Και το χρωμα των ρουχων/εσωρουχων θα φταιει,θα ψαχτηκε για γυρη και θα παγιδευτηκε οταν θα στριφογυρισες.Ατυχες συμβαν,ιδιο σε πιθανοτητες με το να πεθανεις απο εμβολιασμο.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μάιος 2021, 17:24Όχι ρε συ, αλλά κοιμάμαι πάντα με ανοικτά πορτοπαράθυρα και κάποιες φορές το καλοκαίρι στη βεράντα.
Οκ, το ξέρω ότι μυρίζω σαν λουλούδιαλλά το να μου την πέσει μέλισσα μέσα στο σπίτι, δεν μου έχει ξανασυμβεί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Re: Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ρε σεις πως λέγεται αυτό το μεγάλο ( 2 εκ περίπου) μαύρο ιπτάμενο έντομο ( ντάβανος;) που μας τρόμαζε από παιδιά κι είναι πιο επικίνδυνο από σφήκα;Σαν βομβαρδιστικό είναι και κάνει βόμβο.
Κατσαρίδα.
- Cecily Anne
Μπάμπουρας;Στύγιος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 17:36 Ρε σεις πως λέγεται αυτό το μεγάλο ( 2 εκ περίπου) μαύρο ιπτάμενο έντομο ( ντάβανος;) που μας τρόμαζε από παιδιά κι είναι πιο επικίνδυνο από σφήκα;Σαν βομβαρδιστικό είναι και κάνει βόμβο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σερσεγκι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τσουτσέκι
- hellegennes
Επιστήμη κάνεις όταν ξέρεις τι συγκρίνεις. Είναι ολοφάνερο ότι είναι μη συγκρίσιμα στοιχεία:

Επιπροσθέτως, αν έχει επηρεάσει κάτι την κλίμακα της φετινής γρίπης είναι πιθανόν ασθενέστερα στελέχη σε κυκλοφορία, το κλείσιμο των σχολείων και η ανταγωνιστική φύση των λοιμώξεων (όταν οι ασθενέστεροι ήδη νοσηλεύονται ή είναι σπίτι τους εξαιτίας μια ασθένειας, είναι λιγότερο πιθανό να προσβληθούν από κάποια άλλη).
Δεν υπάρχει απολύτως καμμιά ένδειξη ότι υπάρχει οποιαδήποτε συσχέτιση με μάσκες και καραντίνες. Απολύτως καμμιά, όμως.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Cecily Anne
Η μέλισσα έχει όξινο δηλητήριο και χρειάζεται βάση για εξουδετέρωση, συνήθως κατουράς το σημείο. Η σφήκα έχει βασικό δηλητήριο και θέλει όξινο για εξουδετέρωση. Το δε ξίδι είναι τόσο αραιωμένο που συχνά δεν κάνει δουλειά σε σφήκα. Συμπέρασμα, είσαι τυχερή που δεν είσαι αλλεργική.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μάιος 2021, 17:15 Eμένα, τα ξημερώματα με τσίμπησε μέλισσα ή σφήκα στο εσωτερικό μέρος του μηρού.![]()
Ξύπνησα από τον έντονο πόνο, είδα το κεντρί, το έβγαλα, πίεσα το σημείο να βγάλει αίμα, έριξα λίγο ξύδι, χάρηκα που έτσουξε, είδα και μια μέλισσα ή σφήκα στο πάτωμα να παραπαίει, την πάτησα πριν διαπιστώσω τι ακριβώς είναι και μετά ξανακοιμήθηκα. Το πρωΐ, υπήρχε ένα σημαδάκι σαν φακίδα, χωρίς πόνο ή πρήξιμο.
