Ένας μπαζιλε έγραψε το παραμύθι που την ωραία κοιμωμενη την πηδαει ένας βασιλιάς ενώ έχει πέσει σε αιώνιο υπνο από κατάρα κι αυτή ξυπνάει επειδή τα δίδυμα που της έκανε της βυζαινουν το δάκτυλο, ποιος οβιδιος;George_V έγραψε: 04 Μάιος 2021, 18:44Στο ορίτζιναλ παραμύθι ο πρίγκιπας της βγσζει απο το λαιμό το κομμάτι του μήλου που της είχε κολλήσει. Καμία σχέση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Μάιος 2021, 18:34Εντωμεταξύ στο αυθεντικό παραμύθι νομίζω πως την βίασε όντως ο πρίγκηπας, και τη ξύπνησε το μωρό που γέννησε και την βυζαγε.George_V έγραψε: 04 Μάιος 2021, 17:38 Ναι γιατί το παιδί που θα διαβάσει το παραμύθι με το φιλί μεταμορφωνεται σε βιαστή...
Και ο Παπαχρονης από τη Χιονάτη ξεκίνησε τους βιασμούς.
Εσύ προφανώς αναφέρεσαι στην ιστορία που γράφει ο Οβιδιος στις Μεταμορφώσεις του. Κάτι το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την Χιονάτη. Το μόνο κοινό που έχουν είναι το ονομα καθώς ο Ο ίδιος γράφει για τον αγώνα που κάνουν ο Απόλλωνας με τον Ερμή να κατακτήσουν τη νύμφη Χιονη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η πολιτική ορθότητα έφαγε και τη Χιονάτη...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Η πολιτική ορθότητα έφαγε και τη Χιονάτη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 04 Μάιος 2021, 19:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Περίμενατε να κοιμηθούν για να τις φιλησετε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Καραμελίτσα
Το Χάνσελ και Γκρέτελ λογικά είναι αυτή η ιστορία που είχε υποστεί μικρός ο the comet the course the tail από τις επιθετικές γριές.zteo έγραψε: 04 Μάιος 2021, 18:55 Δηλαδη οι Χανσελ και Γκρετα γινονται vigan και το σπιτακι της μαγισσας ειναι φτιαγμενο απο πρασσο-σελινο-γλυκοπατατα-γαλα καρυδας ελεου πολιτικης ορθοτητας.![]()
Z
Ποιο ειναι πολιτικα ορθο?Οταν η πριγκίπισσα φιλησει τον βατραχο.
Α.Να παραμεινει βατραχος.
Β.Να γινει τρανς πριγκηπισσα
Γ.Να γινει η πριγκηπισσα βατραχινα
Δ.Να καταγγειλει ο βατραχος την πριγκηπισσα για βιασμο και κτηνοβασια.
Α.Να παραμεινει βατραχος.
Β.Να γινει τρανς πριγκηπισσα
Γ.Να γινει η πριγκηπισσα βατραχινα
Δ.Να καταγγειλει ο βατραχος την πριγκηπισσα για βιασμο και κτηνοβασια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Καραμελίτσα
Όταν λες έχεις κλέψει;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είπα μια συμμαθήτριά μου να με φιλήσει στο μάγουλο και ότι θα έχει μια έκπληξη. Πήγε να με φιλήσει στο μάγουλο, γύρισα απότομα και την έσκασα ένα φιλί στο στόμα.
Αυτή ήταν η εκπληξη. Αυτή το είχε βρει αστείο. Δεν πήγε στο Τμήμα για να με καταγγείλει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Θα έβαζες δηλαδή το κεφάλι σου στην άμμο νομίζοντας ότι έτσι όλα αυτά θα εξαφανιστούν.the comet the course the tail έγραψε: 04 Μάιος 2021, 18:02 εγώ θα καταργούσα και τους πρίγκιπες από τα παραμύθια και ό,τι αναφέρεται σε ιεραρχίες και εξουσίες.
Παιδιά εισασταν. Εσύ πήρες αυτό που ήθελες. Εκείνη το ήθελε;AlienWay έγραψε: 04 Μάιος 2021, 19:16Είπα μια συμμαθήτριά μου να με φιλήσει στο μάγουλο και ότι θα έχει μια έκπληξη. Πήγε να με φιλήσει στο μάγουλο, γύρισα απότομα και την έσκασα ένα φιλί στο στόμα.
Αυτή ήταν η εκπληξη. Αυτή το είχε βρει αστείο. Δεν πήγε στο Τμήμα για να με καταγγείλει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στα @@ της, όπως όλοι μας εκείνη την εποχή.Naida έγραψε: 04 Μάιος 2021, 19:17Παιδιά εισασταν. Εσύ πήρες αυτό που ήθελες. Εκείνη το ήθελε;AlienWay έγραψε: 04 Μάιος 2021, 19:16Είπα μια συμμαθήτριά μου να με φιλήσει στο μάγουλο και ότι θα έχει μια έκπληξη. Πήγε να με φιλήσει στο μάγουλο, γύρισα απότομα και την έσκασα ένα φιλί στο στόμα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εννοείς στα @@ σουAlienWay έγραψε: 04 Μάιος 2021, 19:18Στα @@ της, όπως όλοι μας εκείνη την εποχή.Naida έγραψε: 04 Μάιος 2021, 19:17Παιδιά εισασταν. Εσύ πήρες αυτό που ήθελες. Εκείνη το ήθελε;AlienWay έγραψε: 04 Μάιος 2021, 19:16
Είπα μια συμμαθήτριά μου να με φιλήσει στο μάγουλο και ότι θα έχει μια έκπληξη. Πήγε να με φιλήσει στο μάγουλο, γύρισα απότομα και την έσκασα ένα φιλί στο στόμα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Μάιος 2021, 19:02 Αν ήταν Χιονάτος, το μήλο αγγούρι και ο πρίγκηπας βαμβακοσυλλεκτης της Νοτιου Καρολίνας, δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
Δυστυχώς ότι δεν λέγεται στα σοβαρά λέγεται στ' αστεία. Πόσο δίκιο έχεις...
Εχετε κι εσείς οι γυναίκες @@. 12 ατροφικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 04 Μάιος 2021, 19:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.