ποια διόρθωση;dna replication έγραψε: 03 Μάιος 2021, 23:02γιατί παρεξηγήθηκες μαρή Γλύκατζη-Αρβελέρ για τη διόρθωση ?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αικατερίνη-Ρόζα Καρατζά(Μπότσαρη): το top model της οθωνικής αυλής
Re: Αικατερίνη-Ρόζα Καρατζά(Μπότσαρη): το top model της οθωνικής αυλής
the comet the course the tail

- Eθνικοκοινωνιστης
ομορφουλα ηταν 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
δίνεις τόπο στην οργή και ξεπερνάς τον χαρακτηρισμό;Σενέκας έγραψε: 03 Μάιος 2021, 23:10ποια διόρθωση;dna replication έγραψε: 03 Μάιος 2021, 23:02γιατί παρεξηγήθηκες μαρή Γλύκατζη-Αρβελέρ για τη διόρθωση ?![]()
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
όχι, απλά ήταν τόσο προσβλητικός, που είναι καλύτερα να κάνω ότι δεν τον είδα, για να μη σφαχτούμεOrion22 έγραψε: 03 Μάιος 2021, 23:36![]()
δίνεις τόπο στην οργή και ξεπερνάς τον χαρακτηρισμό;Σενέκας έγραψε: 03 Μάιος 2021, 23:10ποια διόρθωση;dna replication έγραψε: 03 Μάιος 2021, 23:02
γιατί παρεξηγήθηκες μαρή Γλύκατζη-Αρβελέρ για τη διόρθωση ?![]()
![]()
![]()
-
the comet the course the tail

μαθήτριες της σχολής Χίλλ(
μετά απο μικρή έρευνα, βλέπω ότι αυτό που την έστειλε οριστικά, ήταν όντως η δολοφονία του υπουργού παιδείας και θρησκευμάτων Κορφιτωτάκη, στην οποία εμπλέκονταν τα ξαδέρφια της, χωρίς να αποκλείεται ως συμπληρωματική αιτία η ύποπτη συμπάθεια που της έτρεφε ο βασιλέαςMaspoli έγραψε: 03 Μάιος 2021, 21:58Διαβάζω ότι έφυγε από το παλάτι λογω πολιτικού επεισοδίου αλλά ότι επέστρεψε κατόπιν πρόσκλησης της Αμαλίας. Γιατί να την καλέσει πίσω η Αμαλία αν ο Όθων την είχε γκόμενα.Σενέκας έγραψε: 03 Μάιος 2021, 21:49Νομίζω ότι το γράφει η Christiane Luth, μια δανέζα στην αυλή της Αμαλίας που κράταγε λεπτομερές ημερολόγιο. Υπήρχαν πολλές φήμες για τα γκομενικά του Όθωνα, αλλά η Φωτεινή είναι επιβεβαιωμένηMaspoli έγραψε: 03 Μάιος 2021, 21:37 Προκύπτει από κάτι πέραν του κουτσομπολιού ότι ο Όθων είχε ερωτικές σχέσεις με αυτήν; Την ΦΜ εννοώ.
Δε μου φαίνεται ότι πρέπει να βασιστούμε στο τι μπορεί να γράφει μια γυναίκα για μιαν άλλη γυναίκα. Και όσο να αντιπαθώ τους Μαυρομιχαλαιους, δεν νομίζω να είχαν αναθρεψει αίμα τους με τέτοιες αρχές.
Η δε Ρόζα Μπότσαρη, επίσης εκδιώχθηκε για πολιτικούς λόγους, με τον γάμο της να είναι απλή πρόφαση: Η Αμαλία τη θεωρούσε διπρόσωπο φίδι, γιατί υπήρχαν υποψίες ότι είχε συνωμοτήσει με τους επαναστάτες του 43 και τους έδινε εσωτερική πληροφόρηση, κάτι που διασταυρώνεται απο το ημερολόγιο της δανέζας, που υποστηρίζει ότι μισούσε του Γερμανούς με πάθος και τους διέβαλε συνεχώς διαδίδοντας φήμες
Α Ξ Ι ΑΣενέκας έγραψε: 04 Μάιος 2021, 11:24 μισούσε του Γερμανούς με πάθος και τους διέβαλε συνεχώς διαδίδοντας φήμες
My Life had stood, a Loaded Gun
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Πήξε εθνοαποδομητή:dna replication έγραψε: 03 Μάιος 2021, 22:42ωραία η χριστιανή αλβανίδα κόρη του Marko Boçari nga krahina e Sulit

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
όλες καλές, εμπ1
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Χλωμοτατο ειδικα το 1840κατι Μανιατισσα να γινει ερωμενη, ο θανατος της ηταν σιγουρος εαν το μαθαιναν τα αδερφια/πατερας της. Αρκετα μακρινοι μου συγγενεις καθαρισαν την αδερφη τους την δεκαετια του 1960 (αν θυμαμαι καλα) επειδη εμαθαν οτι τσιλιμπουρδιζε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
η αναφορά για τον παράνομο έρωτα με τον Όθωνα παραπέμπει σ'αυτό το βιβλίο, αλλά δεν έχω πρόσβαση για να τη δω και να τσεκάρω την πηγήNostalgia έγραψε: 04 Μάιος 2021, 12:06 Χλωμοτατο ειδικα το 1840κατι Μανιατισσα να γινει ερωμενη, ο θανατος της ηταν σιγουρος εαν το μαθαιναν τα αδερφια/πατερας της. Αρκετα μακρινοι μου συγγενεις καθαρισαν την αδερφη τους την δεκαετια του 1960 (αν θυμαμαι καλα) επειδη εμαθαν οτι τσιλιμπουρδιζε.

Στις Βασιλικες αυλες, ειδικα εκεινη την περιοδο, το ψεμα η δολοπλοκια κλπ ηταν καθημερινοτητα, ανετα εφτιαχναν ψευτικες καταστασεις για να κατηγορησουν καποιον/καποια που ηθελαν να ξεφορτωθουν. Εαν υπηρχαν αποδειξεις για εραστη Μανιατισσας θα την ειχαν φαει τα αδερφια της για να ξεπλυνουν την ντροπη, αλλιως δεν θα μπορουσαν να σταθουν στη Μανη. Οι γυναικες στην Μανη ηταν εκτος βεντεντας, μπορουσαν να σκοτωσουν ακομα και μηνων βρεφος εαν ηταν αρσενικο, αλλα ποτε γυναικα. Στην περιπτωση ομως που γυναικα ξεστρατιζε απο τις Μανιατικες παραδοσεις η θανατωση της ηταν βεβαια.Σενέκας έγραψε: 04 Μάιος 2021, 12:11η αναφορά για τον παράνομο έρωτα με τον Όθωνα παραπέμπει σ'αυτό το βιβλίο, αλλά δεν έχω πρόσβαση για να τη δω και να τσεκάρω την πηγήNostalgia έγραψε: 04 Μάιος 2021, 12:06 Χλωμοτατο ειδικα το 1840κατι Μανιατισσα να γινει ερωμενη, ο θανατος της ηταν σιγουρος εαν το μαθαιναν τα αδερφια/πατερας της. Αρκετα μακρινοι μου συγγενεις καθαρισαν την αδερφη τους την δεκαετια του 1960 (αν θυμαμαι καλα) επειδη εμαθαν οτι τσιλιμπουρδιζε.
![]()
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3