Περνάς 1-1,5 χρόνο αόρατος. Κάποια στιγμή έρχεται μια περίοδος που αντιλαμβάνεσαι βλέμματα και υπονοούμενα ταυτόχρονα από αρκετές γυναίκες. Επειδή έχει ξανασυμβεί ξέρεις ότι δεν θα κρατήσει για πάντα, παρά μια- δυο 'βδομάδες και μετά θα επέλθει παρόμοια περίοδος ξηρασίας. Κάθεσαι σπίτι και κάνεις λίστα με τους πιθανούς στόχους, από τον σιγουρότερο στον λιγότερο σίγουρο. Πας στην πιο σίγουρη και σου λέει "όχι, δεν ξέρω, μπορεί κι έτσι μπορεί κι αλλιώς" λες εσύ "οκ, πάμε στην επόμενη". Η δεύτερη το ίδιο. Για να μην τα πολυλογώ, μέσα σε διάστημα δυο- τριών ημερών έχεις φάει οχτώ χυλόπιτες. Επειδή όμως δεν είσαι κοινωνικά αναλφάβητος κι υπήρχε λόγος που τις θεώρησες πιθανά ταίρια, όλο και κάποια θα ξαναπάρει να πει ότι το μετάνιωσε με ύφος
Ερωτήσεις:
1. Τυχαίνει σε πολλούς ή μόνο σε εμένα;
2. Εγώ φταίω να αποκριθώ "σε 3 μέρες έφαγα οχτώ χυλόπιτες, αυτή την στιγμή μαζεύω τα κομμάτια μου. Να πας να φύγεις".
3. Αν εγώ έριχνα χυλόπιτα κι ύστερα το μετάνιωνα το πιθανότερο θα ήταν να μην ξανασχολιόμουν καν. Θα έλεγα "την έκανα την μαλακία, καλά να πάθω που θα χάσω αυτή την ωραία σχέση, τώρα αυτή θα βρει κάποιον να της αξίζει κι εγώ θα μείνω μόνος μου όπως μου αξίζει". Ακόμα και να ήθελα να εξαντλήσω τη 1% πιθανότητα να δεχθεί την συγνώμη μου θα το έκανα με την ουρά στα σκέλια. Αυτές πού βρίσκουν το τουπέ να λένε "άντε, είσαι τυχεράκιας που άλλαξα γνώμη";