esu έγραψε: 11 Μάιος 2021, 23:29that hits differentBelisarius έγραψε: 11 Μάιος 2021, 23:19Η αλήθεια είναι ότι με έχει επηρεάσει.
Τώρα έβγαλα τον σκύλο (δημοσιογράφοι ήταν ακόμα στο σπίτι) και ομολογώ ότι όλα μου φαίνονταν διαφορετικά, πιο άγρια.
Να δω πως θα ψήσω το σκύλο να μη κοιμηθεί στη βεράντα απόψε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Ίδρυμα κανονικοOtto Weininger έγραψε: 11 Μάιος 2021, 23:09WtfStalker έγραψε: 11 Μάιος 2021, 14:12 .
Ας αποκλείσουμε πρώτα την πιθανότητα να ήταν άτυχοι βλάκες πριν πάμε στην επιλογή να πρόκειται για αδίστακτους ψυχοπαθείς σαδιστές.
Μα αυτό λέω και γω, απλά είχε μια μικρή δόση ειρωνείας. Είχαν όλο το μέλλον μπροστά τους. Ακόμα και αν είχαν πρόβλημα ο χωρισμός είναι η λύση.Ζενίθεδρος έγραψε: 11 Μάιος 2021, 23:31Ακόμα και να ήθελε να την σκοτώσει, δεν θα σκέφτηκε το παιδί του, το οποιο οχι μονο κινδύνεψε, αλλα και θα μεγαλώσει χωρίς μάνα;
the end
Είπαμε, ακραίο σενάριο να μπλέκεται ο σύζυγος αλλά η ιστορία, όπως και να το κάνουμε, έχει πολλές περίεργες πλευρές.
Πιστεύω πως δεν θα εξιχνιαστεί η υπόθεση.
Θα εξιχνιαστείrunner έγραψε: 11 Μάιος 2021, 23:41 Είπαμε, ακραίο σενάριο να μπλέκεται ο σύζυγος αλλά η ιστορία, όπως και να το κάνουμε, έχει πολλές περίεργες πλευρές.
Σιγουροτατα
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Δεν πάει καθόλου έτσι πατησιωτη. Ένας από τους λόγους που εξελέγη ο Μητσοτάκης ήταν ακριβώς το γεγονός ότι είχε αυστηρές θέσεις στο ζήτημα της ασφάλειας και της δημόσιας τάξης. Άμα συνεχιστούν οι βασανισμοί γεροντων και οι δολοφονίες μητέρων, δεν θα αργήσει η στιγμή που αρκετός κόσμος θα πει δεν τις γαμεις και τις κηραλοιφες και τις χειρόγραφες επιστολές στον Ιησού, εμένα με νοιάζει κυρίως να κοιμάμαι ήσυχος τα βραδιά, ποιός μπορεί να μιλήσει για εμένα στη Βουλή;πατησιωτης έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:53Πάντα έχουν.Green Dragon έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:50Νομίζω ότι αν είναι να πάρω κηραλοιφές μικρό το κακό σε σχέση με το όφελος. Το πρόβλημα όμως είναι μήπως οι κηραλοιφές έχουν προεκτάσεις, δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.πατησιωτης έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:45
Επειδή η δεξιά στην Ελλάδα αποτελείται από γραφικούς.Αυτά τα θέματα δεν πάνε ποτέ μόνα τους.Είμαι σίγουρος π.χ. ότι ο Βελόπουλος θα έχει θέσεις αυστηροποίησης του νόμου.Τον ψηφίζεις μόνο για αυτό το πράγμα για να πάρεις μαζί και τις κηραλοιφές και τις επιστολές του Χριστού;![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Belisarius έγραψε: 11 Μάιος 2021, 23:19Η αλήθεια είναι ότι με έχει επηρεάσει.
Τώρα έβγαλα τον σκύλο (δημοσιογράφοι ήταν ακόμα στο σπίτι) και ομολογώ ότι όλα μου φαίνονταν διαφορετικά, πιο άγρια.
Να δω πως θα ψήσω το σκύλο να μη κοιμηθεί στη βεράντα απόψε.
Φυσιολογικό να σου φαίνονται όλα πιο άγρια, αλλά σκέψου λογικα. Ποιες οι πιθανότητες να ξαναχτυπησουν εκεί;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
3 μερες. Τοσο κραταει η δημοσιοτητα στην Ελλαδα.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
-
nikos p 2020
Υπάρχει και μια ακόμη εκδοχή. Να μην θελαν απλά μόνο να κλέψουν αλλά να βγάλουν και τα απωθημένα τους (για τους πλούσιους). Παρόμοιά υπόθεση πριν χρόνια στην Κορέα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Κοίτα, για περιπτώσεις σαν κι αυτή, το κράτος οφείλει να είναι και λίγο εκδικητικό. Πχ αυτοί, εναν ευνουχισμο θα τον ήθελαν.Prepon έγραψε: 11 Μάιος 2021, 23:19Spoiler
Οπως προκύπτει από τα στοιχεία, τίποτα δεν έμπαινε εμπόδιο στα σχέδιά τους. Δεν δίσταζαν να ληστέψουν οικογένειες με μωρά, ηλικιωμένους αλλά και να ασελγήσουν σε γυναίκες… αφού πρώτα αφαιρούσαν οτιδήποτε θεωρούσαν πολύτιμο από τα σπίτια τους. Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν έδειχναν να βιάζονται, αφού δύο εκ των παθόντων κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι οι ληστές παρέμειναν στο σπίτι τους σαράντα και πενήντα λεπτά αντίστοιχα. «Ανοιξαν το ψυγείο, ήπιαν χυμό, κάπνισαν ένα τσιγάρο, ενώ ο ένας από αυτούς πήρε ένα ζευγάρι γυαλιά της συζύγου μου και τα φορούσε όση ώρα παρέμεινε στο διαμέρισμα», καταθέτει 48χρονος Ελληνας, κάτοικος Γλυφάδας. Η σύζυγός του, 33 χρονών υπέστη τις σεξουαλικές ορέξεις δύο εκ των κατηγορουμένων.
Το ίδιο συνέβη σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις όπου βρέθηκαν γυναίκες – ένοικοι στα διαμερίσματα που λήστευαν. Πρώτο μέλημα των δραστών ήταν να τις απομονώσουν από τους συζύγους και τα παιδιά τους και εν συνεχεία να ασελγήσουν σε βάρος τους. «Μπήκαν στο σπίτι μας τρεις άγνωστοι, στις 27.9.2011 ενώ κοιμόμασταν με τον άνδρα μου και τα δίδυμα παιδιά μας δύο ετών. Μας χώρισαν και έβαλαν τον σύζυγό μου με τα παιδιά στην κρεβατοκάμαρα και εμένα στο σαλόνι… Κατέβασαν τα παντελόνια τους και. ..», αναφέρει η 33χρονη στους αστυνομικούς. Ανάλογη είναι και η μαρτυρία μιας 47χρονης γυναίκας από την Ηλιούπολη, η οποία κοιμόταν μόνη της στο σπίτι με τον γιο της, καθώς ο σύζυγός της έλειπε. «Μπήκαν στο δωμάτιό μου και άνοιξαν τις ντουλάπες. Πάνω από το κρεβάτι είχα μια ντουλάπα και ο ένας με πάτησε για να την ανοίξει. Εβγαλα μια δυνατή κραυγή και κατάλαβαν πως είμαι ξύπνια… Αφού πήρε ένα φάκελο με χρήματα είπε «αφού κάναμε καλό μπάζο να το γλεντήσουμε». Με έπιασε από τους ώμους και με έσπρωξε στο προσκέφαλο του κρεβατιού με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου… Οταν συνήλθα ήμουν γυμνή στο κρεβάτι μου…».
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ρε φίλε οι αριστεροί είναι κάτι σαν τους Flood στο σύμπαν του Halo. Μια καταρα/plague που δεν απολυμαίνεται ποτέ.Belisarius έγραψε: 11 Μάιος 2021, 17:56Αν δε συμφωνεί η πραγματικότητα με τη Καραμελίτσα τόσο το χειρότερο για τη πραγματικότητα.Καραμελίτσα έγραψε: 11 Μάιος 2021, 17:52 Τα στατιστικά της αστυνομίας είναι αυτά. Αν με αυτά τα στατιστικά, οι αλλοδαποί είναι 60% των κρατουμένων, τότε υπάρχει θέμα ισότητας στην εφαρμογή του νόμου, το πιο πιθανό επειδή είναι φτωχότεροι και έχουν χειρότερους δικηγόρους, συν προκατάληψη των δικαστών.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Θα εξιχνιαστει αλλά δεν θα υπάρξει τιμωρία
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- ΜπλεΜπουμπυς
Τους μπατσους τους προσλαμβανουν κατά χιλιάδες, για να δέρνουν στις γειτονιές. Και όχι να φυλάνε τις γειτονίες.
<< Ν.Δ ξεφτιλες>>
<< Ν.Δ ξεφτιλες>>
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
πιεστε ρε μαλακες να καταργηθουν ολοι οι νεοταξικοι νομοι που προστατευουν τον εγκληματια και αδιαφορουν για το θυμα
νεοφιλ αριστερα κκε τους ψηφισαν
νεοφιλ αριστερα κκε τους ψηφισαν
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Υδράργυρος
Είναι πιθανό να μην εξιχνιαστεί.
Άμα είναι οργανωμένες και μαφιόζικες δολοφονίες τις πετάνε σε ένα συρτάρι και δεν ασχολείται κανείς.
Βλέπε τριπλή δολοφονία στο Αίγιο, δολοφονία Μαυρίκου, και ένα σωρό άλλες.
Και αυτή αρκετά οργανωμένη ήταν. Σε συμβόλαιο φέρνει παρά σε τυχαίους ληστές. Τα μασάει ο σύζυγος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
-
- 1122 Απαντήσεις