!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα μια μαφιόζικη δολοφονία

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Re: Ακόμα μια μαφιόζικη δολοφονία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

nowhere έγραψε: 17 Μάιος 2021, 10:24
Prepon έγραψε: 17 Μάιος 2021, 10:11 Κανεναν δεν μοιρολογω.

Απλά εγώ είμαι έξυπνος.

Δώσε μου αριθμό νεκρών στη νύχτα στις περιοχές Νέα Φιλαδέλφεια, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία για τα τελευταία 20 χρόνια.

Μηδενιζουμε μετά τα κοντέρ και άντε να δούμε τι θα γράψει από εδώ και πέρα.

Με αφορμή αυτά, γενναται δικαίως το φιλοσοφικό ερώτημα. Η βλακεία αθωώνει; Αν τα έργα των βλακων γεννούν εμμέσως δυσάρεστα αποτελέσματα για την κοινωνία πρέπει να αντιμετωπίζονται οι βλάκες ως καθίκια ή όχι;
ίσως αν είχες μαγαζί στη φιλαδέλφεια και σε κοπάναγε κουτουλιές ο ξηγημένος λεβεντοαεκτζής κεφάλας μέχρι να βγάλεις λεφτά να μην σε απασχολουσαν τέτοιου τύπου φιλοσοφικά ερωτήματα
Ίσως να είχα μαγαζιά στις περιοχές που δραστηριοποιούνταν και για αυτό να έχω άποψη σου περνάει ή μπα;

Αλλά ακόμη και έτσι, σιγά μην δε ξέρεις εσύ καλύτερα, αλίμονο
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Ναύτης έγραψε: 17 Μάιος 2021, 10:21
Α, ήταν καλό παιδί κι ευγενής μαφιόζος ο Κεφάλας. Κοινωνικό έργο επιτελούσε, το παρεξηγήσαμε το παιδί! :lol:
Καταλαβαίνεις τι γράφεις ρε σαχλαμάρα;
Είπα εγώ ότι ήταν ευγενής;
Καλό παιδί;
Δείξτο μου.

Συνέχεια καταφεύγεις σε ένα ψέμμα για να στηριξεις τις μπούρδες σου, τι μικροπρεπεια.....

Εγώ λέω πως το μη χείρον βέλτιστον.
Κάθε λογικός άνθρωπος θα έπρεπε να συμφωνεί
Βλάκες πάντα θα υπάρχουν βεβαίως

Από εκεί και πέρα, αν θες πλήρη κάθαρση και εγώ μαζί σου. Να σ' ακούσω όμως πρώτα να αναφωνεις "που σαι Γιώργη Παπαδόπουλε", για να πειστω
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Prepon έγραψε: 17 Μάιος 2021, 11:36 Αλλά ακόμη και έτσι, σιγά μην δε ξέρεις εσύ καλύτερα, αλίμονο
φάνηκε από την δημοσιογραφική μελό πίπα πoυ έβαλες πόσο ξέρεις
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Prepon έγραψε: 16 Μάιος 2021, 16:03 Ποιοι σκότωσαν τελικά τον Μιχάλη Καπίρη ή Κεφάλα, έναν διαφορετικό νονό από τους άλλους;

O Μιχάλης Καπίρης ή Κεφάλας δεν ήταν σαν τους άλλους νονούς της νύχτας.

Σε αντίθεση με τους άλλους νονούς της νύχτας που είχαν απασχολήσει πολλές φορές την ελληνική δικαιοσύνη και οι περισσότεροι μπαινοβγαίνουν στις φυλακές, ο παλαίμαχος πυγμάχος της ΑΕΚ, Μιχάλης Καπίρης 58 ετών, ήταν ένα διαφορετικό είδος «ανθρώπου της νύχτας».

Λόγω της εντοπιότητας του στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Μιχάλης Καπίρης, γνωστός ως Κεφάλας δεν είχε τα χαρακτηριστικά του «μπράβου», όπως τα συναντάμε συνήθως.

Ο Μιχάλης Καπίρης ήταν πολύ πιο διαλλακτικός, κάτι σαν «προστάτης» των επιχειρήσεων της περιοχής, χωρίς όμως να τρέχει εις βάρος του κάποια έρευνα για εκβιασμό.

Πολλοί μάλιστα είχαν ζητήσει την συνδρομή που όταν δεχόντουσαν απειλές από κυκλώματα εκτός περιοχής, ειδικά από αυτά που έχουν τον έλεγχο σε πολλές περιοχές της Δυτικής Αθήνας και προσπαθούσαν να περάσουν από την άλλη μεριά της εθνική

Αθλητής ο ίδιος, ο Μιχάλης Καπίρης σύμφωνα πάντα με πληροφορίες κατοίκων, είχε μία αντίδραση απέναντι σε κυκλώματα που ήθελαν να βάλουν την ηρωίνη στις πλατείες της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο τρόπος που έγινε το χτύπημα σε μία περίοδο όπου δεν υπήρχε κάποια ανοιχτή αντιπαλότητα με άλλους γνωστούς νονούς για τον έλεγχο της περιοχής, οδηγεί τις διωκτικές αρχές στο συμπέρασμα ότι ο Μιχάλης Καπίρης ενδέχεται να έπεσε θύμα της αλβανικής μαφίας.

Ακόμα και το χτύπημα που έγινε με παπί, άλλη μία ένδειξη ότι δεν μιλάμε για κάποια «πανίσχυρη» οργανωμένη αντίπαλη ομάδα, ενισχύει το σενάριο των Αλβανών.

Ο δολοφόνος όμως φαίνεται ότι ήταν «έμπειρος», καθώς και οι τρεις σφαίρες βρήκαν το στόχο τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που σήκωνε όπλο.

Η εξέλιξη αυτή όμως ανησυχεί την ελληνική αστυνομία, υπό το φόβο ότι τώρα η περιοχή θα γίνει αντικείμενο αντιπαραθέσων αντικρουόμενων ομάδων για τον έλεγχο της.

Fimes.gr

Μαλακίες, αφού ο ναύτης διαφωνεί

Για τους φυσιογνωμιστες....

Εικόνα
Φυσιογνωμικα αληθεια φαινεται καθαρο βλεμμα και γενικα συμπαθες προσωπο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Prepon έγραψε: 16 Μάιος 2021, 10:49 ας πάνε τώρα τα μαγαζια να εξηγήσουν στους Αλβανούς που θα αναλάβουν στη θέση του Κεφαλα πως λόγο κορονοιου δεν μπορούν να τους πληρώσουν......
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Prepon έγραψε: 17 Μάιος 2021, 11:41
Ναύτης έγραψε: 17 Μάιος 2021, 10:21
Α, ήταν καλό παιδί κι ευγενής μαφιόζος ο Κεφάλας. Κοινωνικό έργο επιτελούσε, το παρεξηγήσαμε το παιδί! :lol:
Καταλαβαίνεις τι γράφεις ρε σαχλαμάρα;
Καλό παιδί;
Δείξτο μου.

Συνέχεια καταφεύγεις σε ένα ψέμμα για να στηριξεις τις μπούρδες σου, τι μικροπρεπεια.....

Από εκεί και πέρα, αν θες πλήρη κάθαρση και εγώ μαζί σου. Να σ' ακούσω όμως πρώτα να αναφωνεις "που σαι Γιώργη Παπαδόπουλε", για να πειστω
Τι εννοείς "το μη χείρον, βέλτιστον", ρε σαχλαμάρα; Μόνο φωτοστέφανο δεν του φόρεσες του ελλάνιου μαφιόζου! :lol:
Prepon έγραψε:
Από τους ανθρώπους της νύχτας νομίζω ήταν ο πιο εντάξει.

Αλλά λέμε ότι έβγαινες τη νύχτα , δεν ενοχλούσες και δε σε ενοχλούσε κανένας. Όταν ήσουν κύριος δεν είχες να φοβηθείς τίποτα

Σε αντίθεση με τους άλλους νονούς της νύχτας που είχαν απασχολήσει πολλές φορές την ελληνική δικαιοσύνη και οι περισσότεροι μπαινοβγαίνουν στις φυλακές, ο παλαίμαχος πυγμάχος της ΑΕΚ, Μιχάλης Καπίρης 58 ετών, ήταν ένα διαφορετικό είδος «ανθρώπου της νύχτας».

