Δίνε καλό και μπόλικο φαγητό στην μαμά και μόλις πάνε τα μικρά δύο μηνών να την στειρώσεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γάτες.... μιάου!
Re: Γάτες.... μιάου!
Στύγιος αού ρε...που μου θες και εν-δυο
Δίνε καλό και μπόλικο φαγητό στην μαμά και μόλις πάνε τα μικρά δύο μηνών να την στειρώσεις.
Σε 2 μήνες θα είναι μαχίμια . Μεταβολές και προσοχές θα βαράνε.Λοξίας έγραψε: 18 Μάιος 2021, 16:56 Στύγιος αού ρε...που μου θες και εν-δυο![]()
Η γατομάνα τρώει καλά ,βοδινό με μακαρόνια παρακαλώ που το είχα στο τάπερ και λίγο τυράκι.
Μακαρόνια και τυριά (πατάτες, φασολάκια, φακές, ρύζι κ.λπ), δεν κάνουν για τις γάτες.Στύγιος έγραψε: 18 Μάιος 2021, 17:04 Η γατομάνα τρώει καλά ,βοδινό με μακαρόνια παρακαλώ που το είχα στο τάπερ και λίγο τυράκι.
Δώσε 10 ευρώ ρε τσιφούτη και πάρε δυο κιλά καλή ξηρά τροφή που περιέχει όλα τα στοιχεία.
100 γραμ. την ημέρα χρειάζεται και από κει και πέρα δίνε της και μεζέδες κρέατος από το φαγητό σας.
Ωχού ,έχουμε και παιδιά να αναθρέψουμε κύριε Λοξία, εκτός από γατιά.Λοξίας έγραψε: 18 Μάιος 2021, 17:20Μακαρόνια και τυριά (πατάτες, φασολάκια, φακές, ρύζι κ.λπ), δεν κάνουν για τις γάτες.Στύγιος έγραψε: 18 Μάιος 2021, 17:04 Η γατομάνα τρώει καλά ,βοδινό με μακαρόνια παρακαλώ που το είχα στο τάπερ και λίγο τυράκι.
Δώσε 10 ευρώ ρε τσιφούτη και πάρε δυο κιλά καλή ξηρά τροφή που περιέχει όλα τα στοιχεία.
100 γραμ. την ημέρα χρειάζεται και από κει και πέρα δίνε της και μεζέδες κρέατος από το φαγητό σας.
Φχαριστώ για τη συμβουλή , θα κοιτάξω αύριο στο σούπερ.
Αντε πάλι με τα μακαρόνια και τα τυριά σε γάτες.Στύγιος έγραψε: 18 Μάιος 2021, 17:04Σε 2 μήνες θα είναι μαχίμια . Μεταβολές και προσοχές θα βαράνε.Λοξίας έγραψε: 18 Μάιος 2021, 16:56 Στύγιος αού ρε...που μου θες και εν-δυο![]()
Η γατομάνα τρώει καλά ,βοδινό με μακαρόνια παρακαλώ που το είχα στο τάπερ και λίγο τυράκι.
Κάντης και κανένα κανταϊφι
Ρε δεν μου υιοθετείτε κάνα γατί αντί να κάνετε τους διαιτολόγους της γάτας;

Έλα ρε...κάνε το καλό...Στύγιος έγραψε: 18 Μάιος 2021, 17:31 Ωχού ,έχουμε και παιδιά να αναθρέψουμε κύριε Λοξία, εκτός από γατιά.![]()
Φχαριστώ για τη συμβουλή , θα κοιτάξω αύριο στο σούπερ.![]()
Όχι στο σούπερ μάρκετ. Έχουν δεύτερες τροφές και ακριβές.
Θα πας σε μεγάλο pet shop. Και θα πάρεις χύμα από γνωστές μάρκες που δεν τις φέρνουν τα σούπερ.
