!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Re: Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Για να είμαι ελικρινής προσομοιάζει πάρα πολύ σε άκουσμα από ψιλομπαγιάτικη μικρή ποσότητα μανιταριών.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Λείπει ένα τανκ να κατεβαίνει το μονοπάτι και μία Παναγία στον ουρανό πάνω από το αεροσκάφος.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
the comet the course the tail
πολωνικό f-16;
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Δεν είναι κάτι σοβαρό, οράματα έχουν δει οι μισοί άγιοι πατέρες της εκκλησίας μαςGherschaagk έγραψε: 13 Μάιος 2021, 22:58 Ούτε εγώ θέλω να τρομάξω κανέναν αλλά γνωστός μου που έκανε το άστρα στις 12 ώρες άρχισε να βλέπει οράματα.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
sys3x έγραψε: 13 Μάιος 2021, 19:55Εμ βέβαια, όλοι οι κωλόγαυροι ούτε πονοκέφαλο ούτε τπτ.enterprise-psi έγραψε: 13 Μάιος 2021, 19:52 Κάθε 5 ώρες χτυπάω ένα Depon Max , αλλά μόνο πυρετό, ούτε πόνο αρθρώσεις, ούτε τίποτα.
![]()
Εγώ ανέβασα 40αρι αλλά μάλλον έγινε επειδή με καταράστηκε ο Εμπεδοκλής στο άλλο ποστ. Δεν χαροπαλεψα στο νοσοκομείο βεβαια
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ποιός τον είδε, μολόγα. Υπάρχουν σαφείς όροι, να παρουσιάζεται μόνο σε μένα.Στύγιος έγραψε: 13 Μάιος 2021, 23:07Τον Τζιμ Μόρισον φαντάρο;Gherschaagk έγραψε: 13 Μάιος 2021, 22:58 Ούτε εγώ θέλω να τρομάξω κανέναν αλλά γνωστός μου που έκανε το άστρα στις 12 ώρες άρχισε να βλέπει οράματα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Έχω δει εφιάλτη ότι δε μπορώ να παίξω Μπαχ, δεν κάνουμε αστεία με αυτά τα πράγματα. Παρόλα αυτά εκτίμησα την προσπάθεια του αγαπητού σ/φου.don't speak έγραψε: 13 Μάιος 2021, 22:54Έχασες και το χιούμορ σου;sys3x έγραψε: 13 Μάιος 2021, 16:21οκ, ψιλομαλακία το ανέκδοτο αλλά neverthelessBeria έγραψε: 13 Μάιος 2021, 15:55
Υπάρχει ανέκδοτο σχετικό με την περίπτωσή σου
Ήταν ένας τύπος που χτύπησε το χέρι του σε ατύχημα και μπήκε χειρουργείο. Όταν ξύπνησε του λέει ο γιατρός:
- Φιλαράκο σε 10 μέρες το χέρι σου θα είναι όπως πριν και καλύτερα
- Δηλαδή γιατρέ μου θα μπορώ να παίζω και Μπαχ
- Ασφαλώς φίλε μου
- Α, γιατί πριν δεν έπαιζα
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
quasi, χωρίς τα μπένεφιτς όμως.foscilis έγραψε: 14 Μάιος 2021, 10:15 Για να είμαι ελικρινής προσομοιάζει πάρα πολύ σε άκουσμα από ψιλομπαγιάτικη μικρή ποσότητα μανιταριών.
.
.
Gherschaagk έγραψε: 13 Μάιος 2021, 22:58 Ούτε εγώ θέλω να τρομάξω κανέναν αλλά γνωστός μου που έκανε το άστρα στις 12 ώρες άρχισε να βλέπει οράματα.

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σήμερα ξύπνησα κομπλέ, όλα τα μότορ φάνκτσιος είναι μπέρκετ, το βράδυ θα κάνω και τα φάηναλ τεστς, θα παίξω λίγο Μπαχ και θα δοκιμάσω να κάνω και, ξες.Μαυροβασίλης έγραψε: 13 Μάιος 2021, 22:15διαταραχή προσοχής
είμαι ακριβώς στις 49.5 ώρες, ήπιες μυαλγίες και δέκατα έπαιζαν μεταξύ 18-30 ώρες
Μη τρελαίνεσαι όμως, είπα, θα δοκιμάσω.
Ευτυχώς έχω υψηλή στάθμη Ι, ακόμη.
.
.
- Dwarven Blacksmith
Τελικά τα αντισώματα μου κατά τις πρώτες πρωίνές ώρες άρχισαν την επιχείρηση Καύση και Αλάτωση.
Κατά τις 3 το πρωί (13η ώρα) άρχισε πυρετός, δεν τον μέτρησα ποτέ αλλά έμεινα ξάγρυπνος. Τώρα (26η ώρα) νομίζω δεν έχω δέκατα μόνο αδυναμία. Το χέρι πονάει. Αλλά είμαι σκατά και από την έλλειψη ύπνου.
Κατά τις 3 το πρωί (13η ώρα) άρχισε πυρετός, δεν τον μέτρησα ποτέ αλλά έμεινα ξάγρυπνος. Τώρα (26η ώρα) νομίζω δεν έχω δέκατα μόνο αδυναμία. Το χέρι πονάει. Αλλά είμαι σκατά και από την έλλειψη ύπνου.
Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να μετακομίσεις κέντρο;Sid Vicious έγραψε: 14 Μάιος 2021, 09:42Δεν μπορω να αντισταθω στο καλεσμα της πολης οταν πεφτει το σκοταδι, ειμαι αδυναμος χαρακτηραςsys3x έγραψε: 13 Μάιος 2021, 18:53Τόσα χρόνια τι σας κρατούσε, ξες, έξω;vantono έγραψε: 13 Μάιος 2021, 18:16
Και 7 μεσα-5 έξω να είναι, προσωπικά δεν θα με χάλαγε καθόλου. Καλό ειναι και το 7-5, μη φάω και ξύλο απ'την αγαπητη αδμιν γκέρσχαγκ, που φαινεται να έχει βαρύ χέρι.![]()
Βλέπω είστε πολλοι οι καραντινάκηδες. Έλα να μαζευόμαστε σιγά-σιγά.![]()
![]()
.
.
Αύριο τέτοια ώρα θα είσαι κομπλέ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Μάιος 2021, 14:03 Τελικά τα αντισώματα μου κατά τις πρώτες πρωίνές ώρες άρχισαν την επιχείρηση Καύση και Αλάτωση.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 2413 Προβολές
-