Το θεωρήσει δεν το θεωρήσει, πάλι άσχετος από υδραυλικά θα είναι.- Casper - έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:15Α! Εντάξει γιατρουδάκο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Μάιος 2021, 23:26στο μυαλό σας είναι τα αισθήματα μειονεξίας.- Casper - έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:45
Γιατρός είναι; Ελπίζω να μην μιλάει έτσι και στους ασθενείς του. Ο πραγματικά καλλιεργημένος άνθρωπος σέβεται τους συνομηλιτές του και δεν προσβάλλει. Πόσο μάλλον να νομίζει πως προσβάλλει λέγοντας σε μπακάλη.
αν το θέμα είναι τα υδραυλικά του μπάνιου, εγώ λέω το άλεν κάβουρα και με αποκαλέσει ένας υδραυλικός γιατρέ να το θεωρήσω προσβολή;
απλά το έχετε χάσει τόσο που δεν καταλαβαίνετε.
Αυτό αν το θεωρήσεις προσβολή όμως θα είναι δικό σου θέμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβολιαστικό γκάλοπ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Εμβολιαστικό γκάλοπ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
δεν είμαι τόσο ευαίσθητος.- Casper - έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:15Α! Εντάξει γιατρουδάκο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Μάιος 2021, 23:26στο μυαλό σας είναι τα αισθήματα μειονεξίας.- Casper - έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:45
Γιατρός είναι; Ελπίζω να μην μιλάει έτσι και στους ασθενείς του. Ο πραγματικά καλλιεργημένος άνθρωπος σέβεται τους συνομηλιτές του και δεν προσβάλλει. Πόσο μάλλον να νομίζει πως προσβάλλει λέγοντας σε μπακάλη.
αν το θέμα είναι τα υδραυλικά του μπάνιου, εγώ λέω το άλεν κάβουρα και με αποκαλέσει ένας υδραυλικός γιατρέ να το θεωρήσω προσβολή;
αλλά δεν είμαι και τόσο υπερφίαλος, να κουνάω το δάχτυλο όταν πετάω κοτσάνες για πράγματα που δε γνωρίζω.
τώρα αν προτιμάς να ακούς τις διδαχές ενός παντοπώλη για το εμβόλιο, απλά γιατί φοβάσαι και δεν έχεις πρόθεση να κάνεις ο,τιδήποτε για να βοηθήσεις στη μάχη με την πανδημία, μην μας κάνεις ηθικές διδαχές. είσαι μικρή για κάτι τέτοιο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Είμαστε καταδικασμένοι να μη μάθουμε ποτέ την απάντηση...hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2021, 23:49Κλασική, ηλίθια δικαιολογία. «Δεν το χρησιμοποιώ ως προσβολή, εσύ το εκλαμβάνεις έτσι γιατί αισθάνεσαι μειονεκτικά».Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Μάιος 2021, 23:26στο μυαλό σας είναι τα αισθήματα μειονεξίας.- Casper - έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:45
Δηλαδή αν το επάγγελμα μου ήταν αστροφυσικός, θα το κότσαρες στα ποστ σου; Θα έλεγες δηλαδή «όχι, αστροφυσικέ».
-
- Casper -
Οι υδραυλικοί έχουν το αλάθητο; Οι γιατροί; Οι μπακάληδες; Για να συνεννοηθείς με έναν γιατρό και για να νιώσεις safe να μπεις σε συζήτηση μαζί του χωρίς να αναφερθεί στο επάγγελμά σου (που δεν βλέπω άλλον λόγο από το να θέλει να σε μειώσει και να ανεβάσει τον εαυτό του) πρέπει να είσαι γιατρός;Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:21Το θεωρήσει δεν το θεωρήσει, πάλι άσχετος από υδραυλικά θα είναι.- Casper - έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:15Α! Εντάξει γιατρουδάκο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Μάιος 2021, 23:26
στο μυαλό σας είναι τα αισθήματα μειονεξίας.
Αυτό αν το θεωρήσεις προσβολή όμως θα είναι δικό σου θέμα.![]()
Α τώρα αναφέρει και την ηλικία. Δηλαδή αν σου έλεγα πως είμαι 15 αλλά συμφωνώ απόλυτα μ' αυτά που γράφεις θα μου έγραφες "εύγε κορίτσι μου". Μην μου μιλάς σαν να είμαι άτομο χωρίς αντίληψη. Ούτε εσένα θα ακούσω, ούτε τον Χέλη. Όποιον θέλω εγώ θα ακούσω γιατί έχω αυτό το δικαίωμα. Και τα συμπεράσματα που βγάζετε με τους φόβους και ότι δεν τηρούμε τα μέτρα επειδή έτσι σας βολεύει, άστα για αλλού.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:28δεν είμαι τόσο ευαίσθητος.- Casper - έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:15Α! Εντάξει γιατρουδάκο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Μάιος 2021, 23:26
αλλά δεν είμαι και τόσο υπερφίαλος, να κουνάω το δάχτυλο όταν πετάω κοτσάνες για πράγματα που δε γνωρίζω.
