!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Kακές-ενοχλητικες συνήθειες ανδρών-γυναικων

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Κακες συνηθειες συντροφων

Ροχάλισμα
6
10%
Εξάρτηση απο τηλεφωνο/υπολογιστη
7
12%
Ακαταστασια σε σπιτι/αυτοκινητο
9
15%
Καπνισμα
3
5%
Κλασιμο
7
12%
Φαγωμα νυχιων
3
5%
Κακη οδηγηση
4
7%
Θορυβωδες μασημα
4
7%
Ρεψιμο
2
3%
Καβγαδες κατα την οδηγηση
3
5%
Εμενα ο συντροφος μου δεν εχει κακες συνηθειες
2
3%
Αλλο (παρακαλω πειτε τι κανει και σας εκνευριζει)
5
8%
Δεν εχω συντροφο
4
7%
Δεν ξερω/Δεν απαντω
1
2%

Σύνολο ψήφων: 60

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Kακές-ενοχλητικες συνήθειες ανδρών-γυναικων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

George_V έγραψε: 16 Μάιος 2021, 09:43
Naida έγραψε: 16 Μάιος 2021, 08:19 Ο τρόπος που κοιμάται γενικά είναι το χειρότερο μου. Είναι ο λόγος που έχει χαλάσει ο ύπνος μου και ξυπνάω μέσα στη νύχτα και δίνω αγκωνιες, κλωτσιές, σπρωξιματα. Γίνομαι κακιά. Και η κακή οδήγηση.
Ροχαλιζει τόσο?
Δεν είναι το ροχαλητό το πρόβλημα. Είναι ο τρόπος που κοιμάται. Πως έχεις ένα μαξιλάρι και το παίρνεις αγκαλιά και το ζούλας να σε βολέψει να κοιμηθείς; ε το μαξιλάρι είμαι εγώ. Κεφαλοκλείδωμα κανονικό όλο το σώμα κολλημένο πάνω μου συν ότι τιναζεται στον ύπνο του και σφίγγει το χέρι του και δεν το καταλαβαίνει, λέει. Εκτός αυτού τον ακούω να αναπνέει στο αυτί μου. Δεν θέλω να τον ακούω να αναπνέει, με ζεσταίνει και με εκνευρίζει. Και όταν τον βαράω να απομακρυνθεί και γυρίζει ανάσκελα ροχαλιζει :cry συν ότι επειδή τιναζεται και ανάσκελα, μου χώνει και καμιά. Άθελά του, λέει.
Πραγματικά με τον ύπνο έχω αποκτήσει μεγάλο πρόβλημα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Naida έγραψε: 16 Μάιος 2021, 10:31
Naida έγραψε: 16 Μάιος 2021, 08:19 Ο τρόπος που κοιμάται γενικά είναι το χειρότερο μου. Είναι ο λόγος που έχει χαλάσει ο ύπνος μου και ξυπνάω μέσα στη νύχτα και δίνω αγκωνιες, κλωτσιές, σπρωξιματα. Γίνομαι κακιά. Και η κακή οδήγηση.
Ροχαλιζει τόσο?
Δεν είναι το ροχαλητό το πρόβλημα. Είναι ο τρόπος που κοιμάται. Πως έχεις ένα μαξιλάρι και το παίρνεις αγκαλιά και το ζούλας να σε βολέψει να κοιμηθείς; ε το μαξιλάρι είμαι εγώ. Κεφαλοκλείδωμα κανονικό όλο το σώμα κολλημένο πάνω μου συν ότι τιναζεται στον ύπνο του και σφίγγει το χέρι του και δεν το καταλαβαίνει, λέει. Εκτός αυτού τον ακούω να αναπνέει στο αυτί μου. Δεν θέλω να τον ακούω να αναπνέει, με ζεσταίνει και με εκνευρίζει. Και όταν τον βαράω να απομακρυνθεί και γυρίζει ανάσκελα ροχαλιζει :cry συν ότι επειδή τιναζεται και ανάσκελα, μου χώνει και καμιά. Άθελά του, λέει.
Bαλε χωρισμα ενδιαμεσα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Μάιος 2021, 10:26 Και να παίζει σκοποβολή, τύπε;
Παίζει να τις κολλάει και πίσω από τον καναπέ, δικέ μου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Naida έγραψε: 16 Μάιος 2021, 08:19 Ο τρόπος που κοιμάται γενικά είναι το χειρότερο μου. Είναι ο λόγος που έχει χαλάσει ο ύπνος μου και ξυπνάω μέσα στη νύχτα και δίνω αγκωνιες, κλωτσιές, σπρωξιματα.
Εικόνα
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Feindflug έγραψε: 16 Μάιος 2021, 10:33
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Μάιος 2021, 10:26 Και να παίζει σκοποβολή, τύπε;
Παίζει να τις κολλάει και πίσω από τον καναπέ, δικέ μου.
κάτω απ' το τραπέζι φίλε. το έγραψα παραπάνω. αφού είχα πάρει πλαστική σπάτουλα ειδικά γι αυτό.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