Λόγω της εντοπιότητας του στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Μιχάλης Καπίρης, γνωστός ως Κεφάλας δεν είχε τα χαρακτηριστικά του «μπράβου», όπως τα συναντάμε συνήθως.

Ο Μιχάλης Καπίρης ήταν πολύ πιο διαλλακτικός, κάτι σαν «προστάτης» των επιχειρήσεων της περιοχής, χωρίς όμως να τρέχει εις βάρος του κάποια έρευνα για εκβιασμό.

Πολλοί μάλιστα είχαν ζητήσει την συνδρομή που όταν δεχόντουσαν απειλές από κυκλώματα εκτός περιοχής, ειδικά από αυτά που έχουν τον έλεγχο σε πολλές περιοχές της Δυτικής Αθήνας και προσπαθούσαν να περάσουν από την άλλη μεριά της εθνική

Αθλητής ο ίδιος, ο Μιχάλης Καπίρης σύμφωνα πάντα με πληροφορίες κατοίκων, είχε μία αντίδραση απέναντι σε κυκλώματα που ήθελαν να βάλουν την ηρωίνη στις πλατείες της Νέας Φιλαδέλφειας.

ας πάνε τώρα τα μαγαζια να εξηγήσουν στους Αλβανούς που θα αναλάβουν στη θέση του Κεφαλα πως λόγο κορονοιου δεν μπορούν να τους πληρώσουν...
Άβαταρ μέλους
Prepon

Ναύτης έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:22
Prepon έγραψε: 17 Μάιος 2021, 11:41
Καλό παιδί;
Δείξτο μου.

Τι εννοείς "το μη χείρον, βέλτιστον", ρε σαχλαμάρα; Μόνο φωτοστέφανο δεν του φόρεσες του ελλάνιου μαφιόζου! :lol:

Εξήγησα τι εννοώ

Μηδέν εγκληματικότητα μόνο με χούντα, προφανώς και δε σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Αφού λοιπόν πρέπει να αποδεχτούμε νταβατζη , αναγκαστικά θα πάμε σε επιλογή στη λογική το μη χείρον βέλτιστον.

Είναι σαφες το παραπάνω, ελληνικά καλά δε μιλάς;

Απο εκεί και πέρα ας μετρήσουμε τα θύματα στην νυχτερινή ζωή της Νέας Φιλαδέλφειας , Νέου Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης και Νέας Ιωνίας την τελευταία εικοσαετία.

Μετά ας μηδενίσουμε το κοντέρ και ας αρχίσουμε να τα μετράμε ξανά για την επόμενη εικοσαετία υπό τους νέους άρχοντες της πόλης. Σημειωτέον, ισχυρίζεσαι σε άλλα νήματα πως η εγκληματικότητα ούτως ή άλλως φθίνει τα τελευταία χρόνια, οπότε ξεκινάς ήδη με αβανταζ

Αν είναι περισσότερα τα θύματα είσαι ένας βλάκας και μισος, διαφορετικά θα είμαι εγώ.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Prepon έγραψε: 17 Μάιος 2021, 14:22 Απο εκεί και πέρα ας μετρήσουμε τα θύματα στην νυχτερινή ζωή της Νέας Φιλαδέλφειας , Νέου Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης και Νέας Ιωνίας την τελευταία εικοσαετία.

Μετά ας μηδενίσουμε το κοντέρ και ας αρχίσουμε να τα μετράμε ξανά για την επόμενη εικοσαετία υπό τους νέους άρχοντες της πόλης. Σημειωτέον, ισχυρίζεσαι σε άλλα νήματα πως η εγκληματικότητα ούτως ή άλλως φθίνει τα τελευταία χρόνια, οπότε ξεκινάς ήδη με αβανταζ

