Ανακατεύεις άσχετα πράγματα. Κανείς δεν είπε να γίνει trans-positive το παραμύθι, και σίγουρα όχι εγώ.sys3x έγραψε: 04 Μάιος 2021, 18:45Ναι, Λίτσα, αλλά και αυτούς τώρα τους "αδερφούς" είναι να τους εμπιστεύεσαι; πόσες αλλαγές φύλου κάνανε δηλαδή;Καραμελίτσα έγραψε: 04 Μάιος 2021, 18:39 Η έκδοση των αδελφών Γκριμ πάντως δεν έχει μη συναινετικό φιλί.
Αυτό με το φιλί βγήκε από τον ντίσνεϋ μάλλον και ανέθρεψε γενιές και γενιές μπούμερ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η πολιτική ορθότητα έφαγε και τη Χιονάτη...
- Καραμελίτσα
Re: Η πολιτική ορθότητα έφαγε και τη Χιονάτη...
Z
Και γιατί όχι φασιστάκι;Καραμελίτσα έγραψε: 04 Μάιος 2021, 18:47Ανακατεύεις άσχετα πράγματα. Κανείς δεν είπε να γίνει trans-positive το παραμύθι, και σίγουρα όχι εγώ.sys3x έγραψε: 04 Μάιος 2021, 18:45Ναι, Λίτσα, αλλά και αυτούς τώρα τους "αδερφούς" είναι να τους εμπιστεύεσαι; πόσες αλλαγές φύλου κάνανε δηλαδή;Καραμελίτσα έγραψε: 04 Μάιος 2021, 18:39 Η έκδοση των αδελφών Γκριμ πάντως δεν έχει μη συναινετικό φιλί.
Αυτό με το φιλί βγήκε από τον ντίσνεϋ μάλλον και ανέθρεψε γενιές και γενιές μπούμερ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
O σομνοφιλικός βιασμός που λέει ο ένοπλος ήταν στην ορίτζιναλ Ωραία Κοιμωμένη, αλλά τον έφαγε κι αυτόν η πολιτική ορθότητα.George_V έγραψε: 04 Μάιος 2021, 18:44Στο ορίτζιναλ παραμύθι ο πρίγκιπας της βγσζει απο το λαιμό το κομμάτι του μήλου που της είχε κολλήσει. Καμία σχέση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Μάιος 2021, 18:34Εντωμεταξύ στο αυθεντικό παραμύθι νομίζω πως την βίασε όντως ο πρίγκηπας, και τη ξύπνησε το μωρό που γέννησε και την βυζαγε.George_V έγραψε: 04 Μάιος 2021, 17:38 Ναι γιατί το παιδί που θα διαβάσει το παραμύθι με το φιλί μεταμορφωνεται σε βιαστή...
Και ο Παπαχρονης από τη Χιονάτη ξεκίνησε τους βιασμούς.
Εσύ προφανώς αναφέρεσαι στην ιστορία που γράφει ο Οβιδιος στις Μεταμορφώσεις του. Κάτι το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την Χιονάτη. Το μόνο κοινό που έχουν είναι το ονομα καθώς ο Ο ίδιος γράφει για τον αγώνα που κάνουν ο Απόλλωνας με τον Ερμή να κατακτήσουν τη νύμφη Χιονη.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
sys3x έγραψε: 04 Μάιος 2021, 18:50Και γιατί όχι φασιστάκι;Καραμελίτσα έγραψε: 04 Μάιος 2021, 18:47Ανακατεύεις άσχετα πράγματα. Κανείς δεν είπε να γίνει trans-positive το παραμύθι, και σίγουρα όχι εγώ.sys3x έγραψε: 04 Μάιος 2021, 18:45
Ναι, Λίτσα, αλλά και αυτούς τώρα τους "αδερφούς" είναι να τους εμπιστεύεσαι; πόσες αλλαγές φύλου κάνανε δηλαδή;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αυτό ήταν στην ιστορία του Οβιδιου. Όχι στην ορίτζιναλ έκδοση της Χιονάτης.Stalker έγραψε: 04 Μάιος 2021, 18:51O σομνοφιλικός βιασμός που λέει ο ένοπλος ήταν στην ορίτζιναλ Ωραία Κοιμωμένη, αλλά τον έφαγε κι αυτόν η πολιτική ορθότητα.George_V έγραψε: 04 Μάιος 2021, 18:44Στο ορίτζιναλ παραμύθι ο πρίγκιπας της βγσζει απο το λαιμό το κομμάτι του μήλου που της είχε κολλήσει. Καμία σχέση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Μάιος 2021, 18:34
Εντωμεταξύ στο αυθεντικό παραμύθι νομίζω πως την βίασε όντως ο πρίγκηπας, και τη ξύπνησε το μωρό που γέννησε και την βυζαγε.
Εσύ προφανώς αναφέρεσαι στην ιστορία που γράφει ο Οβιδιος στις Μεταμορφώσεις του. Κάτι το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την Χιονάτη. Το μόνο κοινό που έχουν είναι το ονομα καθώς ο Ο ίδιος γράφει για τον αγώνα που κάνουν ο Απόλλωνας με τον Ερμή να κατακτήσουν τη νύμφη Χιονη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δηλαδη οι Χανσελ και Γκρετα γινονται vigan και το σπιτακι της μαγισσας ειναι φτιαγμενο απο πρασσο-σελινο-γλυκοπατατα-γαλα καρυδας ελεου πολιτικης ορθοτητας. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Α, τον βιαστή! Τη φίλησε ενώ κοιμόταν. Ας έβαζε τουλάχιστον γλώσσα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ωραια κοιμωμενη ≠ χιονατη
φυσιολογικό είναι ε;AlienWay έγραψε: 04 Μάιος 2021, 18:56 Α, τον βιαστή! Τη φίλησε ενώ κοιμόταν. Ας έβαζε τουλάχιστον γλώσσα.
Φυσικά. Τι νόμιζες; αφού βρήκε ευκαιρία και δεν του αντιστάθηκε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Αυτά να διαβάζετε στα παιδιά σας. Οχι "αδελφοί Γκρίμ" και τέτοιες μπουμεριές.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αν ήταν Χιονάτος, το μήλο αγγούρι και ο πρίγκηπας βαμβακοσυλλεκτης της Νοτιου Καρολίνας, δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Μλκς, ξεκολλήστε. Οταν εμείς πηγαίναμε δημοτικό παίζαμε "μπουκάλα".
Ζούμε σε ένα σύστημα.