Να τυπώσεις και το πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει ημερομηνίες εμβολιασμού και να το κολλήσεις στην τσάντα για να το βλέπουν.Gherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2021, 17:58 Εγώ 15 μέρες μετά τη δεύτερη δόση θα κατέβω Αριστοτέλους εκεί κοντά στον τερκενλη με ταμπέλα που θα γράφει free hugs.
Δεν θα μ' αγκαλιάσουν λέτε;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιστημονικός αυτοεξευτελισμός
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Επιστημονικός αυτοεξευτελισμός
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Να τυπώσεις και το πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει ημερομηνίες εμβολιασμού και να το κολλήσεις στην τσάντα για να το βλέπουν.Gherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2021, 17:58 Εγώ 15 μέρες μετά τη δεύτερη δόση θα κατέβω Αριστοτέλους εκεί κοντά στον τερκενλη με ταμπέλα που θα γράφει free hugs.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν σφάξανε.πατησιωτης έγραψε: 09 Μάιος 2021, 18:37Να τυπώσεις και το πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει ημερομηνίες εμβολιασμού και να το κολλήσεις στην τσάντα για να το βλέπουν.Gherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2021, 17:58 Εγώ 15 μέρες μετά τη δεύτερη δόση θα κατέβω Αριστοτέλους εκεί κοντά στον τερκενλη με ταμπέλα που θα γράφει free hugs.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Χωρίς κεφάλι όμως.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εντάξει, θα το αντέξομε και αυτό
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Συ είσαι καλός άνθρωπος. Γω με το που κάνω την δεύτερη δόση θα προσπαθήσω να γίνω εστία διασποραςwaldorf έγραψε: 09 Μάιος 2021, 16:55 Εγώ επειδή είμαι στις "ευπαθείς ομάδες" (και μάλλον μεγάλος χέστης όπως φαίνεται),συνεχίζω να τηρώ τα μέτρα ασφαλείας και μετά την πρώτη δόση.
Θα εξακολουθήσω να είμαι προσεκτικός και μετά την δεύτερη δόση,όχι για `μένα πλέον αλλά για τους Αρίστους αυτού του κόσμου.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ωραίος!Gewponos90 έγραψε: 09 Μάιος 2021, 18:44Συ είσαι καλός άνθρωπος. Γω με το που κάνω την δεύτερη δόση θα προσπαθήσω να γίνω εστία διασποραςwaldorf έγραψε: 09 Μάιος 2021, 16:55 Εγώ επειδή είμαι στις "ευπαθείς ομάδες" (και μάλλον μεγάλος χέστης όπως φαίνεται),συνεχίζω να τηρώ τα μέτρα ασφαλείας και μετά την πρώτη δόση.
Θα εξακολουθήσω να είμαι προσεκτικός και μετά την δεύτερη δόση,όχι για `μένα πλέον αλλά για τους Αρίστους αυτού του κόσμου.
Awesomatic έγραψε: 09 Μάιος 2021, 16:51Δεν είναι αντίθετα αυτά. Ισχυρή ανοσοαπόκριση δεν ταυτίζεται με απόλυτη προστασία, είναι επιστημονικός όρος και έχει συγκεκριμένη σημασία που περιγράφει την αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος. Μην ταυτίζεις την ανοσοαπόκριση με την προστασία, έχουν σχέση αλλά δεν είναι ταυτόσημες έννοιες.Kauldron έγραψε: 09 Μάιος 2021, 16:42 Η μια δήλωση (του Μαρτίου) μας λέει οτι το 99% έχουν ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΟΣΟΑΠΟΚΡΙΣΗ (δηλαδή απέχει παρασάγκας από το "κάποια προστασία" (δεύτερη δήλωση).
Δεν έχουμε καλά στατιστικά για τους θανάτους ακόμη (και δεν ξέρω καν αν καταγράφονται, ελπίζω ναι). Δεν υπάρχει κάπου αναρτημένο dataset με το πόσοι θανόντες έκαναν το εμβόλιο, πότε το έκαναν όσοι το έκαναν κλπ. Το ίδιο μετράει αυτός που το έκανε χθες που πρακτικά έχει μηδέν προστασία με αυτόν που έκανε την δεύτερη δόση πριν ένα μήνα. Πρακτικά έχουμε μόνο αόριστες δηλώσεις.Άλλωστε απ' τους θανάτους, ο ένας στους τέσσερις είναι ανεμβολίαστος (το λένε και οι ίδιοι). Οι άλλοι 3 δηλαδή, προφανώς είναι εμβολιασμένοι, έτσι δεν είναι?
Ισχυρή ανοσοαπόκριση.Δεν είναι αντίθετα αυτά. Ισχυρή ανοσοαπόκριση δεν ταυτίζεται με απόλυτη προστασία, είναι επιστημονικός όρος και έχει συγκεκριμένη σημασία που περιγράφει την αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος. Μην ταυτίζεις την ανοσοαπόκριση με την προστασία, έχουν σχέση αλλά δεν είναι ταυτόσημες έννοιες.
