Naida έγραψε: 11 Μάιος 2021, 18:31
Ασέβαστος έγραψε: 11 Μάιος 2021, 18:25
Naida έγραψε: 11 Μάιος 2021, 15:52
Αντιλαμβάνεσαι ότι η σεξουαλικη παρενόχληση εμπεριέχει την μη συναίνεση; όταν ο άλλος μου δώσει το δικαίωμα να τον ακουμπάω και το επιδιώκει κιόλας, πώς μπορεί να χαρακτηριστεί σεξουαλικη παρενόχληση;
αν σου εξηγησει με σαφηνεια, οτι "μην αρχιζεις κατι που δεν εχεις σκοπο να ολοκληρωσεις" ειναι;
αν παρολη την ξηγα, ξεκινησεις, και παλι πας να το σταματησεις στο παραπεντε, πας γυρευοντας η οχι;
Δεν μου λες ρε Ασεβαστε, τι πάει να πει μην αρχίζεις κάτι αν δεν έχεις σκοπό να το ολοκληρώσεις; αν στην πορεία πάρουν άλλη τροπή τα πράγματα και δεν μ αρέσει θα πρέπει να συνεχίσω γιατί; εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς θα κάνουμε και δεν υπάρχει το πισωγύρισμα; τι λέτε ρε; τι μαλακίες λέτε; για σεξ μιλάμε. Γιατί πράγμα πάει γυρεύοντας; για να βιαστεί; δηλαδή άμα του πέσει του αλλουνού και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει εγω πρέπει να του πάρω κωλο;τι;
καθαροι λογαριασμοι. αν δεν εχεις σκοπο να ολοκληρωσεις, μην αρχιζεις. με λογια. με σαφηνεια. γιατι το "αφημα στα κρυα του λουτρου" ειναι ενοχλητικο. επιπονο.βασανιστηριο. γιατι αντι να καθομαι να παιζω σαν 13χρονο, θελω να προχωρησω παραπερα, στην επομενη που θα εχει αληθινες καβλες, και οχι παιδιαρισματα.
δε μιλαμε να τυχει μια φορα, και δυο, και πεντε. μιλαμε για ξεκινημα με σκοπο να μεινουν ολα στη μεση, οχι για "κατι εγινε και μετανιωσα".
και δε λεμε να βιαστει.(αν και παιρνει σοβαρο ρισκο) λεμε οτι αυτο το πραμα ειναι παρενοχληση. σου λεει ο αλλος στα ισια "δε θελω" μισες δουλειες. κι εσυ κανεις ακριβως αυτο που σου ειπε "δε θελω"