!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σηκω πανω τωρα, εδω κουμαντο κανω εγω
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σηκω πανω τωρα, εδω κουμαντο κανω εγω
Κλασικοί νεοδημοκράτες, και με τον αστυφύλαξ, και με τον χωροφύλαξ, που έλεγε και ο άντερ.

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
2 αστέρια αλληλεπιδρούν.The Rebel έγραψε: 09 Μάιος 2021, 22:09[img]https://i.postimg.cc/Gm4ZVx3d/1308 ... .jpg[/img]nostromos έγραψε: 06 Μάιος 2021, 23:10 προφανως ο τυπος θεωρησε υποτιμητικο να καθησει διπλα του γυναικα ... εδω ειναι αλλα τα εθιμα ομως ... σωστος ο οδηγος
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Gewponos90
Καλά άσε τον Αντερ. Χαμογελα λιγο για τον ΔΕΞΙΟ εμφύλιο.Kauldron έγραψε: 09 Μάιος 2021, 22:17 Κλασικοί νεοδημοκράτες, και με τον αστυφύλαξ, και με τον χωροφύλαξ, που έλεγε και ο άντερ.
![]()
Ευτυχώς πάντως που διαλυθηκατε και δεν ξέρετε ούτε εσείς ποιον θα στηρίξετε. Άνετα φαντάζομαι την ΧΑ όταν είχε ρεύμα να βγάζει ηρωικούς λόγους με τον οδηγό και τη κυρία αγκαλια
Μέχρι εδώ συμφωνώ.Gewponos90 έγραψε: 09 Μάιος 2021, 22:31Καλά άσε τον Αντερ. Χαμογελα λιγο για τον ΔΕΞΙΟ εμφύλιο.Kauldron έγραψε: 09 Μάιος 2021, 22:17 Κλασικοί νεοδημοκράτες, και με τον αστυφύλαξ, και με τον χωροφύλαξ, που έλεγε και ο άντερ.
![]()
Από 'κει και πέρα, αν ήταν Έλληνας αντί για Πάκης, και έκανε ακριβώς το ίδιο ο ντράιβερος, τί θα λέγατε?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ατομα που δεν κρατανε το λογο τους ουτε 3 ημερες ειναι αναξια απαντησης ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Gewponos90
Τι θα λέγαμε ποιοι; Και τι είπα εγώ στο παρόν νήμα που θα με έκανε η εθνικότητα του καθενός να αλλάξω στάση;Kauldron έγραψε: 09 Μάιος 2021, 22:32Μέχρι εδώ συμφωνώ.Gewponos90 έγραψε: 09 Μάιος 2021, 22:31Καλά άσε τον Αντερ. Χαμογελα λιγο για τον ΔΕΞΙΟ εμφύλιο.Kauldron έγραψε: 09 Μάιος 2021, 22:17 Κλασικοί νεοδημοκράτες, και με τον αστυφύλαξ, και με τον χωροφύλαξ, που έλεγε και ο άντερ.
![]()
Από 'κει και πέρα, αν ήταν Έλληνας αντί για Πάκης, και έκανε ακριβώς το ίδιο ο ντράιβερος, τί θα λέγατε?
NoMoreLice έγραψε: 06 Μάιος 2021, 22:00Όχι, έκανε live vlogging στο 026 και έχει υλικό από 2 ώρες πρινGolden Age έγραψε: 06 Μάιος 2021, 21:56 Ξέρουμε αν προηγήθηκε κάτι άλλο;
Έχω βαρεθεί να βλέπω παρουσιάσεις με μισοκομμένα βίντεο. Το άτομο που τράβηξε δηλαδή ξεκίνησε τη λήψη εκείνη τη στιγμή;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Όλοι οι μη εθνικιστές. Εγώ ξέρω ποιά είναι η θέση μου επί της παρουσίας των Πακιστανών στην Ελλάδα.Gewponos90 έγραψε: 09 Μάιος 2021, 22:36Τι θα λέγαμε ποιοι; Και τι είπα εγώ στο παρόν νήμα που θα με έκανε η εθνικότητα του καθενός να αλλάξω στάση;Kauldron έγραψε: 09 Μάιος 2021, 22:32Μέχρι εδώ συμφωνώ.
Ξαναρωτάω, αν ήταν Έλληνας ο τύπος και γινόταν ακριβώς το ίδιο, τί θα έλεγε το πχόρουμ, πιστεύεις? Ή δεν θα είχε γίνει καν θέμα στις ειδήσεις?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αν ήταν Έλληνας θα λέγαμε κοίτα ένα μαλάκα ρε. Τώρα που ξέρουμε ότι είναι αλλοδαπός λέμε κοίτα ρε τον μαλάκα τον αλλοδαπό.Kauldron έγραψε: 09 Μάιος 2021, 22:32Μέχρι εδώ συμφωνώ.Gewponos90 έγραψε: 09 Μάιος 2021, 22:31Καλά άσε τον Αντερ. Χαμογελα λιγο για τον ΔΕΞΙΟ εμφύλιο.Kauldron έγραψε: 09 Μάιος 2021, 22:17 Κλασικοί νεοδημοκράτες, και με τον αστυφύλαξ, και με τον χωροφύλαξ, που έλεγε και ο άντερ.
![]()
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Αδιάφορο τι θα έκανε ο Ισοκράτης. Στην εποχή του των μαζικών σφαγών και των εξανδραποδισμών γυναικοπαίδων οι έννοιες του σεβασμού στον συνάνθρωπο και στη διαφορετικότητα ήταν άγνωστα πράγματα.Ju-87 έγραψε:Δεν νομίζω ότι ο Ισοκράτης θα είχε πολύ διαφορετική άποψη
Εκτός αν ήταν απολίτιστος ο Ισοκράτης.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 2159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
-