Δεν μίλησα για γονείς, αλλά ακόμη καλλίτερα εφόσον το θέτεις έτσι καθώς προσωπικά χέστηκα αν έγινες ρατσιστής από το σπίτι ή από τις παρέες σου.Πολίτης έγραψε: 14 Μάιος 2021, 17:29Πρώτον, γονείς μην πιάνεις στο στόμα σου, πιθηκάνθρωπε.sys3x έγραψε: 14 Μάιος 2021, 16:59 Οποιοδήποτε και να ήτανε στην θέση των Παλαιστινίων χρειάζεται υποστήριξη από την διεθνή κοινότητα εφόσον ζει μέσα σε ένα ακραία φασιστικό καθεστώς, υπό αυτήν την έννοια δεν υποστηρίζω τους Παλαιστίνιους περ σε, απλά, έχω την εντύπωση, ότι σκέπτομαι και φέρομαι πολιτισμένα μακριά από προπαγάνδες και σανούς που μπουκώνει με το κιλό ο κάθε τελευταίος κρετίνος.
Επίσης, δεν διαφωνώ με αυτά που πόσταρες και ήμουν αρκετά σαφής, νομίζω. Απλά το να αναμασάς την προπαγάνδα αποκλειστικά και μόνον της μίας πλευράς αγνοώντας μάλιστα την καθημερινή πραγματικότητα αυτών των ανθρώπων σε καθιστά, γουέλ, κρετίνο. Αν πχ ήμασταν φίλοι ακριβώς τα ίδια λόγια θα χρησιμοποιούσα στα μούτρα σου μπροστά κιόλα.
Το ακροαριστερός που μου προσάπτεις, όπως πάντα άλλως τε, έχει να κάνει καθαρά με την ΔΙΚΗ ΣΟΥ αντιληπτική ικανότητα και ταυτόχρονα καθόλου με τον δικό μου "ιδεολογικό" προσανατολισμό*.
Τώρα, το βαλκανοπίθηκος, που τσαμπουνάς, να πας να το πεις σε αυτούς που σε μεγάλωσαν με τέτοιου είδους ρατσιστικές εκφράσεις.
Φιλάκια.
![]()
Δεύτερον, ας μας βρει κάποιος αντικειμενικές δημοσκοπήσεις για το ποσοστό Παλαιστινίων και Εβραίων το οποίο υποστηρίζει ή αντιτείθεται στο two state solution. Ειδάλλως, όλες οι συζητήσεις που κάνουμε είναι μάταιες.
Αυτό όμως που κατάφερα με δύο παραγράφους είναι να ξεγυμνώσω, με ακλόνιστα επιχειρήματα, την τεμέκ αντικειμενικότητα που επικαλέστηκες για τον εαυτό σου. Κατανοώ την δυσφορία σου, ρατσιστή φίλε μου, αλλά ταφ τίτιζ.
Εάν έκανες πολύχρονη πραγματικά αντικειμενική στα πλαίσια του εφικτού έρευνα επί του θέματος για το οποίο, νομίζεις ότι, εκφέρεις αντικειμενική άποψή θα είχες βρει μόνος σου τις "δημοσκοπήσεις" που γυρεύεις.
Επαναλαμβάνω λοιπόν, αυτά τα πιθηκοτέτοια στους πιθηκοτέτοιους που στα μάθανε, όχι σε εμένα, ρατσιστόμουτρο.
Πολλά, πολλά πολλά φιλάκια.