Μα ... ζητάει αντάλλαγμα!!Niki έγραψε: 04 Μάιος 2021, 20:43
Χριστιανός είναι και αυτός που πιστεύει στην φιλανθρωπία στον δίπλα του χωρίς να ζητά κανένα αντάλλαγμα.
Την ΑΤΟΜΙΚΉ σωτηρία της ψυχής του στο να μήν καίγεται αιώνια στην κόλαση ...
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Μα ... ζητάει αντάλλαγμα!!Niki έγραψε: 04 Μάιος 2021, 20:43
Χριστιανός είναι και αυτός που πιστεύει στην φιλανθρωπία στον δίπλα του χωρίς να ζητά κανένα αντάλλαγμα.
Αρα οι ορισμοί που έδωσα πιο πριν είναι ακριβείςΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:03Αυτό είναι το κόνσεπτ στις περισσότερες θρησκείες βρε Αινειάν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Μάιος 2021, 20:57 Άλλο πράγμα ή ηθικη και άλλο ή θρησκεία
Δεν υπάρχει πιο εγωιστική θρησκεία από τον χριστιανισμό όπου ένας πιστός προσπαθεί να σώσει τον δικό του μόνο εαυτό από τις φλόγες της κολάσεως άσχετα εάν άλλοι άνθρωποι θα καίγονται στο πυρ το εξώτερο και αυτός θα ζει σε μακαριότητα εν τόπο χλοερο![]()
Πώς τιγκαρε , έχει άλλες 7 κατάρεςWinston Smith έγραψε: 04 Μάιος 2021, 20:52Τίγκαρε χριστιανική αγάπη το νήμα.enterprise-psi έγραψε: 04 Μάιος 2021, 16:53Έχεις πει επίσης:Ju-87 έγραψε: 04 Μάιος 2021, 15:40
Εγώ το έχω ξαναπεί. Θα έρθει η μέρα που τα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη και του Κολοκοτρώνη θα καίγονται στην πυρά επειδή έγραφαν "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους".
Να συνεχίσω ;Μερικές καλές ευχές για τα Χριστούγεννα προς όλους τους συντονιστές, διαχειριστές και τα απλά μέλη για το μπαν που έφαγα:
1) Να κερδίσετε το πρωτοχρονιάτικο τζακ ποτ, να γίνετε εκατομμυριούχοι και να χαραμίσετε όλα σας τα λεφτά στους γιατρούς και σε κλίνες ΜΕΘ και να ψοφήσετε εκεί πέρα μόνοι και ανήμποροι!
και οι ιεραπόστολοι;; ...πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη- Casper - έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:20 Οι καλοι χριστιανοι ποτε δεν κρινουν και ποτε δεν ασχολουνται με τους αλλους ποσο μαλλον για τις θεολογικες τους πεποιπηθεις γιατι πολυ απλα δεν τους αφορουν. Για τον εαυτο τους πιστευουν και για κανεναν αλλο. Οταν μπαινω σε τετοιες συζητησεις με φιλους και γνωστους και ξεκιναει η κριτικη μου την δινει στο κρανιο γιατι εγω ποτε δεν τους κοροϊδεψα για κατι. Αντιθετα σεβομαι την θρησκεια τους.
Αυτοι ειναι ...κακοι χριστιανοι.MelidonisM έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:29και οι ιεραπόστολοι;; ...πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη- Casper - έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:20 Οι καλοι χριστιανοι ποτε δεν κρινουν και ποτε δεν ασχολουνται με τους αλλους ποσο μαλλον για τις θεολογικες τους πεποιπηθεις γιατι πολυ απλα δεν τους αφορουν. Για τον εαυτο τους πιστευουν και για κανεναν αλλο. Οταν μπαινω σε τετοιες συζητησεις με φιλους και γνωστους και ξεκιναει η κριτικη μου την δινει στο κρανιο γιατι εγω ποτε δεν τους κοροϊδεψα για κατι. Αντιθετα σεβομαι την θρησκεια τους.
Νομίζω ότι αυτό που σε κάνει να αντιδράς είναι το ότι δεν μεταφέρονται στην άλλη ζωή τα στρατιωτικά ένσημα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:07Αρα οι ορισμοί που έδωσα πιο πριν είναι ακριβείςΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:03Αυτό είναι το κόνσεπτ στις περισσότερες θρησκείες βρε Αινειάν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Μάιος 2021, 20:57 Άλλο πράγμα ή ηθικη και άλλο ή θρησκεία
Δεν υπάρχει πιο εγωιστική θρησκεία από τον χριστιανισμό όπου ένας πιστός προσπαθεί να σώσει τον δικό του μόνο εαυτό από τις φλόγες της κολάσεως άσχετα εάν άλλοι άνθρωποι θα καίγονται στο πυρ το εξώτερο και αυτός θα ζει σε μακαριότητα εν τόπο χλοερο![]()
Κολακείες και θυσίες τάματα στους θεούς κάνοντας το θέλημά τους σύμφωνα με το ιερατείο για να σε ευνοήσουν και να μην σε τιμωρήσουν
Και αυτό ισχύει και για την ζωή μετά τον θάνατο ..
Ιδιοτελή υλικό αντάλλαγμα είναι και το να μην βασανίζομαι μετά τον θάνατό μου στα καζάνια της κόλασης
Στύγιος έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:46 Θέλετε να το πούμε αλλιώς ; Υπάρχουν οι ταπεινοί ,υπάρχουν κι οι χριστιανοταλιμπάν,ιεροεξεταστές.
Γι αυτό για να περνάς καλά στην στη ζωή θα πρέπει να κολακευεις και δωροδοκεις τους Θεούς σε τούτη την ζωή ...ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:48Νομίζω ότι αυτό που σε κάνει να αντιδράς είναι το ότι δεν μεταφέρονται στην άλλη ζωή τα στρατιωτικά ένσημα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:07Αρα οι ορισμοί που έδωσα πιο πριν είναι ακριβείς
Κολακείες και θυσίες τάματα στους θεούς κάνοντας το θέλημά τους σύμφωνα με το ιερατείο για να σε ευνοήσουν και να μην σε τιμωρήσουν
Ιδιοτελή υλικό αντάλλαγμα είναι και το να μην βασανίζομαι μετά τον θάνατό μου στα καζάνια της κόλασης
Γιατί αυτό που περιγράφεις στο μπολντ είναι η δική σου νοοτροπία για τα επίγεια.![]()
Αυτά τα πιστεύουν οι ανόητοι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:55Γι αυτό για να περνάς καλά στην στη ζωή θα πρέπει να κολακευεις και δωροδοκεις τους Θεούς σε τούτη την ζωή ...ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:48Νομίζω ότι αυτό που σε κάνει να αντιδράς είναι το ότι δεν μεταφέρονται στην άλλη ζωή τα στρατιωτικά ένσημα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:07
Αρα οι ορισμοί που έδωσα πιο πριν είναι ακριβείς
Γιατί αυτό που περιγράφεις στο μπολντ είναι η δική σου νοοτροπία για τα επίγεια.![]()
Κολας έτσι ενσημα για να περάσεις καλά στην μετά θάνατον ζωή ..![]()
Μπραβο. Αυτο ακριβως ηθελα να πω.Στύγιος έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:46 Θέλετε να το πούμε αλλιώς ; Υπάρχουν οι ταπεινοί ,υπάρχουν κι οι χριστιανοταλιμπάν,ιεροεξεταστές.
Για κάτι ... χιλιετίες οι πιστοί θρησκευόμενοι χριστιανοί έτρεμαν τα καζάνια της κολάσεωςΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μάιος 2021, 22:03Αυτά τα πιστεύουν οι ανόητοι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:55Γι αυτό για να περνάς καλά στην στη ζωή θα πρέπει να κολακευεις και δωροδοκεις τους Θεούς σε τούτη την ζωή ...ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μάιος 2021, 21:48
Νομίζω ότι αυτό που σε κάνει να αντιδράς είναι το ότι δεν μεταφέρονται στην άλλη ζωή τα στρατιωτικά ένσημα.
Κολας έτσι ενσημα για να περάσεις καλά στην μετά θάνατον ζωή ..![]()
Ουσιαστικώς, αυτοί που φοβούνται την κόλαση (σε όλες τις θρησκευτικές εφαρμογές της) προβάλλουν στην εικόνα του κριτή θεού, την κρίση των ανθρώπων και τη γήινη τιμωρία τους αν δεν υπήρχαν στο πλαίσιο οι παράγοντες που τους προστατεύουν.
Είναι μια άλλη πλευρά του κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν.