Τουλάχιστον παραδέχεται οτι ο τουρισμός είναι η δουλεία της Ελλάδας 2.0 και όχι πολυτέλεια.
Η αριστεία μας υπενθυμίζει οτι κάνουμε μόνο για γκαρσόνια και καμαριέρες στην 4η βιομηχανική επανάσταση.
παψε ψεκαlikosmokeses έγραψε: 05 Μάιος 2021, 18:59 Εν τω μεταξύ λέει οτι οι τουρίστες που θα έρθουν θα είναι εμβολιασμένοι όταν όλο το προηγούμενο διάστημα ο Θεοχάρης διαβεβαίωνε τους operators οτι θα γίνουν δεκτοί και αυτοί με αρνητικό τέστ ή αντισώματα αφότου πέρασαν την ασθένεια.![]()
Τουλάχιστον παραδέχεται οτι ο τουρισμός είναι η δουλεία της Ελλάδας 2.0 και όχι πολυτέλεια.
Η αριστεία μας υπενθυμίζει οτι κάνουμε μόνο για γκαρσόνια και καμαριέρες στην 4η βιομηχανική επανάσταση.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Εγω σας τα έλεγα αλλα δεν με πιστευατε.
Κλασσική περίπτωση του Αλκιβιάδη και του σκύλου του.alekhine έγραψε: 05 Μάιος 2021, 19:02 θα καταργηθει το sms
το ερωτημα ειναι γιατι ο αδωνις βγαινει και ξεφτιλιζεται μονος του
Μη πολίτης όσο είσαι ελ
Δηλαδή έχουν να πέσουν ακόμη πολλά συλλυπητήρια και κροκοδείλια δάκρυα εδώ μέσαpanos291 έγραψε: 05 Μάιος 2021, 19:02Εγω σας τα έλεγα αλλα δεν με πιστευατε.
Κρατα και το οτι τελειωνουν οι μασκες εξω συντομα.
Ρωτάνε τα αυτονόητα?nowhere έγραψε: 05 Μάιος 2021, 19:06 μου φαίνεται πολύ ύποπτο που τον ακούνε χωρίς να ρωτήσουν το βασικό "άνθρωπε,είσαι τελείως ηλίθιος?"
δε χρειάζεται να ρωτήσουν. Το βλέπεις στο βλέμμα της κοπελίτσας μόλις ακούει την απάντησηnowhere έγραψε: 05 Μάιος 2021, 19:06 μου φαίνεται πολύ ύποπτο που τον ακούνε χωρίς να ρωτήσουν το βασικό "άνθρωπε,είσαι τελείως ηλίθιος?"
Από ποιον μωρέ; Από τον Παπαδάκη που 30 χρόνια τον έχουν σε αυτή τη ζώνη και έχει αναδείξει τους μισούς βουλευτές και κόμματα; Ή από την άλλη την κρατικοδίαιτη από κάτω του ιδρύματος Καραμανλή;nowhere έγραψε: 05 Μάιος 2021, 19:06 μου φαίνεται πολύ ύποπτο που τον ακούνε χωρίς να ρωτήσουν το βασικό "άνθρωπε,είσαι τελείως ηλίθιος?"