Δεν είμαι καλός στα ηρωικά άσματα. Η λέξη ηρωικός δεν παίρνει διαλυτικά πάντως. Εκτός από καπιταλιστές, οι αντιφασίστες είναι και λίγο ανορθόγραφοι.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:25Προτείνω να κρατήσεις μικρό καλάθι ή έστω χαμηλή ένταση στα ηρωϊκά άσματα.karapialis7 έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:15 Ούτε φρούτο ούτε λαχανικό.
Έλλην πατριώτης - εθνικιστής αντικαπιταλιστής που δεν ψηφίζει παρασκευόπουλους και λαθροεπενδύσεις είμαι.
Κάθε αντιφασίστας δημοκράτης έχει το αίμα της νεκρής καρολάιν στα χέρια του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- karapialis7
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
αν μιλησε η ψυχολογος της κοπελας με την αστυνομια λογικα θα εχει δωσει την ενδοοικογενειακη κατασταση ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Δεν ήξερα ότι είχε ψυχολόγο η κοπέλα.
Αν είχε, μάλλον δεν ήταν και στα χάι της η ενδοοικογενειακή κατάσταση.
Λέμε τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ούτε στην αντεπίθεση είσαι καλός.karapialis7 έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:26Δεν είμαι καλός στα ηρωικά άσματα. Η λέξη ηρωικός δεν παίρνει διαλυτικά πάντως. Εκτός από καπιταλιστές, οι αντιφασίστες είναι και λίγο ανορθόγραφοι.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:25Προτείνω να κρατήσεις μικρό καλάθι ή έστω χαμηλή ένταση στα ηρωϊκά άσματα.karapialis7 έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:15 Ούτε φρούτο ούτε λαχανικό.
Έλλην πατριώτης - εθνικιστής αντικαπιταλιστής που δεν ψηφίζει παρασκευόπουλους και λαθροεπενδύσεις είμαι.
Κάθε αντιφασίστας δημοκράτης έχει το αίμα της νεκρής καρολάιν στα χέρια του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ώπα ,δεν υπάρχει "τέλειο" έγκλημα και στο εγκληματολογικό υπάρχουν αρκετά "τσακάλια".
Θυμάστε τον Φούκα που είχε σκοτώσει 6 κυνηγούς και έβγαινε στα κανάλια και φώναζε: "κρεμάστε τους" για άλλοθι;
- NoMoreLice
Πολύ καλή ερώτηση. Από την αστυνομία επίσημα ότι υπήρξε μια ειδεχθής ανθρωποκτονία στα Γλυκά Νερά και ότι ο Χρυσοχοϊδης έβγαλε επικήρυξη για τους δράστες. Τίποτα άλλο. Και αυτό με την επικήρυξη δεν το βρίσκω τώρα είναι η αλήθεια.zoltan έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:06Επειδή εχω χάσει επεισόδια, τι στοιχεία έχουν δοθεί στη δημοσιότητα;
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
- Cecily Anne
Θυμήθηκα ιστορία με ένα αμερικανάκι (κινεζοαμερικανάκι νομίζω, Jennifer Pan) που πλήρωσε να σκοτώσουν τους γονείς της, να τη δέσουν, να τη γλιτώσει και να καλέσει την αστυνομία. Kαλά στην ηλικία μου είναι αυτή σήμερα, αλλά τεσπα. όταν ενορχήστρωσε το έγκλημα ήταν παιδί.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δύσκολα τα πράγματα...
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Υδράργυρος
Δε θα θελα να ημουν στη θεση του
- Rocco Siffredi
Ναστησε το σκηνικό θαναι πολύ χοντρό
Δεν θα φαινόταν στους μπάτσους που έφτασαν πρώτα στο σπίτι;
Έχουν περάσει και αρκετές μερες
https://thecaller.gr/callers-choice/gli ... in-ipoxia/
Σήμερα ο Λαμπρόπουλος ανέφερε πως δεν έχει διευκρινιστεί η ώρα θανάτου της γυναίκας και ότι το σενάριο της υποξαιμίας που επικαλείται ο σύζυγος δεν στέκει ιατρικά. Πολύ δύσκολο να επανέλθεις από μόνος σου αν χάσεις τις αισθήσεις σου λόγω υποξαιμίας. Χρειάζεται ιατρική βοήθεια με χρήση μάσκας οξυγόνου.