Αν είναι περισσότερα τα θύματα είσαι ένας βλάκας και μισος, διαφορετικά θα είμαι εγώ.
μηπως δεν ειχε πολυ "φαι" σε αυτες τις περιοχες σε σχεση με παραλια π.χ οποτε τα πραματα ηταν πιο χαλαρα;
δεν ξερουμε και πως ειναι μοιρασμενες οι περιοχες και αν ο ταδε που σκοτωθηκε επαιρνε μεριδιο απο την περιοχη
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ναύτης έγραψε: 17 Μάιος 2021, 09:01
Kauldron έγραψε: 16 Μάιος 2021, 13:41
Ναύτης έγραψε: 16 Μάιος 2021, 13:34
Ναι, κοίτα, και μπαζούκας να μάς δώσουν το δικαίωμα να φέρουμε, με την οργανωμένη μαφία δεν τα βγάζεις πέρα. Εδώ δεν μιλάμε για μπουκαδόρους, μιλάμε για κανονικό στρατό.
Τα μπαζούκας είναι αντιαρματικά του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Δε μας ενδιαφέρουν.
Μας ενδιαφέρει ελαφρύς οπλισμός στα 7.62 και στα 5.56 mm. Άντε και στα τσακίρ κέφια κανένα τσεχικο ΑΚ στα 5.51 :003:
Kαι ίσως κανένα Sh AK στα 12.7 για οικονομία (ρίχνεις μια μπάμ, και κάτω). :003:

Αν κυβερνάει πάντως το οργανωμένο έγκλημα, και το κράτος δεν μπορεί να τα βάλει μαζί του, να μας πείτε, να πάψουμε να πλερώνουμε φόρεν στο κράτος, να πληρώνουμε πλέον στο οργανωμένο έγκλημα, ναι?
Όχι.
Ούτε καν οι ΗΠΑ δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το οργανωμένο έγκλημα στο κράτος τους, έστω κι αν στις περισσότερες πολιτείες οι Αμερικανοί διατηρούν το δικαίωμα της οπλοφορίας. Αυτό μάς έλειπε, να κυκλοφορείτε μερικοί στους δρόμους με τα καλάσνικωφ, ο σώζων εαυτόν σωθήτω θα γινότανε.
Δε μας νοιαζει τι γινεται στις ΗΠΑ. Εδώ ή να μας αφησουν να εχουμε οπλα, εστω για αμυνα στο σπιτι, η να μη ζητανε φορους. καταλαβες Ποπάυ?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 16 Μάιος 2021, 11:36 Εδώ ένα τραγούδι για το σκληρό γκέτο της νέας Φιλαδέλφειας. Είχανε κι άλλα αλλά τα κατέβασαν, γιατί μέτα κάνανε επιτυχία με τα ημισκουμπρια, και οι τίτλοι άλμπουμ "εν τουτω νιγκα" και "φτωχόγειτονια αράπη μου, δεν είναι ιδιαιτέρως πολιτικάλ κορεκτ.
Ωραιο και στα ελληνικα.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

axilmar έγραψε: 17 Μάιος 2021, 15:17
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 16 Μάιος 2021, 11:36 Εδώ ένα τραγούδι για το σκληρό γκέτο της νέας Φιλαδέλφειας. Είχανε κι άλλα αλλά τα κατέβασαν, γιατί μέτα κάνανε επιτυχία με τα ημισκουμπρια, και οι τίτλοι άλμπουμ "εν τουτω νιγκα" και "φτωχόγειτονια αράπη μου, δεν είναι ιδιαιτέρως πολιτικάλ κορεκτ.
Ωραιο και στα ελληνικα.

Το νιφι όντως είναι πιο ζόρικο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Μάιος 2021, 15:21
axilmar έγραψε: 17 Μάιος 2021, 15:17
Ωραιο και στα ελληνικα.

Το νιφι όντως είναι πιο ζόρικο.
Πιο ριαλ φαινεται το νιφι.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

nowhere έγραψε: 17 Μάιος 2021, 09:33 :smt005: μα τι καφενές:
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 16 Μάιος 2021, 16:53 Έχεις την εντύπωση πως οι καφετέριες και τα σουβλατζίδικα που γεμίσαν την Ελλάδα,ανοίξαν με τη σκληρή δουλειά και τις οικονομίες
βιοπαλαιστών?
Ναι τι? Τράβα με τις οικονομίες σου να ανοίξεις μαγαζί εν έτει 2021 και έλα να ξαναμιλήσουμε.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

οκ.μόλις ανοίξω σουβλατζίδικο θα έρθω να ξαναμιλησουμε
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

nowhere έγραψε: 17 Μάιος 2021, 15:43 οκ.μόλις ανοίξω σουβλατζίδικο θα έρθω να ξαναμιλησουμε
Κάτι άλλο πέρα από εξυπνάδες, έχεις να πεις?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”