Τρος: Βρήκα ένα γαμάτο αρθράκι για την πάρτη σας απ' το psychology today και δεν ήξερα τι να πρωτοτονίσω. Σε γενικές γραμμές λέει ότι είστε υπερβολικά εκνευριστικοί για να μην είστε μόνοι σας, ότι το να πρήζετε αρχίδια σας δίνει την ψευδαίσθηση της σημαντικότητας (ψευδαίσθηση είναι όμως, δεν είστε σημαντικοί για κανέναν), και γενικά πως τ' ότι δεν έχετε αυτοκτονήσει ακόμα είναι λάθος του ίντερνετ. Φάτε επιστήμη και σκεφτείτε το:
https://www.psychologytoday.com/intl/bl ... rolls-tick
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η ψυχολογία του τρολ
Re: Η ψυχολογία του τρολ
Τουλάχιστον δεν θα πάμε απο συκώτι τύπε
Θα πάτε από κάτι άλλο. Το θέμα είναι οι αναμνήσεις που θα έχεις τις τελευταίες στιγμές.
Το να υπάρχει κόσμος που σε παραδέχεται, το να έχεις αγαπηθεί, είναι επαρκώς δυνατές αναμνήσεις ώστε σβήνουν τυχόν ξεράσματα στην χέστρα. Χίλιες φορές το ξερατό στην χέστρα από το να με αποφεύγει όλος ο ντουνιάς και να ξεσπώ ιντερνετικά.
Εγώ είμαι αλκοολικός και μ' εκτιμούν. Κάποιοι είναι νηφάλιοι και τους αποφεύγουν.
Αντιλαμβάνεσαι διαφορά;
Ποιοι; τα υπολοιπα κομμουνια;
Αν σου πω ψέμματα για να φανώ ως κάτι, αύριο το πρωί που θα ξυπνήσω θα ξέρω ότι έχω πει ψέμματα προκειμένου να υποκριθώ ότι έχω αξία. Θα ξέρω δηλαδή ότι για να προκαλέσω ενδιαφέρον θα πρέπει να πω ψέμματα, άρα θα έχω κάνει την παραδοχή ότι δεν έχει αξία η ζωή κι η ύπαρξή μου, διότι για να εντυπωσιάσω θα πρέπει να ξεχάσω ότι έχω πραγματικά ζήσει και να σκεφτώ μαλακίες.
Τελικά δεν θα σου πω αν είναι μόνο τα υπόλοιπα "κουμμούνια" διότι ούτε εδώ έχεις την παραμικρή υπόσταση.
Χαλάρωσε λιγο ρε μλκ
Όσο σφιγγεσαι, κινδυνεύεις να πάθεις το ίδιο με την ακραία υγιεινή διατροφή
Και ξερεις, κανει κακο στην κοινωνικοτητα
Όσο σφιγγεσαι, κινδυνεύεις να πάθεις το ίδιο με την ακραία υγιεινή διατροφή
Και ξερεις, κανει κακο στην κοινωνικοτητα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση