XA ψηφίζεις;OANNHSEA έγραψε: 09 Αύγ 2018, 17:19Highlander έγραψε: 09 Αύγ 2018, 15:41Από δω και πέρα οι μισθοί θα ανεβαίνουν, ειδικά στους νέους, και γι' αυτό κάποιες κοινωνικές ομάδες θα ψηφίσουν μαζικά ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές και ο κούλης με τη ΝΔ δεν θα έχουν καμία ελπίδα για ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Αύγ 2018, 14:02 Και αν πάει 50 ευρώ ο βασικός, η ανεργία θα εξαφανισθεί.
Θα είναι ακόμη μια τιτανοτεράστια επιτυχία.![]()
![]()
![]()
Ούτε έχεις πάρει μυρωδιά τι έρχεται...
Το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να προωθείς το κόμμα σου - δεν πειράζει χρυσό μου!!!
Θα τον φάτε και θα είναι κρύος και τεράστιος - και εσείς και αυτοί του Κούλη.![]()
Και δεν εννοώ πολιτικά...
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάτω από 20% η ανεργία
- Highlander
Re: Κάτω από 20% η ανεργία
Θα το θέλατε όλοι εδώ μέσα, αλλά όχι...
Θα καταλάβεις από τον Οκτώβρη τι έρχεται.
Για σκεφτείτε εκεί στο κόμμα, κάτι καλό για τις μαύρες ημέρες που έρχονται για τον Κούλη...
.
- Highlander
Είσαι όμως λογικής ΧΑ και αναπαράγεις αυτά που λέει, η ίδια, αλλά και οι ψηφοφόροι της.OANNHSEA έγραψε: 09 Αύγ 2018, 17:23Θα το θέλατε όλοι εδώ μέσα, αλλά όχι...
Θα καταλάβεις από τον Οκτώβρη τι έρχεται.
Για σκεφτείτε εκεί στο κόμμα, κάτι καλό για τις μαύρες ημέρες που έρχονται για τον Κούλη...
.
Γιατί να θέλουμε να είσαι ΧΑ;
- metaxoskolikas
Κακώς.
- Otto Weininger
- Eθνικοκοινωνιστης
βασικα σε ολες τις χωρες εντος και εκτος ευρωζωνης το 80% των νεων θεσεων εργασιας που εχουν δημιουργηθει απο το 2008 και μετα ειναι μερικης απασχολησης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- hellegennes
Ακόμη και με τα επίσημα στατιστικά -που, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί δικτατορικό έλεγχο σε όλα τα μέσα και έχει καταργήσει την έννοια των ανεξάρτητων οργάνων, πιστεύω με επιφύλαξη-, η ανεργία είναι στο 23% τουλάχιστον. Παρουσιάζεται μικρότερη γιατί από την εξίσωση λείπουν 200 χιλιάδες άτομα σε σχέση με το 2013. Ή εξαφανίστηκαν ή μετανάστευσαν ή κάτι τρέχει με τα στατιστικά της ΕΛΣΤΑΤ. Για την ακρίβεια, ενώ οι απασχολούμενοι αυξήθηκαν μόνο 300 χιλιάδες από το 2013 (μια θλιβερή ετήσια αύξηση 1,55%), οι άνεργοι και οι οικονομικά μη ενεργοί μειώθηκαν κατά 500 χιλιάδες. Θαύμα!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν δεις το εξελόχαρτο της ΕΛΣΤΑΤ με τα στοιχεία από το 2001 μέχρι το 2018έχει μια στήλη "γενικό σύνολο" που είναι το άθροισμα όλων των άλλων και έχει σταθερά πτωτική τάση (με ρυθμό περίπου 9000-10000/τρίμηνο) από το Δ' τρίμηνο του 2009 που έφτασε το μέγιστο των 9.48 εκατομμυρίων.
5 χρόνια = 20 τρίμηνα ~ 200000 άτομα
Υπολόγισε και όσους έφυγαν στο εξωτερικό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Αύγ 2018, 14:12 ε τουριστική περίοδος είναι
βάλε και μερικές χιλιάδες μόνιμους καθαριστές που προσέλαβαν οι δήμοι
βάλε και τίποτα συμβασιούχους
βάλε και τίποτα μετακλητούς
ορίστε, έγινε το θαύμα
- hellegennes
Το έχω δει και το έχω θίξει και παλιότερα το θέμα. Από την εποχή Σαμαρά. Δεδομένου ότι η ΕΛΣΤΑΤ κάνει στατιστική με ερωτηματολόγια, θα έπρεπε να έχει στην μεθοδολογία της την λογική με την οποία προκύπτουν τα νούμερα των τριών πληθυσμιακών ομάδων. Την βασίζει σε κάποια εκτίμηση για το μέγεθος του πληθυσμού; Την βγάζει με χόκους πόκους; Εμφανίζεται η Παρθένος και τους δίνει τα νούμερα; Τι ακριβώς;foscilis έγραψε: 10 Αύγ 2018, 01:49 Αν δεις το εξελόχαρτο της ΕΛΣΤΑΤ με τα στοιχεία από το 2001 μέχρι το 2018έχει μια στήλη "γενικό σύνολο" που είναι το άθροισμα όλων των άλλων και έχει σταθερά πτωτική τάση (με ρυθμό περίπου 9000-10000/τρίμηνο) από το Δ' τρίμηνο του 2009 που έφτασε το μέγιστο των 9.48 εκατομμυρίων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- nikos_hellas
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
Against the new world order.
-
Συριζαίος
Δείξτε με στατιστικά στοιχεία ότι η μετανάστευση είναι μεγαλύτερη από τη κυβέρνηση του Σαμαρά, που έφευγαν ορδές.,αλλιως κάνετε αντιπολίτευση της πλάκας
- ΜπλεΜπουμπυς
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ οργανα ΟΥΤΕ υπηρξαν ΟΥΤΕ θα υπαρξουν .hellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2018, 01:01 ... επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί δικτατορικό έλεγχο σε όλα τα μέσα και έχει καταργήσει την έννοια των ανεξάρτητων οργάνων, πιστεύω με επιφύλαξη-, .....
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Noμίζεις ότι υπάρχει κάποιος που μετράει πόσοι φύγανε;Συριζαίος έγραψε: 10 Αύγ 2018, 06:05 Δείξτε με στατιστικά στοιχεία ότι η μετανάστευση είναι μεγαλύτερη από τη κυβέρνηση του Σαμαρά, που έφευγαν ορδές.,αλλιως κάνετε αντιπολίτευση της πλάκας
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
Συριζαίος
H Eurostat. Γιατί αφού έφυγαν τόσοι η ανεργία επί Σαμαρά έφτασε στο 27%Chilloutbuddy έγραψε: 10 Αύγ 2018, 07:22Noμίζεις ότι υπάρχει κάποιος που μετράει πόσοι φύγανε;Συριζαίος έγραψε: 10 Αύγ 2018, 06:05 Δείξτε με στατιστικά στοιχεία ότι η μετανάστευση είναι μεγαλύτερη από τη κυβέρνηση του Σαμαρά, που έφευγαν ορδές.,αλλιως κάνετε αντιπολίτευση της πλάκας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 145 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
-
- 1 Απαντήσεις