George_V έγραψε: 16 Μάιος 2021, 10:02
Και συνηθισμένος απο Ελλάδα της πατάω την κόρνα του αυτοκινητου επιμονα να ακουσει και να κατέβει.

Σε 2 λεπτα πετάχτηκε απο το πουθενα μπάτσος και μου εκοψε 100 δολλάρια κληση.

Ωπα γιατι με γράφεις κ. Μπατσε του λεω?

Χτυπας επιμονα την κορνα σε κατοικημενη περιοχη μου λεει. Εχει 100 δολλάρια προστιμο.

Μου κοβει την κληση και σε 3 λεπτα κατεβαινει και η φιλη μου.

Πριν φυγουμε της δινω την κληση και της λεω "Αυριο να πας να την πληρώσεις εσυ γιατι απο δικια σου μαλακια την εφαγα".
Aυτά είναι. Όχι όπως εδώ, που καλείς αστυνομία και σου λένε ότι δεν είναι ώρες κοινής ησυχίας. Όχι βέβαια ότι σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας. Όχι βέβαια ότι γίνεται ένα απλό παρατεταμένο κορνάρισμα μια στο τόσο.
Θα έπρεπε μερικές συμπεριφορές να εμπίπτουν στον νόμο περί τρομοκρατίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 16 Μάιος 2021, 11:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Ροχαλιζει τόσο?
Είναι ξεκάθαρο πως σου πέρασε ο Έρως.

Αν συνεχίσεις να είσαι μαζί του θα χάσεις τον ύπνο σου. Κάθε ημέρα θα είσαι κουρασμένη και εκνευρισμένη. Θα καταστραφεί η ζωή σου γενικά.

Χώρισέ τον τώρα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

George_V έγραψε: 16 Μάιος 2021, 10:32

Ροχαλιζει τόσο?
Bαλε χωρισμα ενδιαμεσα.
Έβαζα τον χειμώνα μια κουβέρτα μεγάλη διπλωμένη ανάμεσα, με τα πόδια του σιγά σιγά την έβγαζε το κουναβι. Μόνο ένα πράγμα τον κράταγε κάπως μακριά, όταν εβαζα ένα λαδάκι στα μαλλιά (που μυρίζει ωραία) αλλά του έφερνε αναγούλα :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

foscilis έγραψε: 16 Μάιος 2021, 10:33
Naida έγραψε: 16 Μάιος 2021, 08:19 Ο τρόπος που κοιμάται γενικά είναι το χειρότερο μου. Είναι ο λόγος που έχει χαλάσει ο ύπνος μου και ξυπνάω μέσα στη νύχτα και δίνω αγκωνιες, κλωτσιές, σπρωξιματα.
Εικόνα
:lol:
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Μάιος 2021, 11:03
George_V έγραψε: 16 Μάιος 2021, 09:43 Ροχαλιζει τόσο?
Είναι ξεκάθαρο πως σου πέρασε ο Έρως.

Αν συνεχίσεις να είσαι μαζί του θα χάσεις τον ύπνο σου. Κάθε ημέρα θα είσαι κουρασμένη και εκνευρισμένη. Θα καταστραφεί η ζωή σου γενικά.

Χώρισέ τον τώρα.

Επειδή δεν μπορώ να με πιάνει αυχενικό, κινδυνεύω από ασφυξία, κρυοπαγηματα, από κανένα αδέσποτο χτύπημα κτλ μου έχει περάσει ο έρως; από την αρχή τα είχαμε αυτά τα θέματα :lol: Πριν τον ύπνο εγώ ειμαι αυτή που δεν ξεκολλάω από την αγκαλιά του :g094:
Αλλά ο ύπνος είναι ιερό πράγμα. Στον ύπνο, όπως και στον θάνατο, πρέπει να είναι ο καθένας μοναχός του. Είναι ατομικός ο ύπνος,κυριαρχει το ασυνείδητο, δεν μπορούν να πηγαίνουν μαζί 2 ασυνειδητα. Δεν γίνεται. Μου λείπει ο ύπνος ο παλιός ο καλός.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Σε κάθε περίπτωση, το μόνο που δεν συγχωρείται και κάμει αδύνατη την συνύπαρξη και την κοινή πορεία στη ζωή, είναι το να τρώει κάνοντας θόρυβο.

θα πρέπει και νομικά να αναγνωρισθεί ως ελαφρυντικό στο αδίκημα της ανθρωποκτονίας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Μάιος 2021, 12:13 Σε κάθε περίπτωση, το μόνο που δεν συγχωρείται και κάμει αδύνατη την συνύπαρξη και την κοινή πορεία στη ζωή, είναι το να τρώει κάνοντας θόρυβο.

θα πρέπει και νομικά να αναγνωρισθεί ως ελαφρυντικό στο αδίκημα της ανθρωποκτονίας.
Eιδικα το ρουφηγμα σουπας ή μακαρονιου? :003:
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

George_V έγραψε: 16 Μάιος 2021, 12:41
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Μάιος 2021, 12:13 Σε κάθε περίπτωση, το μόνο που δεν συγχωρείται και κάμει αδύνατη την συνύπαρξη και την κοινή πορεία στη ζωή, είναι το να τρώει κάνοντας θόρυβο.

μπα. χειρότερο είναι το φλιατς φλιατς με μισάνοιχτο στόμα.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

George_V έγραψε: 16 Μάιος 2021, 12:41

Να προστεθεί και το εκνευριστικό χτύπημα του κουταλιού στο πιάτο . :011:
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Δεν ξέρω πώς λέγεται με μία λέξη, αλλά είναι κάτι αθρώποι που αν έχουν όρεξη για καυγά δεν μπορείς να τον αποφύγεις για κανέναν λόγο.
Κάνεις μια μαλακία; Καυγάς
Κάνει μια μαλακία και την καταδεικνύεις; Καυγάς
Κάνει μια μαλακία και δεν την καταδεικνύεις; Καυγάς
Σου λέει να κάνεις κάτι και λες "δεν μπορώ"; Καυγάς
Σου λέει να κάνεις κάτι και λες "σε λίγο"; Καυγάς
Σου λέει να κάνεις κάτι και και το κάνεις; Καυγάς
Αντιλαμβάνεσαι εγκαίρως ότι έχει όρεξη για καυγά και αποχωρείς; Καυγάς.

Αυτό είναι που μου τη σπάει πιο πολύ απ' όλα.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Βλήμα έγραψε: 16 Μάιος 2021, 12:54 Δεν ξέρω πώς λέγεται με μία λέξη, αλλά είναι κάτι αθρώποι που αν έχουν όρεξη για καυγά δεν μπορείς να τον αποφύγεις για κανέναν λόγο.
Κάνεις μια μαλακία; Καυγάς
Κάνει μια μαλακία και την καταδεικνύεις; Καυγάς
Κάνει μια μαλακία και δεν την καταδεικνύεις; Καυγάς
Σου λέει να κάνεις κάτι και λες "δεν μπορώ"; Καυγάς
Σου λέει να κάνεις κάτι και λες "σε λίγο"; Καυγάς
Σου λέει να κάνεις κάτι και και το κάνεις; Καυγάς
Αντιλαμβάνεσαι εγκαίρως ότι έχει όρεξη για καυγά και αποχωρείς; Καυγάς.

Αυτό είναι που μου τη σπάει πιο πολύ απ' όλα.
ευέξαπτη... διπολικό υπόβαθρο; οριακή;
άτυχος...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”