!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πρόβλημα με τελωνείο

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Re: Πρόβλημα με τελωνείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Σειρά μου για πρόβλημα με το τελωνείο. Όπως ο Green Dragon μου ζήτησαν screenshot από τη παραγγελία και το Paypal. Ωστόσο είχα πρόβλημα με το λαπιτόπι και έστειλα τις πληροφορίες με copy-paste με το κινητό. Δεν τις δέχτηκαν....

Δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αποδεκτό το screen shot και όχι το copy paste. Είναι εντελώς γελοίο. Δεν μπορώ να επέμβω σε πράγματα όπως ο αριθμός τραπεζικής συναλλαγής. Αν μπορώ να κλέψω στο copy-paste, μπορώ να πειράξω και το print screen.

Επιπλέον το προϊόν προήλθε από δημοπρασία και που το έστειλε ενδιάμεσος. Συνεπώς είχα στείλει πολύ μεγαλύτερο ποσό από τη τελική τιμή του προϊόντος και η εταιρία μου επέστρεψε τη διαφορά, μείον την προμήθεια και τα μεταφορικά. Ήθελαν να με φορολογήσουν για το ποσό που είχα στείλει αρχικά. Ευτυχώς οι υπάλληλοι ανέχτηκαν το ζάλισμα των @@ που τους έκανα και μάλλον βοήθησαν. Θα δω τι φόρο θα φάω.

Τέλος καταλήγω να πληρώνω ποσά υπολογίσιμα μεγαλύτερα ή ίσα της αξίας του προϊόντος. Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

dna replication έγραψε: 29 Ιαν 2021, 02:09 δε μου λέτε, από ΗΒ έχει τελωνείο πια?
Πότε ζέστη πότε κρύο. Για την ώρα δεν βγάζεις άκρη.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Belisarius έγραψε: 05 Μάιος 2021, 14:52 Σειρά μου για πρόβλημα με το τελωνείο. Όπως ο Green Dragon μου ζήτησαν screenshot από τη παραγγελία και το Paypal. Ωστόσο είχα πρόβλημα με το λαπιτόπι και έστειλα τις πληροφορίες με copy-paste με το κινητό. Δεν τις δέχτηκαν....

Δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αποδεκτό το screen shot και όχι το copy paste. Είναι εντελώς γελοίο. Δεν μπορώ να επέμβω σε πράγματα όπως ο αριθμός τραπεζικής συναλλαγής. Αν μπορώ να κλέψω στο copy-paste, μπορώ να πειράξω και το print screen.

Επιπλέον το προϊόν προήλθε από δημοπρασία και που το έστειλε ενδιάμεσος. Συνεπώς είχα στείλει πολύ μεγαλύτερο ποσό από τη τελική τιμή του προϊόντος και η εταιρία μου επέστρεψε τη διαφορά, μείον την προμήθεια και τα μεταφορικά. Ήθελαν να με φορολογήσουν για το ποσό που είχα στείλει αρχικά. Ευτυχώς οι υπάλληλοι ανέχτηκαν το ζάλισμα των @@ που τους έκανα και μάλλον βοήθησαν. Θα δω τι φόρο θα φάω.

Τέλος καταλήγω να πληρώνω ποσά υπολογίσιμα μεγαλύτερα ή ίσα της αξίας του προϊόντος. Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό.
Είναι πανευρωπαϊκή η μαλακία με τα 15 ευρώ καπέλο σε όλα τα φορολογίσιμα πακέτα. Κάνει όλες τις μικρές παραγγελίες άνω των 22 ευρώ εξωφρενικά ακριβές.

Εν τω μεταξύ, από εκεί που τότε με χρέωσαν μην πω τι για βλακείες άνευ αξίας και πλήρωσα και εκτελωνιστή που απλά τους πήγε ακριβώς αυτά που τους έστελνα και εγώ και δεν τα δεχόντουσαν, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ, από τότε έχουν περάσει 3 πακέτα φουλ φορολογίσιμα χωρίς να βάλουν τίποτα. Ήθελα να 'ξερα τι πίνουν...
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Άμα παραγγειλω κάτι απο ΗΠΑ που έχει τιμή 119$ ποσο θα πληρώσω για να περάσει απο το τελωνείο;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”