Πασιφάη έγραψε: 08 Μάιος 2021, 01:18
Τι κάνει το πιώμα ρε φίλε. Ο Γούντυ, μονολογεί.
Άντε καλό ξημέρωμα.
Οι ζαίοι έχουν πεδιάδες ολόκληρες.
αυτή η αναφορά στα (πιθανά) χούγια τού καθενός είναι μεγάλη μαλακία και μόνο ξενερουά δηλώνει.
αλλά μ'αρέσει που ο γούντυ δεν παραλείπει ποτέ ν'απαντήσει αποστομωτικά!
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Ως Πατρινός ομολογώ πως είμαι όχι μόνο κουτσομπόλης και ψηλομύτης αλλά πολύ χειρότερος. Και αυτό που το κάνει ακομα χειρότερο είναι ότι δεν μοιάζω με κλασικό Πατρινό πράγμα που όταν το αποκαλύπτω (όταν είναι πλέον αργα) αφήνει τους άλλους αποσβολωμενους από τρόμο.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
έζησα κάποια χρόνια στην Πάτρα και γνώρισα πολλούς Πατρινούς, δυστυχώς όμως με κανέναν δεν κάλιασε να συνδεθώ φιλικά. ωρέ, όλοι οι φίλοι μου ήταν από άλλες πόλεις της ελλάδας, απ' όλα τα μέρη, βορρά και νότο. ίσως έφταιγα κι εγώ που ήμουν σοβαρός και απόμακρος και όχι μερέλας... παρά μόνο όταν έπινα, ίσως απλά έτυχε... έτυχε να γνωρίσω πατρινούς που με αντιμετώπιζαν με... τουπέ και όχι μόνο αυτό, αλλά μιλούσαν πίσω από την πλάτη μου... βάζανε λόγια σε φίλους για μένα...
έζησα κάποια χρόνια στην Πάτρα και γνώρισα πολλούς Πατρινούς, δυστυχώς όμως με κανέναν δεν κάλιασε να συνδεθώ φιλικά. ωρέ, όλοι οι φίλοι μου ήταν από άλλες πόλεις της ελλάδας, απ' όλα τα μέρη, βορρά και νότο. ίσως έφταιγα κι εγώ που ήμουν σοβαρός και απόμακρος και όχι μερέλας... παρά μόνο όταν έπινα, ίσως απλά έτυχε... έτυχε να γνωρίσω πατρινούς που με αντιμετώπιζαν με... τουπέ και όχι μόνο αυτό, αλλά μιλούσαν πίσω από την πλάτη μου... βάζανε λόγια σε φίλους για μένα...
ομοιοπαθής;;;
Γενικά θεωρώ ρατσιστικά αυτού του είδους τα σχόλια, εκτός αν αφορούν τη συγκεκριμένη πόλη, γιατί εδώ δεν έχουν σχέση με προκατάληψη.