Γιατί νομίζεις ότι πάει γιουριβίζιο; για να κάνει καριέρα στην Γερμανία;Fairfax έγραψε: 06 Μαρ 2021, 01:51 Πάντως την εμφάνιση για σκυλαδικο την έχει 100%. Απορώ όντως πως δεν έκανε καριέρα εδώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Anxhela Peristeri η εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Eurovision
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Anxhela Peristeri η εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Eurovision
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Από μν το λες αυτό; από φωνή;
.
.
Α οκ, μετά το διάβασα αυτό, κατάλαβα.
.
.
Ρε γμμνοι, βάζετε μια καλή φωτό στην αρχή και ΜΕΤΑ βάζετε πως είναι ρε γμμνοι; γιατί; γιατί ρε..;
.
.
- hellegennes
Γιατί, οι ανήλικοι μόνο βιώνουν ρατσισμό; Οι ενήλικοι βιώνουν σαφώς μεγαλύτερο.Ζαποτέκος έγραψε: 06 Μαρ 2021, 00:26 Το Λύκειο το τέλειωσε στα Τίρανα λέει. Δηλαδή ήρθε στην Ελλάδα μεγάλη σε ηλικία , περίπου 20 ετών. Τι ρατσισμό γνώρισε ;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καλά ναι, ύστερα λένε εμάς ρατσιστές όμως.
Ποιους;
Εμάς!
Και καλά, οκ, να σε πει ρατσιστή ένας Κινέζος πχ με πέντε χιλιάδες (5000) χρόνια ιστορίας πάνω στη κίτρινη πλατούλα του να πεις οκ φίλε, μπάσο, νερό κι αλάτι, είμαι από επαρχία και καθάρισες.
Να σε πει ρε μλκ ρατσιστή ο ναζί όμως; ο Γερμανός;
Ε μη τρελαθούμε κιόλα.
.
.
Ναι , και κυρίως απ' το 2006 και μετά που ήρθε αυτή στην Αθήνα.hellegennes έγραψε: 06 Μαρ 2021, 02:38Γιατί, οι ανήλικοι μόνο βιώνουν ρατσισμό;Ζαποτέκος έγραψε: 06 Μαρ 2021, 00:26 Το Λύκειο το τέλειωσε στα Τίρανα λέει. Δηλαδή ήρθε στην Ελλάδα μεγάλη σε ηλικία , περίπου 20 ετών. Τι ρατσισμό γνώρισε ;![]()
Όχι.Οι ενήλικοι βιώνουν σαφώς μεγαλύτερο.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- hellegennes
Τι όχι, μωρέ; Ένα σωρό Αλβανούς στην περιοχή μου. Ξέρεις τι τέρατα έχω ακούσει κι έχω δει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Για να κοβουν τα πόδια από τα τραγουδοψαρα.Σενέκας έγραψε: 06 Μαρ 2021, 00:28
κλασική Ηπειρώτησα εν τω μεταξύ. Δάσκαλε daje υπάρχει κάποια εξήγηση για το ότι όλες οι Γιαννιώτισσες έχουν τόσο μεγάλα δόντια;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Eurovision 2021: Η εκπρόσωπος της Αλβανίας είχε πλακωθεί με δύο Ελληνίδες
Η Άντζελα Περιστέρη, εκπρόσωπος της Αλβανίας στη φετινή Eurovision, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και αναφέρθηκε στον ρατσισμό που βίωσε όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα, με αλβανική ιστοσελίδα να αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν είχε διαπληκτιστεί και χειροδικήσει με δύο Ελληνίδες
https://www.reader.gr/moysiki/372626/eu ... -ellinides
Ελληνικό επίθετο και όνομα έχει, προφανώς είναι Βορειοηπειρώτισσά. Αγγελική Περιστέρη.Σενέκας έγραψε: 06 Μαρ 2021, 00:13εδώ είμαστε. Τζακ ποτAnxhela Peristeri was born on 24 March 1986 into an Albanian family of the Eastern Orthodox faith in the city of Korçë, then part of the People's Republic of Albania, present Albania.[1][2][3] After graduating from high school in Tirana, Peristeri and her family moved to Greece.[4][5] Describing her life in the latter country, she had stated that she experienced racism and discrimination because of her Albanian origin.[6][7]
Παλαιοελλαδίτης, αυτή θα την έλεγες ελληνίδα ή όχι;![]()
the end
Πολύ γιόλο σε βλέπω, αν σε διαβάσει η κυρά...EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Μαρ 2021, 00:33 Αν ειναι αυτη κ γω ανακαλω, παντρεμένος είμαι, μπαζο έχω κ σπίτι![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Καλή εμφάνιση. Ωραία φωνή. Όμορφη παρουσία.

Θα μπορούσαμε ίσως να δώσουμε το 10άρι* μας στην Αλβανία φέτος , λόγω απώτερης ελληνικής καταγωγής της κοπελιάς.
* Δεν το συζητώ πως το 12άρι θα πάει στην Κύπρο.
Κι ας σκούζουν κι ας γιουχάρουν όσο θέλουν οι σαχλαμάρες Ευρωπαίοι όπως μας γιούχαραν οι Σουηδοί στον μεταξύ μας αγώνα του Γιούρο 2008. 

Θα μπορούσαμε ίσως να δώσουμε το 10άρι* μας στην Αλβανία φέτος , λόγω απώτερης ελληνικής καταγωγής της κοπελιάς.
* Δεν το συζητώ πως το 12άρι θα πάει στην Κύπρο.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- Λίνο Βεντούρα
Το επίθετο μου είναι Περιστερι. Με Ιώτα.Ζαποτέκος έγραψε: 06 Μαρ 2021, 00:22 Στην ελληνική wiki πάντως λέει πως έχει ( και ) ελληνική καταγωγή :
Άντζελα Περιστέρι: "Ο πατέρας μου έχει ελληνική καταγωγή για αυτό και το επίθετο μου είναι Περιστέρι"
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE ... F%81%CE%B7
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση