!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φιασκο με τα self test

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Φιασκο με τα self test

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

enterprise-psi έγραψε: 13 Μάιος 2021, 19:53 Δηλαδή αν παω στην πλατφόρμα, και βάλω τα στοιχεία μου και επιλέξω αρνητικό, χωρίς να έχω κάνει το τεστ, είμαι κομπλέ ε; :lol:
Ναι γαμώτο :011:
Στύγιος

Γω ,ως συνεπής εκπαιδευτικός ,πήρα δοκιμαστικά 2 "μυτιές" το Πάσχα κι άλλες 2 μετά.

Και μετά τους έφταιγε η κόκα...
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Αρχέλαος έγραψε: 13 Μάιος 2021, 19:51
Στην αρχή είχα και λογικά όλος ο κόσμος πως θα ξεφεύγουν από το σελφ τεστ κάποιοι θετικοί αφού θα βγαίνει η ένδειξη ότι είναι αρνητικοί, ωστόσο όταν προκύπτει ένδειξη για θετικό θα ήταν υποτίθεται πολύ σπάνιο το αποτέλεσμα να είναι ψευδές.
Π.χ. με το κλασικό ραπιντ τεστ που γίνεται από ειδικούς το να βγει κάποιος θετικός σημαίνει ότι σίγουρα είναι θετικός. Και εκεί ξεφεύγουν μόνο κάποιοι ως ψευδώς αρνητικοί.

Όταν ένα σελφ τεστ βγάζει τεράστιο ποσοστό ψευδώς θετικών, μπορεί κάποιος να μείνει στους λίγους πραγματικά θετικούς και ότι βοηθάει, αλλά αναστατώνει κόσμο καθώς στο ενδιάμεσο όσοι αποδειχθούν ψευδώς θετικοί αγχώνονται.
νόμιζα το άγχος ήταν για false positive, μετά λέω όχι false negative, τελικά δεν κατάλαβα. :D

τα σελφ τεστ είναι πιο πολύ για κεντρική παρακολούθηση/ανάλυση παρά για ατομική εξασφάλιση.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

https://www.iatropedia.gr/eidiseis/afks ... ou/143521/
Aυξάνονται ραγδαία τα κρουσματα στα σχολεία. 119 σήμερα κλειστα από 27 χθες. Και σε απάντηση το υπουργείο μειώνει τα σελφ τεστ. Υπάρχουν και οι τουρίστες που έρχονται. Να μην τρομάξουν τα παλληκάρια. Εγώ πάντως ξέρω αρκετές περιπτώσεις με αρνητικό σελφ τεστ που την επόμενη είχαν συμπτώματα (η και απο πριν) και έκαναν μοριακο και βγηκαν θετικοί. Αλλά η μέγιστη λοιμωξιολόγος Πελώνη έλεγε προχθες οτι οταν είναι κάποιος αρνητικός στο σελφ τεστ κατά 99,99% δεν είναι θετικός. Και πως σκάνε τα κρούσματα και κλείνουν τα σχολεία το ένα μετά το άλλο οεο?
Στύγιος

Πρωί πρωί "σνίφαρα" και το 5ο. :003:

https://imgur.com/a/nWR0wb3
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”