Επίσης, ανέφερε ξανά για την αφαίρεση της κάρτας μνήμης της κάμερας.
Σήμερα ο Λαμπρόπουλος ανέφερε πως δεν έχει διευκρινιστεί η ώρα θανάτου της γυναίκας και ότι το σενάριο της υποξαιμίας που επικαλείται ο σύζυγος δεν στέκει ιατρικά. Πολύ δύσκολο να επανέλθεις από μόνος σου αν χάσεις τις αισθήσεις σου λόγω υποξαιμίας. Χρειάζεται ιατρική βοήθεια με χρήση μάσκας οξυγόνου.
Επίσης, ανέφερε ξανά για την αφαίρεση της κάρτας μνήμης της κάμερας.
Δεν τοποθετούμαι αν όντως το έστησε ή όχι και γενικά έχω αποφύγει να πάρω θέση. Αλλά γενικά δε νομίζω ότι μέσα στη μαύρη νύχτα ανταποκρινόμενος σε μια επείγουσα κλήση και βλέποντας έναν τύπο δεμένο και μια νεκρή γυναίκα με το μωρό της να προσπαθεί να τη ζωντανέψει είσαι σε θέση να προσέξεις ύποπτες λεπτομέρειες. Αυτά είναι δουλειά του εγκληματολογικού όχι των first responders.Rocco Siffredi έγραψε: 20 Μάιος 2021, 18:53 Ναστησε το σκηνικό θαναι πολύ χοντρό
Πολύ ακραίο το σενάριο να το έστησε αυτός.
Με όλα αυτά όμως που βγαίνουν κάθε μέρα στο φως δύσκολο να μην πάει εκεί το μυαλό σου.
Μπορεί όντως να ήταν εισβολή τριών ατόμων με σκοπό τη ληστεία και όλα αυτά να είναι διαβολικές συμπτώσεις.
Με όλα αυτά όμως που βγαίνουν κάθε μέρα στο φως δύσκολο να μην πάει εκεί το μυαλό σου.
Μπορεί όντως να ήταν εισβολή τριών ατόμων με σκοπό τη ληστεία και όλα αυτά να είναι διαβολικές συμπτώσεις.
- Υδράργυρος
Και ποιος σου ειπε οτι δεν τον πηραν χαμπαρι αμεσως αλλα περιμενανε να ομολογησει και να δεσουν την υποθεση;Rocco Siffredi έγραψε: 20 Μάιος 2021, 18:53 Ναστησε το σκηνικό θαναι πολύ χοντρό
- Rocco Siffredi
Μα και το δεμένο που λες ο τύπος ήταν ο Χουντίνι δέθηκε μόνος του;foscilis έγραψε: 20 Μάιος 2021, 19:01Δεν τοποθετούμαι αν όντως το έστησε ή όχι και γενικά έχω αποφύγει να πάρω θέση. Αλλά γενικά δε νομίζω ότι μέσα στη μαύρη νύχτα ανταποκρινόμενος σε μια επείγουσα κλήση και βλέποντας έναν τύπο δεμένο και μια νεκρή γυναίκα με το μωρό της να προσπαθεί να τη ζωντανέψει είσαι σε θέση να προσέξεις ύποπτες λεπτομέρειες. Αυτά είναι δουλειά του εγκληματολογικού όχι των first responders.Rocco Siffredi έγραψε: 20 Μάιος 2021, 18:53 Ναστησε το σκηνικό θαναι πολύ χοντρό
Και έβαλε το μωρό δίπλα μου φαίνεται too much εκτός κι αν δεν ταχουνε βγάλει στην φόρα όλα
Ε περάσανε αρκέτες μέρες τόσο ηθοποιός είναι ο τύπος δεν λύγισε;Υδράργυρος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 19:06 Και ποιος σου ειπε οτι δεν τον πηραν χαμπαρι αμεσως αλλα περιμενανε να ομολογησει και να δεσουν την υποθεση;
Βγάλανε επικήρυξη και με τον γεωργιανό που πιάσανε τοψαξαν να δουν αν έχει σχεση τι να πω θα δειξει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
-
- 1122 Απαντήσεις