Δεν μίλησα ποτέ για εξάλειψη καλή/ο/ε μου αλλά ότι σίγουρα θα ήτανε μια πολύ καλή αρχή και βλέπουμε, με επιχειρήματα πάντα, όχι βγάζοντας από τον πάτο μου αχυρανθρώπους για να υποστηρίξω τις αρρωστημένες ιδεοληψίες μου που δεν έχουν καμμία επαφή με την καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε με τον α ή β τρόπο.Stalker έγραψε: 11 Μάιος 2021, 17:01Οι άλλοι έχουν πρόβλημα που μιλάνε υποθετικά, όχι εσύ που θέλεις να εξαλείψεις τις διαρρήξεις με ένα νόμο και ένα άρθροsys3x έγραψε: 11 Μάιος 2021, 16:39Εγώ σου λέω πχ ότι υποθετικά θα γινόταν κατάχρηση (βέβαια ούτε ξέρουμε αν θα γινότανε κατάχρηση ούτε καν θα ήτανε κατάχρηση εφόσον υποθετικά πάντα είχε νομοθετηθεί η χρήση ασύμμετρης βίας με σκοπό πάντα την προστασία του ασύλου της οικίας και της οικογένειας ΠΡΙΝ να είναι αργά για κάτι τέτοιο), ποιο πιστεύεις ότι θα ήταν το αποτέλεσμα; η μείωση για η αύξηση τέτοιων φαινομένων;Stalker έγραψε: 11 Μάιος 2021, 15:55
Στην πράξη φαίνεται να δουλεύει το σύστημα που έχουμε τώρα, δηλαδή να πέφτεις στα μαλακά ακόμα και αν σκοτώσεις διαρρήκτη αφού τον πήρες στο κυνήγι, ή τον πυροβολήσεις από το μπαλκόνι σου.
Αλλά δεν είμαι υπέρ του να το κάνουμε ρητά νόμιμο, νομίζω θα γινόταν υπερβολικά εύκολα κατάχρηση.
Βασικά εσύ δεν είσαι ιδιαίτερα έξυπνος για να μετράει με οποιονδήποτε τρόπο το τι θα απαντούσες σε αυτό το ερώτημα, το έθεσα όμως απλά για να το απαντήσουν οι υπόλοιποι και κυρίως να το σκεφτούν πριν το απαντήσουν ή δεν το απαντήσουν.![]()
Βαρουφίτσες που πιστεύουν ότι ανάπτυξη-υλοποίηση-deployment καινούριο σύστημα τηλεκπαίδεσης είναι τριών μηνών project καλό είναι να μην ξιπάζονται σε θέματα νοημοσύνης.
Τον βαρουφάκερ τον εψήφισα για να με αντιπροσωπεύσει στο ευροτσίρκο διότι τον θεωρώ μακράν καλλίτερο για κάτι τέτοιο από την Μαρία την Σπυράκη, τη Δαμανάκη, τον Ευούλα και τον Αλέξη Τζότζογρλο. Σε ένα τεταρτάκι στήνω ένα rpi μποξ που υποστηρίζει τηλεδιάσκεψεις, file sharing και realtime editing αρχείων από όλους τους χρήστες μιας τάξης πχ ταυτόχρονα χωρίς καν να έχω σπουδάσει κάτι σχετικό και αυτό το θεωρείς ηλιθιότητα, προφανώς κάποιος από εμάς είναι τέρμα βλάκας και διαλεκτική πουστάρα καθώς βγάζει από το κώλο του συμπεράσματα τα οποία τα χρεώνει στους άλλους.
Έλα στο άλλο νήμα και ανέπτυξε την δική σου επιχειρηματολογία επί του θέματος αν θέλεις, δεν σε εμποδίζει κανένας.