Σπύρος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 22:52
Παρακολουθούσα στην τηλεόραση την λειτουργία και την στιγμή που είπε το δι' ευχών, άνοιξα το πρόγραμμα αστρονομίας Stellarium. Χρειάστηκε να αλλάξω το σημείο παρατήρησης και να βάλω Αθήνα - Παρθενώνα. Παρατήρησα ότι ο άστρου του Δράκοντα - Σατανά(Αντάρης) ανέτειλλε ώντας ακριβώς πάνω στον ορίζοντα.
Παρακολουθούσα στην τηλεόραση την λειτουργία και την στιγμή που είπε το δι' ευχών, άνοιξα το πρόγραμμα αστρονομίας Stellarium. Χρειάστηκε να αλλάξω το σημείο παρατήρησης και να βάλω Αθήνα - Παρθενώνα. Παρατήρησα ότι ο άστρου του Δράκοντα - Σατανά(Αντάρης) ανέτειλλε ώντας ακριβώς πάνω στον ορίζοντα.
Σπύρος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 22:52
λατρεία
χρόνια πολλά λουλουδάκιαμου
Στις 1:22 πμ ο Ήλιος θα περάσει τον Μεσημβρινό κάτω από την Γη(πραγματικά μεσάνυχτα). Αφού η επίσημη εκκλησία τέλεσε το Πάσχα σε λάθος ώρα τότε δεν υπάρχει λόγος για συμβιβασμούς. Θα είμαι στην εκκλησία.
Σπύρος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:58
Στις 1:22 πμ ο Ήλιος θα περάσει τον Μεσημβρινό κάτω από την Γη(πραγματικά μεσάνυχτα). Αφού η επίσημη εκκλησία τέλεσε το Πάσχα σε λάθος ώρα τότε δεν υπάρχει λόγος για συμβιβασμούς. Θα είμαι στην εκκλησία.
Ο Αντάρης βρίσκεται περίπου 550 έτη φωτός μακριά από εμάς και είναι στα τελευταία στάδια της ζωής του εκλύοντας γιγάντιες ποσότητες ύλης. Το τέλος του θα επέλθει σύμφωνα με τους αστρονόμους με μια έκρηξη υπερκαινοφανούς (σουπερνόβα).
Σπύρος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:58
αν έρθω θα μου δείξεις τον μπετελγκέζμου;
Να στο δείξω αλλά δεν νομίζω να προλάβεις! Εδώ που είμαι η λειτουργία γίνεται κανονικά καθώς δεν είμαι Ελλάδα. Την ώρα που έβαλα την επέλεξα για τους Αθηναίους.