Γίνεται χωρίς αμαζον η επανάστα;
Επ' ευκαιρία, εφιστώ σημειολογική προσοχή στο μπολντ, πρόκειται για παγίδα της μητριαρχίας.
Γίνεται χωρίς αμαζον η επανάστα;
Κανείς; Κανείς;Scouser έγραψε: 02 Μάιος 2021, 12:38 Βέβαια ακόμα κανείς δεν έχει απαντήσει ακόμα στο ερώτημα ποιον ενοχλούν όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν, από τη στιγμή που η δυνατότητα υπάρχει για όλους, αλλά δε γαμείς, λεπτομέρειες.![]()
mao mao έγραψε: 02 Μάιος 2021, 12:00 Πιστοποιητικό εμβολιασμού μέσω app με barcode. Για να εισέλθεις σε μπαρ,ρεστοράν,τράπεζες, υπηρεσίες, ΜΜΜ κλπ , θα πρέπει να σκανάρεις και να ανάψει πράσινο.
Σήμα σρζ/ ανέλ/ ελλήνων γτπΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Μάιος 2021, 08:41 Εν όψει ολοκλήρωσης από την κυβέρνηση μητσοτάκη του τιτάνιου έργου εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού, καθίσταται πλέον ζωτικής σημασίας η δημιουργία υγειονομικής ζώνης αποκλεισμού αντιεμβολιαστών και εν γένει ψεκασμένων. Ποίον θεωρείτε τον κατάλληλο τρόπο σήμανσης τον οποίο υποχρεωτικά και επί ποινή κάθειρξεως θα πρέπει να φέρουν σε ευδιάκριτο σημείο τα εν λόγω αντικοινωνικά στοιχεία, για λόγους προστασίας του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου αλλά και ευχερέστερης γκετοποίησης σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης;
Οταν αυτο το λεει στελεχος των ενοπλων δυναμεων και δει αξκος του ελλ στρατου τοτε καταλαβαινει κανεις οτι δεν υπαρχει ελπιδα καμια με τους ψεκες.Scouser έγραψε: 02 Μάιος 2021, 12:38 Βέβαια ακόμα κανείς δεν έχει απαντήσει ακόμα στο ερώτημα ποιον ενοχλούν όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν, από τη στιγμή που η δυνατότητα υπάρχει για όλους, αλλά δε γαμείς, λεπτομέρειες.![]()
Καλά τον Ε.Σ δεν τον λες και τον κατεξοχήν θεσμό Ορθολογισμού.Οργισμένος έγραψε: 02 Μάιος 2021, 15:39Οταν αυτο το λεει στελεχος των ενοπλων δυναμεων και δει αξκος του ελλ στρατου τοτε καταλαβαινει κανεις οτι δεν υπαρχει ελπιδα καμια με τους ψεκες.Scouser έγραψε: 02 Μάιος 2021, 12:38 Βέβαια ακόμα κανείς δεν έχει απαντήσει ακόμα στο ερώτημα ποιον ενοχλούν όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν, από τη στιγμή που η δυνατότητα υπάρχει για όλους, αλλά δε γαμείς, λεπτομέρειες.![]()
Βρε μπεκ, πού είδες τον συριζα κατά των εμβολίων- ίσα ίσα έλεγε πως καθυστερούμε. Όταν αντιπρόεδρος της κυβερνησης και υπουργοί της ΝΔ έχουν ιστορικό ψεκοερωτησεων στη βουλή και προσκυνούν θαυματουργές παντόφλες.Οργισμένος έγραψε: 02 Μάιος 2021, 15:36Σήμα σρζ/ ανέλ/ ελλήνων γτπΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Μάιος 2021, 08:41 Εν όψει ολοκλήρωσης από την κυβέρνηση μητσοτάκη του τιτάνιου έργου εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού, καθίσταται πλέον ζωτικής σημασίας η δημιουργία υγειονομικής ζώνης αποκλεισμού αντιεμβολιαστών και εν γένει ψεκασμένων. Ποίον θεωρείτε τον κατάλληλο τρόπο σήμανσης τον οποίο υποχρεωτικά και επί ποινή κάθειρξεως θα πρέπει να φέρουν σε ευδιάκριτο σημείο τα εν λόγω αντικοινωνικά στοιχεία, για λόγους προστασίας του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου αλλά και ευχερέστερης γκετοποίησης σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης;
Arbeit macht frei.Beria έγραψε: 02 Μάιος 2021, 12:05Μπορούν να φτιαχτούν χώροι, έξω από τις πόλεις, που θα επιτρέπεται να ζουν αυτοί οι άνθρωποι, με ασφάλεια.mao mao έγραψε: 02 Μάιος 2021, 12:00 Πιστοποιητικό εμβολιασμού μέσω app με barcode. Για να εισέλθεις σε μπαρ,ρεστοράν,τράπεζες, υπηρεσίες, ΜΜΜ κλπ , θα πρέπει να σκανάρεις και να ανάψει πράσινο.
![]()
Δεν απάντησες όμως. Τον πατέρα μου πχ που ανήκει σε ευπαθή πληθυσμιακή ομάδα, τον έπεισα να το κάνει. Εγώ που δεν σκοπεύω να το κάνω άμεσα, ποιον ενοχλώ;Οργισμένος έγραψε: 02 Μάιος 2021, 15:39Οταν αυτο το λεει στελεχος των ενοπλων δυναμεων και δει αξκος του ελλ στρατου τοτε καταλαβαινει κανεις οτι δεν υπαρχει ελπιδα καμια με τους ψεκες.Scouser έγραψε: 02 Μάιος 2021, 12:38 Βέβαια ακόμα κανείς δεν έχει απαντήσει ακόμα στο ερώτημα ποιον ενοχλούν όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν, από τη στιγμή που η δυνατότητα υπάρχει για όλους, αλλά δε γαμείς, λεπτομέρειες.![]()
Το Πχόρουμ είναι σαν τα μαθηματικά. Να κανεις επανάληψη στα προηγούμενα ποστ και να ξανάρθεις διαβασμένος.Scouser έγραψε: 02 Μάιος 2021, 15:50Δεν απάντησες όμως. Τον πατέρα μου πχ που ανήκει σε ευπαθή πληθυσμιακή ομάδα, τον έπεισα να το κάνει. Εγώ που δεν σκοπεύω να το κάνω άμεσα, ποιον ενοχλώ;Οργισμένος έγραψε: 02 Μάιος 2021, 15:39Οταν αυτο το λεει στελεχος των ενοπλων δυναμεων και δει αξκος του ελλ στρατου τοτε καταλαβαινει κανεις οτι δεν υπαρχει ελπιδα καμια με τους ψεκες.Scouser έγραψε: 02 Μάιος 2021, 12:38 Βέβαια ακόμα κανείς δεν έχει απαντήσει ακόμα στο ερώτημα ποιον ενοχλούν όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν, από τη στιγμή που η δυνατότητα υπάρχει για όλους, αλλά δε γαμείς, λεπτομέρειες.![]()
Mε εσένα δεν ξανασυνδιαλέγομαι, αν δεν μας πεις για πόσα παιδάκια με λευχαιμία ή άλλα σοβαρά νοσήματα θεωρείς πως είσαι (κατ'εκτίμηση) υπεύθυνος που πέθαναν τα προηγούμενα χρόνια, επειδή δεν έκανες το εμβόλιο κατά της γρίπης. Είσαι και γιατρός υποτίθεται, τρομάρα σου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Μάιος 2021, 15:51Το Πχόρουμ είναι σαν τα μαθηματικά. Να κανεις επανάληψη στα προηγούμενα ποστ και να ξανάρθεις διαβασμένος.Scouser έγραψε: 02 Μάιος 2021, 15:50Δεν απάντησες όμως. Τον πατέρα μου πχ που ανήκει σε ευπαθή πληθυσμιακή ομάδα, τον έπεισα να το κάνει. Εγώ που δεν σκοπεύω να το κάνω άμεσα, ποιον ενοχλώ;Οργισμένος έγραψε: 02 Μάιος 2021, 15:39
Οταν αυτο το λεει στελεχος των ενοπλων δυναμεων και δει αξκος του ελλ στρατου τοτε καταλαβαινει κανεις οτι δεν υπαρχει ελπιδα καμια με τους ψεκες.
1.Ποιος σου είπε πως δεν έκανα το εμβόλιο της γρίπης.Scouser έγραψε: 02 Μάιος 2021, 16:06Mε εσένα δεν ξανασυνδιαλέγομαι, αν δεν μας πεις για πόσα παιδάκια με λευχαιμία ή άλλα σοβαρά νοσήματα θεωρείς πως είσαι (κατ'εκτίμηση) υπεύθυνος που πέθαναν τα προηγούμενα χρόνια, επειδή δεν έκανες το εμβόλιο κατά της γρίπης. Είσαι και γιατρός υποτίθεται, τρομάρα σου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Μάιος 2021, 15:51Το Πχόρουμ είναι σαν τα μαθηματικά. Να κανεις επανάληψη στα προηγούμενα ποστ και να ξανάρθεις διαβασμένος.Scouser έγραψε: 02 Μάιος 2021, 15:50
Δεν απάντησες όμως. Τον πατέρα μου πχ που ανήκει σε ευπαθή πληθυσμιακή ομάδα, τον έπεισα να το κάνει. Εγώ που δεν σκοπεύω να το κάνω άμεσα, ποιον ενοχλώ;![]()