Δλδ οι κλώνοι, πατάνε σε άλλες ip χρηστών, για να συνδέονται επί παραδείγματι; Ρωτώ διότι δεν γνωρίζω.
Μπαίνει κάποιος και κάνει κλώνο. Τον καταλαβαίνουμε και τον μπανάρουμε. Για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, μπανάρουμε και την ip για ένα μικρό διάστημα.
Εσύ έτυχες στη φάση που η μπαναρισμένη ip χρησιμοποιήθηκε από την δική σου σύνδεση στη φάση που δεν είχε λήξει ακόμη το μπαν και σου το έβγαλε.
Το κατάλαβα απ'τον George παραπάνω. Ευχαριστώ.
Δεν εκτιμάται ο κόπος μου εδώ μέσα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μπαίνει κάποιος και κάνει κλώνο. Τον καταλαβαίνουμε και τον μπανάρουμε. Για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, μπανάρουμε και την ip για ένα μικρό διάστημα.
Εσύ έτυχες στη φάση που η μπαναρισμένη ip χρησιμοποιήθηκε από την δική σου σύνδεση στη φάση που δεν είχε λήξει ακόμη το μπαν και σου το έβγαλε.
Το κατάλαβα απ'τον George παραπάνω. Ευχαριστώ.
Δεν εκτιμάται ο κόπος μου εδώ μέσα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Καποιος συντονιστης στην προσπαθεια να αποκλεισει την δικη μου ip απεκλεισε και τις δικιες σας
Να απομακρυνθει αμεσα απο τον συντονισμο λογο ανικανοτητας
Jolly roger, απολύει και συντονιστές ρε ο θεούλης, θα τρελαθώ
Καποιος συντονιστης στην προσπαθεια να αποκλεισει την δικη μου ip απεκλεισε και τις δικιες σας
Να απομακρυνθει αμεσα απο τον συντονισμο λογο ανικανοτητας
Jolly roger, απολύει και συντονιστές ρε ο θεούλης, θα τρελαθώ
Αυτός το έχει ήδη πετύχει
είναι κρίμα που θα χαθούν αυτά τα ποστ σε λίγη ώρα. Εκείνο που λέει για τα εμβάσματα 700.000ε που στέλνει στο εξωτερικό, είναι μνημείο γιαννοπουλισμού