Δεν ξέρω τι κάνει το άστρα με τον κόβιντ αλλά με τις εν λόγω ακίδες, λειτουργεί.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν υπάρχει ούτε μελέτη συσχέτισης μεταξύ ένδυσης και κρυώματος. Άρα δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Κακώς ντυνόμαστε ειδικά το χειμώνα.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2021, 17:54Επιστήμη κάνεις όταν ξέρεις τι συγκρίνεις. Είναι ολοφάνερο ότι είναι μη συγκρίσιμα στοιχεία:
Επιπροσθέτως, αν έχει επηρεάσει κάτι την κλίμακα της φετινής γρίπης είναι πιθανόν ασθενέστερα στελέχη σε κυκλοφορία, το κλείσιμο των σχολείων και η ανταγωνιστική φύση των λοιμώξεων (όταν οι ασθενέστεροι ήδη νοσηλεύονται ή είναι σπίτι τους εξαιτίας μια ασθένειας, είναι λιγότερο πιθανό να προσβληθούν από κάποια άλλη).
Δεν υπάρχει απολύτως καμμιά ένδειξη ότι υπάρχει οποιαδήποτε συσχέτιση με μάσκες και καραντίνες. Απολύτως καμμιά, όμως.
- Dwarven Blacksmith
Γενικά υπάρχουν πολλές μικροβελτιώσεις που έχουν κάνει οι νεοταξιτες στο DNA μας με αυτά τα εμβόλια. Τα ακριβή patch notes θα τα μάθουμε σε 50 χρόνια.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μάιος 2021, 17:15 Eμένα, τα ξημερώματα με τσίμπησε μέλισσα ή σφήκα στο εσωτερικό μέρος του μηρού.![]()
Ξύπνησα από τον έντονο πόνο, είδα το κεντρί, το έβγαλα, πίεσα το σημείο να βγάλει αίμα, έριξα λίγο ξύδι, χάρηκα που έτσουξε, είδα και μια μέλισσα ή σφήκα στο πάτωμα να παραπαίει, την πάτησα πριν διαπιστώσω τι ακριβώς είναι και μετά ξανακοιμήθηκα. Το πρωΐ, υπήρχε ένα σημαδάκι σαν φακίδα, χωρίς πόνο ή πρήξιμο.
Δεν ξέρω τι κάνει το άστρα με τον κόβιντ αλλά με τις εν λόγω ακίδες, λειτουργεί.![]()
Θα μιλαμε με στοιχεια τωρα η με "φαινεται να";hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2021, 17:54Επιστήμη κάνεις όταν ξέρεις τι συγκρίνεις. Είναι ολοφάνερο ότι είναι μη συγκρίσιμα στοιχεία:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Α γεια σου .Cecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2021, 17:52Μπάμπουρας;Στύγιος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 17:36 Ρε σεις πως λέγεται αυτό το μεγάλο ( 2 εκ περίπου) μαύρο ιπτάμενο έντομο ( ντάβανος;) που μας τρόμαζε από παιδιά κι είναι πιο επικίνδυνο από σφήκα;Σαν βομβαρδιστικό είναι και κάνει βόμβο.
- Cecily Anne
Έχουμε στο χωριό και άλλο ένα πράμα σαν μεταλλαγμένη σφήκα που το λέμε φαφληδόνα τοπικά, αλλά δεν έχω ιδέα ποιά είναι η ονομασία του η επίσημη. Μοιάζει με σφήκα σε χρώματα, αλλά διαφέρει σε σχήμα. Σου γαμεί τα πρέκια από πόνο.
Ο μπαμπουρας δεν τσιμπάειΣτύγιος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 18:04Α γεια σου .Cecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2021, 17:52Μπάμπουρας;Στύγιος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 17:36 Ρε σεις πως λέγεται αυτό το μεγάλο ( 2 εκ περίπου) μαύρο ιπτάμενο έντομο ( ντάβανος;) που μας τρόμαζε από παιδιά κι είναι πιο επικίνδυνο από σφήκα;Σαν βομβαρδιστικό είναι και κάνει βόμβο.Μαύρος μπάμπουρας,μπρρ..
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν ξέρω ,ρωτάω ,εμείς το λέγαμε"ντάβανο" κι έχει τσίμπημα πιο επώδυνο κι από σφήκα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 2413 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 18 Απαντήσεις