!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Ακόμη και ιδιωτικά να πας,είναι ελάχιστο το ποσό για μια γενική αίματος.
Ίσως γύρω στα 15 ευρώ;
Ίσως γύρω στα 15 ευρώ;
- Cecily Anne
Η LDL είναι στην κλασική γενική αίματος του 15ευρου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τις είδα εγώCecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2021, 17:33 Τί νόημα είχε που έκανες εξετάσεις, εφόσον δεν τις πήγες στο γιατρό;
Θα της πήγαινα αλλά έχω αποκτήσει μια φοβία να πάω σε γιατρό λόγω κοβιντ. Τώρα αναγκαστικά θα τους ξεκίνησω.
Η LDL είναι αυτή που λέει χοληστερόλη;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Θα πρέπει να έχεις 2 τιμές με όνομα χοληστερόλη, μία HDL και μία LDL. Μη σου πω 3. Νομίζω βάζουν και την ολική.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
στην βιοχημική δεν δείχνουν αυτά;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Χοληστερόλη είναι το σύνολο της LDL (αυτό που μάθαμε να λέμε "κακή χοληστερίνη) και της HDL (η καλή,η ορθόδοξη).
Σε γενικές γραμμές η χοληστερόλη θέλεις να είναι <=200, και η ldl <=130.
Όπως κατάλαβα αυτά δεν είναι απόλυτα νούμερα,αλλά είναι ένας καλός μπούσουλας για αρχή.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Η συνολική χοληστερόλη υπολογίζεται ως το άθροισμα της LDL της HDL συν το ένα πέμπτο των τριγλυκερίδιων.waldorf έγραψε: 15 Μάιος 2021, 17:55Χοληστερόλη είναι το σύνολο της LDL (αυτό που μάθαμε να λέμε "κακή χοληστερίνη) και της HDL (η καλή,η ορθόδοξη).
Όπως κατάλαβα αυτά δεν είναι απόλυτα νούμερα,αλλά είναι ένας καλός μπούσουλας για αρχή.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2021, 17:50Θα πρέπει να έχεις 2 τιμές με όνομα χοληστερόλη, μία HDL και μία LDL. Μη σου πω 3. Νομίζω βάζουν και την ολική.
Έχω μια τιμή που λέει χοληστερόλη και μια που λέει HDL. Δεν αναφέρεται καθόλου η LDL. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΈΧΩ;waldorf έγραψε: 15 Μάιος 2021, 17:55Χοληστερόλη είναι το σύνολο της LDL (αυτό που μάθαμε να λέμε "κακή χοληστερίνη) και της HDL (η καλή,η ορθόδοξη).
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Όλες οι εξετάσεις του αίματος είναι βιοχημικές. Η γενική είναι βιοχημική.vagabondo έγραψε: 15 Μάιος 2021, 17:54στην βιοχημική δεν δείχνουν αυτά;
- Cecily Anne
Πρέπει να δω ακριβώς τί λέει, δεν μπορώ να μυρίσω τα νύχια μου στο πώς εκτυπώνει ο μικροβιολόγος σου τα αποτελέσματα. Δεν γίνεται να έκανες HDL και να μην έψαξε την LDL. Aν γράφει σκέτο χοληστερόλη, θα φανταζόμουν την ολική. Δες τα όρια που έχει δίπλα (φυσιολογικές τιμές), να καταλάβουμε από εκεί τί εννοεί.Naida έγραψε: 15 Μάιος 2021, 18:03
Έχω μια τιμή που λέει χοληστερόλη και μια που λέει HDL. Δεν αναφέρεται καθόλου η LDL. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΈΧΩ;![]()
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Εγώ ξέρω ότι στην γενική αίματος δεν έχει χοληστερίνες ή υπατικά.Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2021, 18:20 Όλες οι εξετάσεις του αίματος είναι βιοχημικές. Η γενική είναι βιοχημική.
[/α]
- Cecily Anne
Η "γενική αίματος" θεωρητικά έχει αιματοκρίτη, αιμοσφαιρίνη, ερυθροκυτταρικούς δεικτες, ερυθρά, λευκά και τους τύπους τους, αιμοπετάλια κλπ. Αν πας στο μικροβιολόγο να πεις κάνε μου μια γενική αίματος ετήσια,καταλαβαίνουν το τσεκ απ και ψάχνουν χοληστερίνες, τριγλυκερίδια και τέτοια.Σπύρος έγραψε: 15 Μάιος 2021, 18:23Εγώ ξέρω ότι στην γενική αίματος δεν έχει χοληστερίνες ή υπατικά.Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2021, 18:20 Όλες οι εξετάσεις του αίματος είναι βιοχημικές. Η γενική είναι βιοχημική.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βραστά κολοκύθια μετά ριγάνεως
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις