Τρα ρα ρε βλακα απο δω χαμω.the comet the course the tail έγραψε: 09 Μάιος 2021, 00:30πόντιος είσαι;Οργισμένος έγραψε: 09 Μάιος 2021, 00:26Ειμαι απολυτως ηρεμος , εισαι τελειως μαλακας οπως αλλωστες ολοι κανουν αντιστοιχες φασιστικες γενικευσεις σαν τη δικη σου και το παιζουνε και δηθεν ταχα κουλ και δροσεροι.the comet the course the tail έγραψε: 09 Μάιος 2021, 00:24
δε νομίζω. πάρε τα χάπια σου και ηρέμησε.
Εισαι τελειως βλακας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
οι πόντιοι είναι χειριστικοί και κρυψίνοες
- Οργισμένος
Re: οι πόντιοι είναι χειριστικοί και κρυψίνοες
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- hellegennes
Όλοι οι ρατσιστές είναι ρατσιστές με συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες. Αυτοί που λένε μαλακίες για όλους λέγονται μισάνθρωποι.the comet the course the tail έγραψε: 09 Μάιος 2021, 00:31μόνο με τους πόντιους και τους πατρινούς.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
the comet the course the tail
έχεις πιει;Οργισμένος έγραψε: 09 Μάιος 2021, 00:31Τρα ρα ρε βλακα απο δω χαμω.the comet the course the tail έγραψε: 09 Μάιος 2021, 00:30πόντιος είσαι;Οργισμένος έγραψε: 09 Μάιος 2021, 00:26
Ειμαι απολυτως ηρεμος , εισαι τελειως μαλακας οπως αλλωστες ολοι κανουν αντιστοιχες φασιστικες γενικευσεις σαν τη δικη σου και το παιζουνε και δηθεν ταχα κουλ και δροσεροι.
Εισαι τελειως βλακας.
-
the comet the course the tail
τι να κάνω; με βρήκε κι ο ρατσισμός τώρα στα γεράματα. κανείς δεν είναι τέλειος.hellegennes έγραψε: 09 Μάιος 2021, 00:33Όλοι οι ρατσιστές είναι ρατσιστές με συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες. Αυτοί που λένε μαλακίες για όλους λέγονται μισάνθρωποι.the comet the course the tail έγραψε: 09 Μάιος 2021, 00:31μόνο με τους πόντιους και τους πατρινούς.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros