Αν είσαι από τους τυχερούς σαν εμένα ναι, είναι αρκετά χειρότερο σε ένταση και διάρκεια από την χειρότερη κραιπάλη - σούρα που έχεις κάνει στη ζωή σου. Εμένα με έλεγε ο κολλητός για τον πονοκέφαλο, την οσφυαλγία και την κόπωση αλλά το μαλακισμένο δεν μου είπε ταυτόχρονα τι έπαθε και ο Φάνης και ο Μάκης την ίδια στιγμή και γω ο μαλάκας δεν πήρα ένα τηλέφωνο να μάθω, λέω σιγά, εχώ ενάμιση φαρμακείο σπίτι +όλα τα άλλα, ζάχαρη ψιλή, αμ δε, μόνο η παρακεταμόλη έκανε δουλίτσα, ούτε να πάρω τηλ να του βρίσω τη μανούλα δεν είχα κουράγιο, διάολε, ούτε να μπω δω χάμου να εξευτελίσω με δομημένα επιχειρήματα τις φασιστοτσηρλήντερς του Νετανιάχου δε δουλεύει. Αν είσαι κωλόγαυρος μη φοβάσαι τίποτα, τον enterprise-psi ούτε τον ακούμπησε. Πολύ νεράκι φίλε, όσο μπορείς περισσότερο και μην φοβάσαι αν δεν είσαι σίγουρος ότι πέρασε το τετράωρο για το ντεπόν, χτύπα το.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Re: Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Αν είσαι από τους τυχερούς σαν εμένα ναι, είναι αρκετά χειρότερο σε ένταση και διάρκεια από την χειρότερη κραιπάλη - σούρα που έχεις κάνει στη ζωή σου. Εμένα με έλεγε ο κολλητός για τον πονοκέφαλο, την οσφυαλγία και την κόπωση αλλά το μαλακισμένο δεν μου είπε ταυτόχρονα τι έπαθε και ο Φάνης και ο Μάκης την ίδια στιγμή και γω ο μαλάκας δεν πήρα ένα τηλέφωνο να μάθω, λέω σιγά, εχώ ενάμιση φαρμακείο σπίτι +όλα τα άλλα, ζάχαρη ψιλή, αμ δε, μόνο η παρακεταμόλη έκανε δουλίτσα, ούτε να πάρω τηλ να του βρίσω τη μανούλα δεν είχα κουράγιο, διάολε, ούτε να μπω δω χάμου να εξευτελίσω με δομημένα επιχειρήματα τις φασιστοτσηρλήντερς του Νετανιάχου δε δουλεύει. Αν είσαι κωλόγαυρος μη φοβάσαι τίποτα, τον enterprise-psi ούτε τον ακούμπησε. Πολύ νεράκι φίλε, όσο μπορείς περισσότερο και μην φοβάσαι αν δεν είσαι σίγουρος ότι πέρασε το τετράωρο για το ντεπόν, χτύπα το.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Από τη μύτη της βελόνας των εμβολίων και των φαρμακευτικών αγωγών γενικότερα, πηγάζει απλώς το σημερινό απόσταγμα της επιστήμης με όλα τα θετικά και αρνητικά που συνεπάγεται για τον ευρύ πληθυσμό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Μάιος 2021, 18:02 Η πραγματική ελευθερία στην εποχή μας πηγάζει από τη μύτη της βελόνας. Οποιαδήποτε άλλη ελευθερία είναι μια αυταπάτη, το δικαίωμα του σκλάβου να πιστεύει ότι είναι ελεύθερος.
Για όσους δεν το αντιλαμβάνονται, η λύση είναι μία.
Μπορούν να ψάξουν την ασυμβίβαστη ελευθερία που προσφέρουν οι μύτες από άλλες βελόνες.
Είναι πιο ποιητικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Δεν διαφωνούμε καπουΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2021, 17:48Ε, κάθε επιλογή έχει και τα ρίσκα της.Gewponos90 έγραψε: 15 Μάιος 2021, 16:13
Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πάντως ότι ήδη εμφανίζονται οι πρώτοι φόβοι ανθρώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί ( είτε γιατί φοβούνται το μέλλον, είτε επειδή τους το είπε κάποιος αστρολόγος, είτε κάποιος μητροπολιτης) για το πώς θα συμπεριφερθούν οι εμβολιασμενοι αν αποδειχτεί ότι όντως έκτισαν ανοσία. Και δικαίως τον φοβούνται θα πω εγώ.