Κάποια προστασία.
Διάλεξε ένα.
Δεν έχουμε καλά στατιστικά για τους θανάτους ακόμη (και δεν ξέρω καν αν καταγράφονται, ελπίζω ναι). Δεν υπάρχει κάπου αναρτημένο dataset με το πόσοι θανόντες έκαναν το εμβόλιο, πότε το έκαναν όσοι το έκαναν κλπ. Το ίδιο μετράει αυτός που το έκανε χθες που πρακτικά έχει μηδέν προστασία με αυτόν που έκανε την δεύτερη δόση πριν ένα μήνα. Πρακτικά έχουμε μόνο αόριστες δηλώσεις.
Δηλαδή πίπες μας λέγανε οτι ο ένας στους τέσσερις που πεθαίνει δεν είναι εμβολιασμένος? Όσο πάει γίνεται και καλύτερο.Δεν έχουμε καλά στατιστικά για τους θανάτους ακόμη (και δεν ξέρω καν αν καταγράφονται, ελπίζω ναι).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ρε μαλάκα, νισάφι. Καραντίνα δε θες, εμβόλιο δε θες, να ανοίξουν όλα τα τους τουρίστες δε θες, ε,τι στον πούτσο θες επιτέλους; 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ινδία θέλει;Σενέκας έγραψε: 09 Μάιος 2021, 20:38 ρε μαλάκα, νισάφι. Καραντίνα δε θες, εμβόλιο δε θες, να ανοίξουν όλα τα τους τουρίστες δε θες, ε,τι στον πούτσο θες επιτέλους;![]()
https://www.google.com/amp/s/www.libera ... res/375938
Ινδία είπες?Gherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2021, 20:44Ινδία θέλει;Σενέκας έγραψε: 09 Μάιος 2021, 20:38 ρε μαλάκα, νισάφι. Καραντίνα δε θες, εμβόλιο δε θες, να ανοίξουν όλα τα τους τουρίστες δε θες, ε,τι στον πούτσο θες επιτέλους;![]()
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Μάιος 2021, 23:28 Kάπου εδώ να πούμε πως η Ινδία βυθίζεται στο χάος του κορωνοιού με 3,982 νεκρούς σήμερα. σε πληθυσμό 1 δις 390 εκατομμύρια.
1 νεκρός ανά 340 χιλιάδες
Ελλάδα 96 νεκροί σε 10 εκατομμύρια πληθυσμό.
1 νεκρός ανά 108 χιλιάδες
απλά Τετάρτη βραδάκι
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι είπα.Kauldron έγραψε: 09 Μάιος 2021, 22:04Ινδία είπες?Gherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2021, 20:44Ινδία θέλει;Σενέκας έγραψε: 09 Μάιος 2021, 20:38 ρε μαλάκα, νισάφι. Καραντίνα δε θες, εμβόλιο δε θες, να ανοίξουν όλα τα τους τουρίστες δε θες, ε,τι στον πούτσο θες επιτέλους;![]()
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Μάιος 2021, 23:28 Kάπου εδώ να πούμε πως η Ινδία βυθίζεται στο χάος του κορωνοιού με 3,982 νεκρούς σήμερα. σε πληθυσμό 1 δις 390 εκατομμύρια.
απλά Τετάρτη βραδάκι

Βλέπω μια αύξηση εγώ τώρα.
Σου τα είπε και ο Τζιμπιτζόχοιρας. Η Ινδία έχει 1.2 δις πληθυσμό.Gherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2021, 22:26Ναι είπα.Kauldron έγραψε: 09 Μάιος 2021, 22:04Ινδία είπες?Gherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2021, 20:44
Ινδία θέλει;
απλά Τετάρτη βραδάκι
Βλέπω μια αύξηση εγώ τώρα.
Αυτά τα φρί χάγκζ ισχύουν και για 'μενα?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ εδώ σταματάει η αυξηση των κρουσμάτων και των θανάτων στην Ινδία. Από δω και πέρα ύφεση και όλα θα πάνε καλά.Kauldron έγραψε: 09 Μάιος 2021, 22:27Σου τα είπε και ο Τζιμπιτζόχοιρας. Η Ινδία έχει 1.2 δις πληθυσμό.
Αυτά τα φρί χάγκζ ισχύουν και για 'μενα?![]()
Από νοσοκομειακές κλίνες τα πάει καλά η Ινδία;
Είχε βγει ένα γράφημα κάποτε που έδειχνε τους θανάτους από τον 19άρι ιό και από την γρίπη κανείς
Είναι και αυτό επιστημονικός αυτοεξεφτελισμός και κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν
Είναι και αυτό επιστημονικός αυτοεξεφτελισμός και κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν