https://www.vogue.co.uk/news/article/bi ... inline_amp

Τι παρτάλι είναι αυτό τύποι μου; Χίλιες φορές καλύτερα Τζέννερ και ΚιμάραAt eighteen years of age, Billie Eilish's net worth was approximately six million dollars, but was she poor before she found fame? Billie Eilish was never poor in a general sense, but there were instances in her childhood where her family couldn't afford certain things, such as horse-riding lessons.
το πηρε γμτΣενέκας έγραψε: 03 Μάιος 2021, 20:17 Μου θυμίζει τον ξάδερφό μου τον Μήτσο, αλλά ούτε αυτό δεν είναι πιο απωθητικό απο το γεγονός ότι η κοπελίτσα είναι το πιο ανέκφραστο άτομο που έχω δει στη ζωή μου. Έχω δει πιο εκφραστικές γελάδες
:*Nα συγχωνευτει με το Μεγαλοι Zoomers.Feindflug έγραψε: 03 Μάιος 2021, 22:17 Ρε τύπε, βάλε κανονικές φώτο και όχι αυτές τις πειραγμένες πιο πολύ από Yamaha xt600 motard.
Σε φώτο από περιοδικά και ιστοσελίδες, ακόμα και ο Μάνσον μοιάζει όμορφος.
:*
Κλασσικος νορμανδος νταλικιερης.Feindflug έγραψε: 03 Μάιος 2021, 22:17 Ρε τύπε, βάλε κανονικές φώτο και όχι αυτές τις πειραγμένες πιο πολύ από Yamaha xt600 motard.
Mπαμπάτσικη γκόμενα.Feindflug έγραψε: 03 Μάιος 2021, 22:17 Ρε τύπε, βάλε κανονικές φώτο και όχι αυτές τις πειραγμένες πιο πολύ από Yamaha xt600 motard.
Γάμπα καφενόβιου χαρτοπαίχτηFeindflug έγραψε: 03 Μάιος 2021, 22:17 Ρε τύπε, βάλε κανονικές φώτο και όχι αυτές τις πειραγμένες πιο πολύ από Yamaha xt600 motard.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.