Αν οι εν λόγω φοβούνται περισσότερο την αντίδραση των εμβολιασμένων απ' ό,τι φοβούνται τα εμβόλια, ας εμβολιασθούν τώρα.
Ουδείς τους το απαγορεύει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
cliche generator?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 15 Μάιος 2021, 18:26 https://www.facebook.com/KostasBakoyann ... 0033385215
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- omg kai 3 lol
Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Μάιος 2021, 18:02 Η πραγματική ελευθερία στην εποχή μας πηγάζει από τη μύτη της βελόνας. Οποιαδήποτε άλλη ελευθερία είναι μια αυταπάτη, το δικαίωμα του σκλάβου να πιστεύει ότι είναι ελεύθερος.
μαυρε μου τον covid περιμενες για να κανεις αλληγοριες με βελονες και να αντιληφθεις το δραμα της ανθρωπινης υπαρξης;
το 2000 στο matrix ποιο χρωμα χαπι πηρες;
αν και τα εχει πει κι ο Πλατωνας στο σπηλαιο με τις σκιες χωρις χαπια και βελονες 2500 χρονια πριν και αλλοι πολυ πριν απο αυτον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 15 Μάιος 2021, 18:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τε λέει παιβιά, συνεχίζετε να πρήζετε τους όρχεις νέων ανθρώπων που δεν διατρέχουν άμεσο κίνδυνο να πάνε να εμβολιαστούν γιατί έτσι;

.
.
ξέρουμε αν μέσα στις παρενέργειες του άστρα είναι η διάρροια? 
Τι γίνεται ρε μαλάκες;omg kai 3 lol έγραψε: 15 Μάιος 2021, 18:29Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Μάιος 2021, 18:02 Η πραγματική ελευθερία στην εποχή μας πηγάζει από τη μύτη της βελόνας. Οποιαδήποτε άλλη ελευθερία είναι μια αυταπάτη, το δικαίωμα του σκλάβου να πιστεύει ότι είναι ελεύθερος.
μαυρε μου τον covid περιμενες για να κανεις αλληγοριες με βελονες και να αντιληφθεις το δραμα της ανθρωπινης υπαρξης;
το 2000 στο matrix ποιο χρωμα χαπι πηρες;
αν και τα εχει πει κι ο Πλατωνας στο σπηλαιο με τις σκιες χωρις χαπια και βελονες 2000 χρονια πριν και αλλοι πολυ πριν απο αυτον
Ο νάνος τάχθηκε για τους σωστούς λόγους στο σωστό στρατόπεδο απέναντι στο φασιστικό Ισραήλ, εσύ αρχίζεις να τα λες καλά και σε θέματα που δεν έχουν να κάνουν με το πλόκτσεην, τι άλλο θα δούμε; το Χέηρ να χορεύει ζεϊμπέκικο και να άδει Καζαντζίδη;
.
.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ινδική μετάλλαξη.
Στο μικρό δείγμα μου δεν έχει γίνει καμμία αναφορά για διάρροιες, μήπως σε επισκέφθηκε ο Αιμ. Ροΐδης;
.
.
- Δημοκρατικός
Και τα εμβολιασμένα παιδιά, μέσα. Έξω, όταν σπανίως χρειαστεί, μόνο με μάσκα.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- omg kai 3 lol
sys3x έγραψε: 15 Μάιος 2021, 18:34 Στο μικρό δείγμα μου δεν έχει γίνει καμμία αναφορά για διάρροιες, μήπως σε επισκέφθηκε ο Αιμ. Ροΐδης;
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 15 Μάιος 2021, 18:26 https://www.facebook.com/KostasBakoyann ... 0033385215
- Dwarven Blacksmith
"γιατί έτσι"; Αυτό ακριβώς το πράγμα είναι ο Χελληγενισμός με συσ3ξ χαρακτηριστικά.sys3x έγραψε: 15 Μάιος 2021, 18:30 Τε λέει παιβιά, συνεχίζετε να πρήζετε τους όρχεις νέων ανθρώπων που δεν διατρέχουν άμεσο κίνδυνο να πάνε να εμβολιαστούν γιατί έτσι;
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 2413 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-