-
stergiosbik
Έχω να δηλώσω ότι μια γάτα πέρυσι έτρωγε κάστανα!Λοξίας έγραψε: 18 Μάιος 2021, 17:20Μακαρόνια και τυριά (πατάτες, φασολάκια, φακές, ρύζι κ.λπ), δεν κάνουν για τις γάτες.Στύγιος έγραψε: 18 Μάιος 2021, 17:04 Η γατομάνα τρώει καλά ,βοδινό με μακαρόνια παρακαλώ που το είχα στο τάπερ και λίγο τυράκι.
Λες να είναι βιγκαν;
Έχω δύο μόνιμα ρε. Δε χωράει άλλο.Στύγιος έγραψε: 18 Μάιος 2021, 17:36 Ρε δεν μου υιοθετείτε κάνα γατί αντί να κάνετε τους διαιτολόγους της γάτας;![]()
![]()
Και βρήκα γονείς για άλλα δύο που περιμάζεψα από τον δρόμο σχεδόν ετοιμοθάνατα!
Το ένα μάλιστα πήγε στα Γιάννενα το έχουν πασά...
Οι γάτες (και τα αιλουροειδή γενικότερα) περιλαμβάνουν και λίγη φυτική διατροφή στο διαιτολόγιό τους. Δεν ξέρουμε τους λόγους.stergiosbik έγραψε: 18 Μάιος 2021, 17:47 Έχω να δηλώσω ότι μια γάτα πέρυσι έτρωγε κάστανα!
Λες να είναι βιγκαν;
Μερικές είναι τόσο παράξενες που τρώνε κάποια εντελώς περίεργα πράγματα, όπως τα κάστανα, ή τα φασόλια που έτρωγε μια παλιά μου γάτα.
-
stergiosbik
Ναι,το ξέρω.Λοξίας έγραψε: 18 Μάιος 2021, 17:50Οι γάτες (και τα αιλουροειδή γενικότερα) περιλαμβάνουν και λίγη φυτική διατροφή στο διαιτολόγιό τους. Δεν ξέρουμε τους λόγους.stergiosbik έγραψε: 18 Μάιος 2021, 17:47 Έχω να δηλώσω ότι μια γάτα πέρυσι έτρωγε κάστανα!
Λες να είναι βιγκαν;
Μερικές είναι τόσο παράξενες που τρώνε κάποια εντελώς περίεργα πράγματα, όπως τα κάστανα, ή τα φασόλια που έτρωγε μια παλιά μου γάτα.
Εδώ τις βλέπεις πολλές φορές να μασουλανε χόρτα.
Σήμερα ο δικός μου που έχουμε κοτόπουλο έχει τεζαρει η κοιλιά του και τώρα κοιμάται σαν βόδι.
Κφάλα Λοξία ,Whiskas της πήρα μια και πήγα σούπερ ,προσφορά 2 κιλά κροκέτες 7,5 ευρώ. Να δω τι άλλο θα με βάλετε να κάνω ..Λοξίας έγραψε: 18 Μάιος 2021, 17:44Έλα ρε...κάνε το καλό...Στύγιος έγραψε: 18 Μάιος 2021, 17:31 Ωχού ,έχουμε και παιδιά να αναθρέψουμε κύριε Λοξία, εκτός από γατιά.![]()
Φχαριστώ για τη συμβουλή , θα κοιτάξω αύριο στο σούπερ.![]()
Όχι στο σούπερ μάρκετ. Έχουν δεύτερες τροφές και ακριβές.
Θα πας σε μεγάλο pet shop. Και θα πάρεις χύμα από γνωστές μάρκες που δεν τις φέρνουν τα σούπερ.
Καλά είναι...Στύγιος έγραψε: 18 Μάιος 2021, 18:30 Κφάλα Λοξία ,Whiskas της πήρα μια και πήγα σούπερ ,προσφορά 2 κιλά κροκέτες 7,5 ευρώ. Να δω τι άλλο θα με βάλετε να κάνω ..
...για την ώρα...
-
stergiosbik
ΑΡΧΟΝΤΑΣ!! 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις