και σου ηταν τοσο δυσκολο να το κανεις με μια πιο ηπια και μη-υβριστικη εκφραση;Σενέκας έγραψε: 15 Μάιος 2021, 18:36φτου γαμώτο! Άργησε αλλά μα έπιασε! Μπορώ να απολογηθώ όμως: δεν ήταν επι τούτου, απλά υπάρχει θεματική συνέχεια με το άλλο νήμα, και ήθελα να εκφράζεται στον τίτλοJohn Brown Gun Club έγραψε: 15 Μάιος 2021, 18:29 Ηταν αναγκη ο τιτλος του νηματος να περιεχει τοσο χυδαια και υβριστικη γλωσσα;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζένη Digby-Θεοτόκη: Το ανυπόταχτο ξέκωλο της οθωνικής αυλής
- John Brown Gun Club
Re: Τζένη Digby-Θεοτόκη: Το ανυπόταχτο ξέκωλο της οθωνικής αυλής
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
αλλη μια φοραJuno έγραψε: 15 Μάιος 2021, 18:21Αν σε κοιτάζουν και εσένα αυτές που λες, όλα καλά.Paris έγραψε: 15 Μάιος 2021, 01:09παμε παλιJuno έγραψε: 15 Μάιος 2021, 00:43
Παρεξήγησες. Ήρεμη είμαι.![]()
Απλώς όλοι εσείς οι μεσήλικες ή σχεδόν μεσήλικες που από τη μια γκρινιάζετε για την ανεργία σας (ή τον χαμηλό μισθό σας) και από την άλλη θέλετε top model, κληρονόμο, με μεταπτυχιακό και διδακτορικό και φυσικά να μην είχε άλλον πριν από εσάς, από διασκεδαστικοί έχετε γίνει κουραστικοί.
Τέλος πάντων συνέχισε, απλώς σταμάτησε να έχει πλάκα η χιλοπαιγμένη κασέτα.
γουσταρουμε νεες κ ωραιες - ολα τα αλλα ειναι δικες σου υστεριες
τριανταρης παραδειγμα να κοιταζει συνομηλικες ειναι απλα ηλιθιο - δεν υπαρχουν καν - εκτος αν ειναι καποιος λατρης των αποξηραμενων φυτων κ οχι των δροσερων μπουμπουκιων![]()
(Εδώ αρχίζεις το παραμύθι ότι σκοτώνονται για πάρτη σου).
Απλώς έχω δει παραπονιάρικα σχόλια για τα εργασιακά στην Ελλάδα, αλλά και για το (ανύπαρκτο) ήθος των γυναικών, άρα μάλλον αλλού κοιτάζουν. Και την τελευταία φορά, είδα στο νήμα γιατί εξαφανίζονται οι άντρες μετά το σεξ, να λες πως καλά κάνετε και πουλάτε παραμύθι για σχέση προκειμένου να κάνετε σεξ.![]()
Τώρα εγώ τι συμπέρασμα να βγάλω;
Δεν έχω τίποτα μαζί σου, δεν σε ξέρω. Έχω όμως με κάτι μεσηλικους, κηφήνες σαπιοκοιλιάδες που τόλμησαν να σκεφτούν πως έχουν την παραμικρή ελπίδα, γιαυτό ασχολήθηκα και έγραψα.
Και τους στόλισα όπως τους έπρεπε βεβαίως, βεβαίως.
γουσταρουμε απο παντα κ για παντα νεες κ ωραιες
δεν εχει σημασια αν μας θελουν - μονο που υπαρχουν ειναι η ζωη μας ομορφη
Έτσι μάλιστα, βγαίνει νόημα.Paris έγραψε: 16 Μάιος 2021, 14:08αλλη μια φοραJuno έγραψε: 15 Μάιος 2021, 18:21Αν σε κοιτάζουν και εσένα αυτές που λες, όλα καλά.Paris έγραψε: 15 Μάιος 2021, 01:09
παμε παλι
γουσταρουμε νεες κ ωραιες - ολα τα αλλα ειναι δικες σου υστεριες
τριανταρης παραδειγμα να κοιταζει συνομηλικες ειναι απλα ηλιθιο - δεν υπαρχουν καν - εκτος αν ειναι καποιος λατρης των αποξηραμενων φυτων κ οχι των δροσερων μπουμπουκιων![]()
(Εδώ αρχίζεις το παραμύθι ότι σκοτώνονται για πάρτη σου).
Απλώς έχω δει παραπονιάρικα σχόλια για τα εργασιακά στην Ελλάδα, αλλά και για το (ανύπαρκτο) ήθος των γυναικών, άρα μάλλον αλλού κοιτάζουν. Και την τελευταία φορά, είδα στο νήμα γιατί εξαφανίζονται οι άντρες μετά το σεξ, να λες πως καλά κάνετε και πουλάτε παραμύθι για σχέση προκειμένου να κάνετε σεξ.![]()
Τώρα εγώ τι συμπέρασμα να βγάλω;
Δεν έχω τίποτα μαζί σου, δεν σε ξέρω. Έχω όμως με κάτι μεσηλικους, κηφήνες σαπιοκοιλιάδες που τόλμησαν να σκεφτούν πως έχουν την παραμικρή ελπίδα, γιαυτό ασχολήθηκα και έγραψα.
Και τους στόλισα όπως τους έπρεπε βεβαίως, βεβαίως.
γουσταρουμε απο παντα κ για παντα νεες κ ωραιες
δεν εχει σημασια αν μας θελουν - μονο που υπαρχουν ειναι η ζωη μας ομορφη
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3