τώρα αν προτιμάς να ακούς τις διδαχές ενός παντοπώλη για το εμβόλιο, απλά γιατί φοβάσαι και δεν έχεις πρόθεση να κάνεις ο,τιδήποτε για να βοηθήσεις στη μάχη με την πανδημία, μην μας κάνεις ηθικές διδαχές. είσαι μικρή για κάτι τέτοιο.
- hellegennes
Τι σχέση έχει η σύγκριση των μακροχρόνιων επιπτώσεων μεταξύ των ιών που συζητάμε και η σύγκριση διασωληνωμένων; Είναι εντελώς άλλη συζήτηση.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:16Στο πλαίσιο της σύγκρισης με τη γρίπη και τους ρινοιους. Την απάντηση την ξέρεις;hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:49Δεν ξέρω γιατί εκφράζεις αυτήν την απορία.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Μάιος 2021, 22:47 Έχω την εξής απορία, είναι συνηθισμένο φαινόμενο 1η Μαιου να υπάρχουν καμια 800αρια διασωληνωμενοι απο μια συγκεκριμένη ίωση;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ξέρουμε την απάντηση, γιατί εκτός από παντοπώλης είμαι και πολιτικός μηχανικός.foscilis έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:32Είμαστε καταδικασμένοι να μη μάθουμε ποτέ την απάντηση...hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2021, 23:49Κλασική, ηλίθια δικαιολογία. «Δεν το χρησιμοποιώ ως προσβολή, εσύ το εκλαμβάνεις έτσι γιατί αισθάνεσαι μειονεκτικά».Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Μάιος 2021, 23:26
Δηλαδή αν το επάγγελμα μου ήταν αστροφυσικός, θα το κότσαρες στα ποστ σου; Θα έλεγες δηλαδή «όχι, αστροφυσικέ».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Συζητάμε αν είναι μαλακας οποιος δεν εμβολιάζεται.hellegennes έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:33Τι σχέση έχει η σύγκριση των μακροχρόνιων επιπτώσεων μεταξύ των ιών που συζητάμε και η σύγκριση διασωληνωμένων; Είναι εντελώς άλλη συζήτηση.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:16Στο πλαίσιο της σύγκρισης με τη γρίπη και τους ρινοιους. Την απάντηση την ξέρεις;
Οι μακροχρόνιες επιπτώσεις των ιώσεων είναι απλά ένα δευτερεύον θέμα στο οποίο και πάλι αποδεικνύεται ότι ναι, είναι.
- Dwarven Blacksmith
Δεν έχει κανείς το αλάθητο, αυτό δε σημαίνει ότι εσύ θα πας να πεις στον Πάπα πως να είναι σωστός Καθολικός. Ναι, μπορεί να σου πετάξει ότι είναι ο Πάπας κι εσύ ο παπάρας και θα έχει δίκιο. Άμα μιλάτε για το πιο δυνατό Πόκεμον του νερού και στο πετάξει, οκ είναι άκομψο.- Casper - έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:33Οι υδραυλικοί έχουν το αλάθητο; Οι γιατροί; Οι μπακάληδες; Για να συνεννοηθείς με έναν γιατρό και για να νιώσεις safe να μπεις σε συζήτηση μαζί του χωρίς να αναφερθεί στο επάγγελμά σου (που δεν βλέπω άλλον λόγο από το να θέλει να σε μειώσει και να ανεβάσει τον εαυτό του) πρέπει να είσαι γιατρός;Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:21Το θεωρήσει δεν το θεωρήσει, πάλι άσχετος από υδραυλικά θα είναι.- Casper - έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:15
Α! Εντάξει γιατρουδάκο.
Και σίγουρα δε βοηθάει αν δηλώνεις πως η πνευμονική ίνωση είναι σαν το άσθμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:39Δεν έχει κανείς το αλάθητο, αυτό δε σημαίνει ότι εσύ θα πας να πεις στον Πάπα πως να είναι σωστός Καθολικός. Ναι, μπορεί να σου πετάξει ότι είναι ο Πάπας κι εσύ ο παπάρας και θα έχει δίκιο. Άμα μιλάτε για το πιο δυνατό Πόκεμον του νερού και στο πετάξει, οκ είναι άκομψο.- Casper - έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:33Οι υδραυλικοί έχουν το αλάθητο; Οι γιατροί; Οι μπακάληδες; Για να συνεννοηθείς με έναν γιατρό και για να νιώσεις safe να μπεις σε συζήτηση μαζί του χωρίς να αναφερθεί στο επάγγελμά σου (που δεν βλέπω άλλον λόγο από το να θέλει να σε μειώσει και να ανεβάσει τον εαυτό του) πρέπει να είσαι γιατρός;Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:21
Το θεωρήσει δεν το θεωρήσει, πάλι άσχετος από υδραυλικά θα είναι.![]()
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
όχι βέβαια αρκεί να μη λες βλακείες.- Casper - έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:33Οι υδραυλικοί έχουν το αλάθητο; Οι γιατροί; Οι μπακάληδες; Για να συνεννοηθείς με έναν γιατρό και για να νιώσεις safe να μπεις σε συζήτηση μαζί του χωρίς να αναφερθεί στο επάγγελμά σου (που δεν βλέπω άλλον λόγο από το να θέλει να σε μειώσει και να ανεβάσει τον εαυτό του) πρέπει να είσαι γιατρός;Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:21Το θεωρήσει δεν το θεωρήσει, πάλι άσχετος από υδραυλικά θα είναι.- Casper - έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:15
Α! Εντάξει γιατρουδάκο.
ας πούμε, να μπερδεύεις συμπτωματολογία με σημειολογία. που είναι βου+α= βα στην ιατρική.
καμία υποχρέωση δεν έχεις να το γνωρίζεις. αλλά αν δε γνωρίζεις να διαβάζεις και πας να διδάξεις Λογοτεχνία στο πανεπιστήμιο είναι κάπως κωμικό.
και εκτός από αυτό, να πετάς με ύφος κοτσάνες όπως "είναι εκτός πραγματικότητας πως χρειάζονται οξυγόνο ασθενείς που πέρασαν κόβιντ", όταν σε διαβάζει κάποιος που έχει γνωρίσει τέτοιους ανθρώπους και τους έχει δώσει το εξιτήριο και τη συσκευή οξυγόνου στο χέρι.
ξανασκέψου λοιπόν τι είναι πραγματικά αλαζονία και μην παρασύρεσαι από λεξούλες.
προφανώς δεν εννοώ την ηλικία σου. δεν την ξέρω και δε με ενδιαφέρει άλλωστε.- Casper - έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:33Α τώρα αναφέρει και την ηλικία. Δηλαδή αν σου έλεγα πως είμαι 15 αλλά συμφωνώ απόλυτα μ' αυτά που γράφεις θα μου έγραφες "εύγε κορίτσι μου". Μην μου μιλάς σαν να είμαι άτομο χωρίς αντίληψη. Ούτε εσένα θα ακούσω, ούτε τον Χέλη. Όποιον θέλω εγώ θα ακούσω γιατί έχω αυτό το δικαίωμα. Και τα συμπεράσματα που βγάζετε με τους φόβους και ότι δεν τηρούμε τα μέτρα επειδή έτσι σας βολεύει, άστα για αλλού.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:28δεν είμαι τόσο ευαίσθητος.- Casper - έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:15
Α! Εντάξει γιατρουδάκο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
the comet the course the tail
το μπακάλης είναι υποτιμητικό με όποιο τρόπο και αν χρησιμοποιηθεί. είναι μια δουλειά που θα ντρεπόμουν να κάνω, όπως και γενικά δουλειές που αφορούν το εμπόριο και το λιανεμπόριο. καλώς αναφέρεται ως χαρακτηρισμός στον hellegennes, είτε με υποτιμητική διάθεση, είτε χωρίς, γιατί είναι σπασίκλας.
- Δημοκρατικός
Fake news.hellegennes έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:35Ξέρουμε την απάντηση, γιατί εκτός από παντοπώλης είμαι και πολιτικός μηχανικός.foscilis έγραψε: 03 Μάιος 2021, 00:32Είμαστε καταδικασμένοι να μη μάθουμε ποτέ την απάντηση...hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2021, 23:49
Κλασική, ηλίθια δικαιολογία. «Δεν το χρησιμοποιώ ως προσβολή, εσύ το εκλαμβάνεις έτσι γιατί αισθάνεσαι μειονεκτικά».
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
αν γνωριζει κανεις ... εχω δυο 1ου βαθμου συγγενεις που πεθαινανε απο αυτοανοσα ... πνευμονικη ινωση και ΠΣΚΠ ... τι να κανω ...? ειμαι σχετικα φοβισμενος
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Εμβόλιο για να γίνετε άνθρωποι μερικοί υπάρχει;
Πόκεμον, πνευμονική ίνωση, φως, σάλτο ντα γκάμπα, Χέλλαρος, Χέηρ, η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-