!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γεραπετρίτης! «ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΜΕ τα SMS για συμβολικούς και παιδαγωγικούς λόγους...»
-
- Casper -
Re: Γεραπετρίτης! «ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΜΕ τα SMS για συμβολικούς και παιδαγωγικούς λόγους...»
Καμιά φορά όταν ξεχνάω να στείλω μήνυμα (μην μας σταυρώσετε που έχουμε σοβαρότερες έννοιες) ή το θυμάμαι όταν φτάνω στον προορισμό μου και το στέλνω επιτόπου, νιώθω σαν εκείνα τα παιδιά στο λύκειο που κάνουνε κοπάνα την τελευταία ώρα. Νιώθω ότι παρανομώ και ότι είμαι επικίνδυνη, σύμφωνα πάντα με την κυβέρνηση. Προχθές πήρα φαγητό στον παππού μου που είναι άρρωστος αλλά ξέχασα να πάρω μαζί και την ταυτότητά μου. Αν σε σταματήσουν την ζητάνε και δεν θες να ρισκάρεις για πρόστιμο. Είδα αστυνομία κάπου εκεί κοντά και έκανα ολόκληρη στροφή για να τους αποφύγω γιατί τους έβλεπα που σταματούσαν κόσμο για έλεγχο. Δηλαδή και να τους έλεγα "ξέχασα να την φέρω μαζί μου" μπορεί και να έτρωγα το πρόστιμο. Πολύ παιδαγωγικά μου ακούγονται όλα αυτά.
Re: Γεραπετρίτης! «ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΜΕ τα SMS για συμβολικούς και παιδαγωγικούς λόγους...»
Και δηλαδή τι θέλετε βρε κομμουνια; Να γίνουμε σοβιετια που εκεί μας απαγόρευαν να μετακινηθουμε από δήμο σε δήμο; 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 143 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 100 Απαντήσεις