Για ποιους ψηφοφόρους μιλάμε; Αν μιλάμε για αυτούς του Μητσοτάκη τότε το κύριο πρόβλημά τους είναι η ζωή των ίδιων.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2020, 12:25 Αν οι τσιριζαυγίτες θεωρούν ότι το κύριο πρόβλημα των ψηφοφόρων, είναι η προσωπική ζωή του Πατέλη, κάνουν ένα δομικό λάθος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλέξης Πατέλης: «Ο Πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τον σύζυγο μου όπως κι εγώ τη δική του»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Κεφτέδες με βλήτα
Re: Αλέξης Πατέλης: «Ο Πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τον σύζυγο μου όπως κι εγώ τη δική του»
- Hector Buas
Re: Αλέξης Πατέλης: «Ο Πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τον σύζυγο μου όπως κι εγώ τη δική του»
Από όλα τα μέλη του phorum είσαι ο τελευταίος που θα περίμενε κανείς να γράψει κάτι τέτοιο...Zhukov έγραψε: 14 Ιουν 2020, 11:37Ότι οι περισσότεροι στην περισσότεροι βουλευτές στην ΝΔ ψήφισαν όχι στο σύμφωνο συμβίωσης και τώρα το παίζουν απελευθερωμένοι;stella έγραψε: 14 Ιουν 2020, 11:32 Πού ακριβώς βρίσκεται το θέμα; Ότι εν έτει 2020 ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων αντιμετωπίζεται κοινωνικά επί ίσοις όροις με ένα ζευγάρι ετεροφυλόφιλων;
Ότι κυβέρνηση βγήκε λόγω ψήφων των ακροδεξιών και τώρα τρώνε την πούτσα και σε αυτό το θέμα;
Τελικά, θα μας πείς αν το ξεσκόνισες το λουκούμι;
Περιμένω τις προσωπικές σας ιστορίες για να το αποφασίσω.Hector Buas έγραψε: 14 Ιουν 2020, 15:53Από όλα τα μέλη του phorum είσαι ο τελευταίος που θα περίμενε κανείς να γράψει κάτι τέτοιο...Zhukov έγραψε: 14 Ιουν 2020, 11:37Ότι οι περισσότεροι στην περισσότεροι βουλευτές στην ΝΔ ψήφισαν όχι στο σύμφωνο συμβίωσης και τώρα το παίζουν απελευθερωμένοι;stella έγραψε: 14 Ιουν 2020, 11:32 Πού ακριβώς βρίσκεται το θέμα; Ότι εν έτει 2020 ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων αντιμετωπίζεται κοινωνικά επί ίσοις όροις με ένα ζευγάρι ετεροφυλόφιλων;
Ότι κυβέρνηση βγήκε λόγω ψήφων των ακροδεξιών και τώρα τρώνε την πούτσα και σε αυτό το θέμα;
- Hector Buas
Όπως έγραψα και αλλού, στους (αριστερούς) χώρους που συχνάζεις υπάρχουν πολλοί που θα σου δώσουν πληροφορίες για το θέμα αυτό. Έχουν σίγουρα μεγάλη και αξιοποιήσιμη εμπειρία. Σε διαφορετικούς χώρους αυτές, εκτός της αριστεράς, οι συγκεκριμένες επιλογές είναι σαφώς πιο σπάνιες...Zhukov έγραψε: 14 Ιουν 2020, 15:55Περιμένω τις προσωπικές σας ιστορίες για να το αποφασίσω.Hector Buas έγραψε: 14 Ιουν 2020, 15:53Από όλα τα μέλη του phorum είσαι ο τελευταίος που θα περίμενε κανείς να γράψει κάτι τέτοιο...Zhukov έγραψε: 14 Ιουν 2020, 11:37
Ότι οι περισσότεροι στην περισσότεροι βουλευτές στην ΝΔ ψήφισαν όχι στο σύμφωνο συμβίωσης και τώρα το παίζουν απελευθερωμένοι;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πώς σας πετσόκοψε έτσι;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άσε θα ρωτήσω τον Πατέλη.Hector Buas έγραψε: 14 Ιουν 2020, 15:59Όπως έγραψα και αλλού, στους (αριστερούς) χώρους που συχνάζεις υπάρχουν πολλοί που θα σου δώσουν πληροφορίες για το θέμα αυτό. Έχουν σίγουρα μεγάλη και αξιοποιήσιμη εμπειρία. Σε διαφορετικούς χώρους αυτές, εκτός της αριστεράς, οι συγκεκριμένες επιλογές είναι σαφώς πιο σπάνιες...Zhukov έγραψε: 14 Ιουν 2020, 15:55Περιμένω τις προσωπικές σας ιστορίες για να το αποφασίσω.Hector Buas έγραψε: 14 Ιουν 2020, 15:53
Από όλα τα μέλη του phorum είσαι ο τελευταίος που θα περίμενε κανείς να γράψει κάτι τέτοιο...
- Hector Buas
Θα σου πρότεινα να πάς στο φετινό gay pride, όποτε και αν γίνει αυτό. Εκεί θα βρείς πολλούς που θα σε βοηθήσουν να λύσεις τις απορίες σου...Zhukov έγραψε: 14 Ιουν 2020, 16:04Άσε θα ρωτήσω τον Πατέλη.Hector Buas έγραψε: 14 Ιουν 2020, 15:59Όπως έγραψα και αλλού, στους (αριστερούς) χώρους που συχνάζεις υπάρχουν πολλοί που θα σου δώσουν πληροφορίες για το θέμα αυτό. Έχουν σίγουρα μεγάλη και αξιοποιήσιμη εμπειρία. Σε διαφορετικούς χώρους αυτές, εκτός της αριστεράς, οι συγκεκριμένες επιλογές είναι σαφώς πιο σπάνιες...
Χώρια που θα είναι και όλη η αριστερά εκεί και θα κάνεις γνωριμίες με σημαντικούς αριστερούς...
Εε ναι, γιατί ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων είναι γνωστό ότι έχει ένα ζευγάρι όρχεων και ένα ζευγάρι ωοθηκών που θα τους επιτρέψουν να γίνουν γονείςstella έγραψε: 14 Ιουν 2020, 11:32 Πού ακριβώς βρίσκεται το θέμα; Ότι εν έτει 2020 ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων αντιμετωπίζεται κοινωνικά επί ίσοις όροις με ένα ζευγάρι ετεροφυλόφιλων;
ΣΥΡΙΖΑ με Πολακη
ΝΔ με Πατελη...
ΝΔ με Πατελη...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 97 Απαντήσεις
- 1770 Προβολές
-