Δεν υπάρχει έξοδος από τα μνημόνια;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Αύγ 2018, 01:25 Για να μην είσαι μόνος που πιστεύεις σε κάτι που δεν υπάρχει θα σου κάνει παρέα και ο συριζαίος.![]()
Όλα είναι μία πλεκτάνη των ιλουμινατι;
Δεν υπάρχει έξοδος από τα μνημόνια;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Αύγ 2018, 01:25 Για να μην είσαι μόνος που πιστεύεις σε κάτι που δεν υπάρχει θα σου κάνει παρέα και ο συριζαίος.![]()
Για πήγαινε να πουλήσεις Ελληνικά Ομόλογα στην χρηματοπιστωτική αγορά - θέλω να δω κάτι.Highlander έγραψε: 08 Αύγ 2018, 01:36Δεν υπάρχει έξοδος από τα μνημόνια;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Αύγ 2018, 01:25 Για να μην είσαι μόνος που πιστεύεις σε κάτι που δεν υπάρχει θα σου κάνει παρέα και ο συριζαίος.![]()
Όλα είναι μία πλεκτάνη των ιλουμινατι;
Αποφασίσατε για να μας δώσετε μία απάντηση;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Αύγ 2018, 01:43Για πήγαινε να πουλήσεις Ελληνικά Ομόλογα στην χρηματοπιστωτική αγορά - θέλω να δω κάτι.Highlander έγραψε: 08 Αύγ 2018, 01:36Δεν υπάρχει έξοδος από τα μνημόνια;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Αύγ 2018, 01:25 Για να μην είσαι μόνος που πιστεύεις σε κάτι που δεν υπάρχει θα σου κάνει παρέα και ο συριζαίος.![]()
Όλα είναι μία πλεκτάνη των ιλουμινατι;![]()
όλο Τρικυμία εν κρανίω και αλλεπάληλες φθηνιάρικες παπαριές είσαι,Highlander έγραψε: 08 Αύγ 2018, 01:45Αποφασίσατε για να μας δώσετε μία απάντηση;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Αύγ 2018, 01:43Για πήγαινε να πουλήσεις Ελληνικά Ομόλογα στην χρηματοπιστωτική αγορά - θέλω να δω κάτι.Highlander έγραψε: 08 Αύγ 2018, 01:36
Δεν υπάρχει έξοδος από τα μνημόνια;
Όλα είναι μία πλεκτάνη των ιλουμινατι;![]()
Τελικά δε θέλατε ή δεν μπορούσατε να μας βγάλετε από τα μνημόνια;
Η έξοδος από τα μνημόνια του Τσίπρα είναι διαφορετική από την έξοδο από τα μνημόνια που διαφήμιζε ότι θα πετύχει η ΝΔ, αλλά δεν πέτυχε;;
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Αύγ 2018, 02:24όλο Τρικυμία εν κρανίω και αλλεπάληλες φθηνιάρικες παπαριές είσαι,Highlander έγραψε: 08 Αύγ 2018, 01:45Αποφασίσατε για να μας δώσετε μία απάντηση;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Αύγ 2018, 01:43
Για πήγαινε να πουλήσεις Ελληνικά Ομόλογα στην χρηματοπιστωτική αγορά - θέλω να δω κάτι.![]()
Η έξοδος από τα μνημόνια του Τσίπρα είναι διαφορετική από την έξοδο από τα μνημόνια που διαφήμιζε ότι θα πετύχει η ΝΔ, αλλά δεν πέτυχε;;![]()
Δεν θέλω να σου βάλω δύσκολα -όπως να διαβάσεις στην πρόσφατη έκθεση του ΔΝΤ τις προβλέψεις του ΔΝΤ για το κόστος δανεισμού της Ελλάδας - γιατί τα δύσκολα (όπως και τα εύκολα) δεν τα καταλαβαίνεις![]()
αλλά..... εαν θέλεις να ξεφύγεις απο την αυταπάτη της καθαρής εξόδου, πήγαινε να πουλήσεις Ελληνικά Ομόλογα στην χρηματοπιστωτική αγορά - θέλω να δω κάτι.
![]()
Highlander έγραψε: 08 Αύγ 2018, 03:03νδ.jpgΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Αύγ 2018, 02:24όλο Τρικυμία εν κρανίω και αλλεπάληλες φθηνιάρικες παπαριές είσαι,Highlander έγραψε: 08 Αύγ 2018, 01:45
Αποφασίσατε για να μας δώσετε μία απάντηση;
Η έξοδος από τα μνημόνια του Τσίπρα είναι διαφορετική από την έξοδο από τα μνημόνια που διαφήμιζε ότι θα πετύχει η ΝΔ, αλλά δεν πέτυχε;;![]()
Δεν θέλω να σου βάλω δύσκολα -όπως να διαβάσεις στην πρόσφατη έκθεση του ΔΝΤ τις προβλέψεις του ΔΝΤ για το κόστος δανεισμού της Ελλάδας - γιατί τα δύσκολα (όπως και τα εύκολα) δεν τα καταλαβαίνεις![]()
αλλά..... εαν θέλεις να ξεφύγεις απο την αυταπάτη της καθαρής εξόδου, πήγαινε να πουλήσεις Ελληνικά Ομόλογα στην χρηματοπιστωτική αγορά - θέλω να δω κάτι.
![]()
Πόσες φορές βγήκε το 2014 στις αγορές η ΝΔ είπαμε με το sucess story;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Αύγ 2018, 03:15Highlander έγραψε: 08 Αύγ 2018, 03:03νδ.jpgΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Αύγ 2018, 02:24
όλο Τρικυμία εν κρανίω και αλλεπάληλες φθηνιάρικες παπαριές είσαι,![]()
![]()
Ελα να το πούμε άλλη μια φορά για τους μη πλούσιους τω πνεύματι: πήγαινε να πουλήσεις Ελληνικά Ομόλογα στην χρηματοπιστωτική αγορά - θέλω να δω κάτι.![]()
Καλό μου παιδί έχουμε 2018 δεν μιλάμε για την ΝΔ του 2014 ,Συριζαίος έγραψε: 08 Αύγ 2018, 03:17Πόσες φορές βγήκε το 2014 στις αγορές η ΝΔ είπαμε με το sucess story;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Αύγ 2018, 03:15
Ελα να το πούμε άλλη μια φορά για τους μη πλούσιους τω πνεύματι: πήγαινε να πουλήσεις Ελληνικά Ομόλογα στην χρηματοπιστωτική αγορά - θέλω να δω κάτι.![]()
Στην εξουσία, ως η πιο δημοφιλής κυβέρνηση στη μεταπολίτευση.taliban έγραψε: 08 Αύγ 2018, 16:30 Ερώτηση προς συριζαιους:
Που βλέπετε τους εαυτούς σας και το κομμα σας σε 10(για να μην πω 5 η λιγότερο) χρόνια από τώρα;
φιξντHighlander έγραψε: 09 Αύγ 2018, 17:26Στην εξουσία, ως η πιο δημοφιλής κυβέρνηση στη μεταπολίτευση από την εποχή του Πεισιστράτουtaliban έγραψε: 08 Αύγ 2018, 16:30 Ερώτηση προς συριζαιους:
Που βλέπετε τους εαυτούς σας και το κομμα σας σε 10(για να μην πω 5 η λιγότερο) χρόνια από τώρα;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
όσες έσκισε ο συριζα τα μνημόνια το 2015Συριζαίος έγραψε: 08 Αύγ 2018, 03:17Πόσες φορές βγήκε το 2014 στις αγορές η ΝΔ είπαμε με το sucess story;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Αύγ 2018, 03:15
Ο ΣΥΡΙΖΑ τα σκίζει τα μνημόνια σε 10 μέρες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Αύγ 2018, 17:31όσες έσκισε ο συριζα τα μνημόνια το 2015Συριζαίος έγραψε: 08 Αύγ 2018, 03:17Πόσες φορές βγήκε το 2014 στις αγορές η ΝΔ είπαμε με το sucess story;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Αύγ 2018, 03:15
πέραν τούτου, το έργο του Σαμαρά δε μπορεί να κριθεί γιατί έμεινε ανολοκλήρωτο, επειδή κάποιοι τον έριξαν
Μιλάει για άεργους κόπρους ο οπαδός του κόμματος που έχει μεγαλοστελέχη σαν τον Καρανίκα και τον Μπολάκη.Συριζαίος έγραψε: 07 Αύγ 2018, 13:00Μεταξύ μας, αεργος κόπρος είσαιsharp έγραψε: 07 Αύγ 2018, 12:58Όχι βέβαια, απλώς μερικοί είμαστε τόσο προηγμένοι δουλεύουμε σε πισι. Εσείς στην Κουμουνδούρου, ούτε αυτό δεν έχετε ανακαλύψει ακόμη.Συριζαίος έγραψε: 07 Αύγ 2018, 12:53
Το ξέρω ότι είσαι άνεργος κόπρος που περιμένει τον Κουλη για διορισμό
Υ.Γ. όσο και να βρίζεις δεν το σώζεις. Χειρότερα τα κάνεις γιατί δείχνεις και το επίπεδο σας, εκτός από την ασχετίλα σας.