Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ντριπλίτσες; ΑΝ η αστυνομία σου βγάζει 35-40% συλλήψεις για αλλοδαπούς αλλά στη φυλακή είναι 60%, για πες μου, ω εσύ που φαντάζεσαι ότι αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα, τι σημαίνει.
Διαφορετικής τάξεως εγκλήματα σημαίνει.
Δηλαδή; Έχεις τα νούμερα της αστυνομίας μπροστά σου. Οι αλλοδαποί είναι πάνω του 50% σε συγκεκριμένα, πλαστογραφίες κλοπές σε Μ συγκοινωνίας, και μικροκλοπές, κλοπές κινητών.
Οι ντόπιοι είναι πάνω του 50% σε ανθρωποκτονίες, βιασμούς, σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες διαρρήξεων και ληστειών.
Εννοείς δηλαδή ότι τα εγκληματα των αλλοδαπών είναι χειρότερα; Που το βλέπεις;
Τη συζήτηση την είχα κάνει επανειλημμένως στο παλιό φόρουμ με όλα τα data της αστυνομίας. Βαριέμαι να τη ξανακάνω. Εμένα μου αρκεί το ότι οι αλλοδαποί ενώ αποτελούν μειοψηφία ανταγωνίζονται σε εγκληματικότητα τη πλειοψηφία. Αυτό εξάλλου είναι και κοινή γνώση.
Βρίσκω λογική την εγκληματικότητα των αλλοδαπών δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι απαραίτητα καλύτερος αλλά επίσης βρίσκω λογική τη μη ανοχή της από την ελληνική κοινωνία. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα αυξημένα ποσοστά των αλλοδαπών ακόμα και αν είναι κοντά στο 30% που λες εσύ.
Καραμελίτσα έγραψε: 11 Μάιος 2021, 18:05
Οι ντόπιοι είναι πάνω του 50% σε ανθρωποκτονίες, βιασμούς, σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες διαρρήξεων και ληστειών.
Εννοείς δηλαδή ότι τα εγκληματα των αλλοδαπών είναι χειρότερα; Που το βλέπεις;
τα μήλα είναι πιο κόκκινα από τα πορτοκάλια άρα είναι περισσότερα
Σημαίνει πως ο ντόπιος έχει από πίσω του οικογένεια που τον στηρίζει, χρήματα για καλό δικηγόρο και γενικά υποστήριξη.
Ο ξένος ή ο Ρομά πολύ δύσκολα έχει κάτι τέτοιο.
Γνωρίζω και γνωρίζεις ότι αν πλησιάσει γύφτος σε απόσταση βολής θα τσεκάρεις τη τσέπη σου μη λείπει το περιεχόμενο.
Γιατί μου γράφεις μαλακίες που ούτε εσύ τις πιστεύεις;
Belisarius έγραψε: 11 Μάιος 2021, 18:17
Γνωρίζω και γνωρίζεις ότι αν πλησιάσει γύφτος σε απόσταση βολής θα τσεκάρεις τη τσέπη σου μη λείπει το περιεχόμενο.
Αυτό το έκανα πάντα και με γύφτους αλλά και με μπαλαμούς όταν με περιτριγυρίζουν στο Μετρό ή αλλού.
Καμία μαλακία δε γράφω ούτε δεν πιστεύω αυτά που γράφω.
Προφανώς εσύ με αόριστα επιχειρήματα προσπαθείς να στηρίξεις απόψεις που μάλλον δεν τις πολυπιστεύεις.
Σημαίνει πως ο ντόπιος έχει από πίσω του οικογένεια που τον στηρίζει, χρήματα για καλό δικηγόρο και γενικά υποστήριξη.
Ο ξένος ή ο Ρομά πολύ δύσκολα έχει κάτι τέτοιο.
Ε, όχι δα. Ο ξένος και ο ρομά έχει ολόκληρο δικηγορικό/νομικό/κρατικό οπλοστάσιο δωρεάν για να τον στηρίξει.
Σε βαθμό που η αυστηροποίηση των ποινών θα φέρει δραματικές μειώσεις στον συγκεκριμένο τομέα της οικονομίας.
nowhere έγραψε: 11 Μάιος 2021, 17:49
έχω αρχίσει και φουντώνω
Είναι απολύτως λογικό εφόσον δεν είσαι αναίσθητο ζώον ή/και της πούτσας αριστεράντζα, εγώ σου προτείνω να βάλεις κάτι που σου αρέσει να πιεις και να συνεχίσεις μαζί μας την συζήτηση. Κατά κάποιον τρόπο πιστεύω ότι σε έχουμε ανάγκη, δεν μιλάω για το πχώρουμ.
Belisarius έγραψε: 11 Μάιος 2021, 18:17
Αυτό το έκανα πάντα και με γύφτους αλλά και με μπαλαμούς όταν με περιτριγυρίζουν στο Μετρό ή αλλού.
Καμία μαλακία δε γράφω ούτε δεν πιστεύω αυτά που γράφω.
Προφανώς εσύ με αόριστα επιχειρήματα προσπαθείς να στηρίξεις απόψεις που μάλλον δεν τις πολυπιστεύεις.
Λες στα σοβαρά ότι αν σε πλησιάσει γύφτος είναι ακριβώς το ίδιο με το να σε πλησιάσει οποιασδήποτε άλλος. Τέλος.
Έβγαλα τα συμπεράσματα μου για σένα. Έβγαλες και εσύ τα δικά σου για μένα. Μη χαλάμε το χρόνο μας.
όλα αυτά σε ένα νήμα για μια κοπελίτσα 20 χρονών που καθαρίσανε στην ψύχρα κάτι σάπια μουνόπανα και αφού ξεκινήσανε με αστειάκια το γυρίζουν χωρίς να έχει αναφέρει κανείς τίποτα για έλληνες-ξένους στο πεδίο που θεωρούν ότι τους παίρνει,τα παπαροστατιστικά της εγκληματικότητας
Καραμελίτσα έγραψε: 11 Μάιος 2021, 17:34
Με μείον 33% θα ήμασταν καλύτερα. Αλλά όπως είπα, αν σε όλους τους άντρες έδιναν υποχρεωτικά θηλυκές ορμόνες, θα ήμαστε 80% καλύτερα.
Πάρε εσύ αρσενικές...
Τι είν τούτη ωρέ; Μήπως θες να ευνουχιζόμαστε αμέσως μετά την τεκνοποίηση;
Είναι το ηλίθιο του επιχειρήματος ότι για να είμαστε καλύτερο να διώξουμε τους αλλοδαπούς. Η ανδρικότητα έχει μεγαλύτερη στατιστική σύζευξη με την εγκληματικότητα, γιατί λοιπόν να μην πάρουμε μέτρα ως προς αυτήν;
Ναι, αλλά από που προέρχεται αυτό το πραγματικά ηλίθιο επιχείρημα "να διώξουμε όλους τους αλλοδαπούς" αν όχι από τα αβαθή του μικρού σου πάτου; διότι δεν είναι το ίδιο το "να φύγουν όλοι οι αλλοδαποί" με το να τηρούνται οι νόμοι που αφορούν την παράνομη είσοδο στην χώρα - ρδελομπού μας, Λίτσα. Προσπαθώντας να βρω κάτι λογικό σε αυτά που γράφεις και να αντιληφθώ το, ασούμε, σκεφτικό σου το μόνο λογικό που θα μπορούσες να πεις πιστεύω θα ήταν να προτείνεις να μην δεχόμαστε ΠΑΡΑΝΟΜΑ άντρες λαθρό αλλά μόνον γυναίκες, που και αυτό, ξες, παράλογο είναι αλλά δυστυχώς δε μου φτάνει για κάτι περισσότερο. Εκτός βέβαια αν δεν είσαι τέρμα σεξίστρια - φασιστάκι και πραγματικά πιστεύεις ότι ο αποκεφαλισμός αποτελεί θεραπεία για τον πονοκέφαλο πχ.
nowhere έγραψε: 11 Μάιος 2021, 18:33
όλα αυτά σε ένα νήμα για μια κοπελίτσα 20 χρονών που καθαρίσανε στην ψύχρα κάτι σάπια μουνόπανα και αφού ξεκινήσανε με αστειάκια το γυρίζουν χωρίς να έχει αναφέρει κανείς τίποτα για έλληνες-ξένους στο πεδίο που θεωρούν ότι τους παίρνει,τα παπαροστατιστικά της εγκληματικότητας
Για να είμαστε δίκαιοι, δεν υπάρχει νήμα που να μην έχει ξεφύγει μετά από 28 σελίδες. Ειδικά όταν οι πληροφορίες για το γεγονός είναι με το σταγονόμετρο.