!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κοινά στοιχεία μεταξύ αντιεμβολιαστών και οχιτζήδων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Re: Κοινά στοιχεία μεταξύ αντιεμβολιαστών και οχιτζήδων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Νδκράτες έχετε ξεφύγει. Τα τσουβαλιάζετε όλα. Το όχι στο δημοψήφισμα, τους αντιεμβολιαστές σε λίγο θα βάλετε και τους κομμουνιστές και τους αριστερούς. Και προσέξτε το λίγο αυτό. Να αποκαλείτε ψεκασμένους όσους έχουν επιφυλάξεις για τα εμβόλια που βασίζονται σε υπαρκτές παρενέργειες (έστω σπανιότατες) παραπέμπει σε απολυταρχικά καθεστώτα. Και φυσικά για να μην παρεξηγηθώ εγώ έκλεισα να κάνω το εμβόλιο και θα έκανα και το Αστρα Ζενεκα αν δεν είχα δικαίωμα επιλογής. Αλλά καταλαβαίνω όσους είναι επιφυλακτικοί στο να κάνουν το εμβόλιο ειδικά τις νεώτερες ηλικίες.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μάιος 2021, 13:02 Έχω διακρίνει αρκετά και δεν θεωρώ ότι είναι σύμπτωση. :)

Πριν τα αναφέρω, περιμένω και τις δικές σας εκτιμήσεις.
Δεν είναι ακριβώς τα ίδια άτομα. Οι αντιεμβολιαστες είναι πολύ λιγότεροι. Αλλά ναι οι περισσότεροι από αυτούς ήταν και οχιτζηδες.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μάιος 2021, 13:02 Έχω διακρίνει αρκετά και δεν θεωρώ ότι είναι σύμπτωση. :)

Ξεχασες τους καπνιστες και τους σκυλοφιλους
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 13:43
Kauldron έγραψε: 01 Μάιος 2021, 13:35
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 13:11

Μπορώ να σου απαντήσω με μία πλάγια ύπουλη απορία, φίλη Γαλη ; :D

Εάν το κράτος ζητήσει από τους κατοίκους μιας περιοχής το να μαζευτούν όλοι στην πλατεία , άνδρες γυναίκες παιδιά να βγάλουν τα ρούχα τους και να κάνουν απολυμαντικό ντουζ γυμνοί
γιατί υπάρχουν φήμες ότι στην περιοχή εγινε τρομοκρατικό χτύπημα με χημικά όπλα , πόσοι θα υπακούσουν;
Εσύ θα υπακουες;
Εξαρτάται ποιός κυβερνάει. Αν κυβερνάει η νουδού, θα το κάνει με χαρά. Αν όχι, θα βγεί στα κάγκελα και θα φωνάζει για Τσαουσέσκου κλπ, όπως κάνανε οι νουδίτες όταν έκοψε ο Φίλης τις επταήμερες στην Πράγα.
Στην Ελλάδα δεν θα υπάκουε κανένας
Στην Κινα θα είχαν υπακούσει όλοι ..

Το ανωτέρω σενάριο για χτύπημα χημικού πολέμου το είχα διδαχθεί σε σχολείο της υπηρεσίας μου πάνω σε θέματα ασφάλειας :wink
Κάνεις λάθος. Πολλοί είναι εκείνοι που θα υπάκουαν, ανάλογα με το ποιό κόμμα κυβερνάει. Γιατί ακριβώς, δεν έχουν μυαλό μέσα στις κεφάλες τους, αν και το παίζουν ξερόλες και παντογνώστες.

SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Μάιος 2021, 13:51 κοινα στοιχεια μεταξυ γερμανοτσολιαδων και θιασωτων των λοιμοιολογων της αρπαχτης? :102:
Και ποινικών (νταβατζήδων και παιδόφιλων/διακινητών παιδιών).
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Arisvilla έγραψε: 01 Μάιος 2021, 13:51 Νδκράτες έχετε ξεφύγει. Τα τσουβαλιάζετε όλα. Το όχι στο δημοψήφισμα, τους αντιεμβολιαστές σε λίγο θα βάλετε και τους κομμουνιστές και τους αριστερούς. Και προσέξτε το λίγο αυτό. Να αποκαλείτε ψεκασμένους όσους έχουν επιφυλάξεις για τα εμβόλια που βασίζονται σε υπαρκτές παρενέργειες (έστω σπανιότατες) παραπέμπει σε απολυταρχικά καθεστώτα. Και φυσικά για να μην παρεξηγηθώ εγώ έκλεισα να κάνω το εμβόλιο και θα έκανα και το Αστρα Ζενεκα αν δεν είχα δικαίωμα επιλογής. Αλλά καταλαβαίνω όσους είναι επιφυλακτικοί στο να κάνουν το εμβόλιο ειδικά τις νεώτερες ηλικίες.
Σπανιες παρενεργειες ειχε και εχει καθε εμβολιο που καναμε παιδια η στο στρατο.Απλα τοτε δεν υπηρχαν σοσιαλ μιντια και φεισμπουκ και σαιτ να τρομοκρατουν τον κοσμο για την μια στις 500.000 πιθανοτητες να παθεις κατι.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

foscilis έγραψε: 01 Μάιος 2021, 13:54

Δεν είναι ακριβώς τα ίδια άτομα. Οι αντιεμβολιαστες είναι πολύ λιγότεροι. Αλλά ναι οι περισσότεροι από αυτούς ήταν και οχιτζηδες.
Στην πράξη ναι, γιατί κυριάρχησε το ένστικτο επιβίωσης, πέρα από τις παπαριές που θεωρούν ότι πρέπει να λένε.

Στις θεωρητικές προσεγγίσεις, ανεξαρτήτως αν έχουν ήδη εμβολιαστεί :lol: θα συνεχίσει να υπάρχει αντιεμβολιαστικό μέτωπο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Arisvilla έγραψε: 01 Μάιος 2021, 13:51 Νδκράτες έχετε ξεφύγει. Τα τσουβαλιάζετε όλα. Το όχι στο δημοψήφισμα, τους αντιεμβολιαστές σε λίγο θα βάλετε και τους κομμουνιστές και τους αριστερούς. Και προσέξτε το λίγο αυτό. Να αποκαλείτε ψεκασμένους όσους έχουν επιφυλάξεις για τα εμβόλια που βασίζονται σε υπαρκτές παρενέργειες (έστω σπανιότατες) παραπέμπει σε απολυταρχικά καθεστώτα. Και φυσικά για να μην παρεξηγηθώ εγώ έκλεισα να κάνω το εμβόλιο και θα έκανα και το Αστρα Ζενεκα αν δεν είχα δικαίωμα επιλογής. Αλλά καταλαβαίνω όσους είναι επιφυλακτικοί στο να κάνουν το εμβόλιο ειδικά τις νεώτερες ηλικίες.
Ο αντιβολιαστης δεν είναι κάποιος που απλά δεν κάνει εμβολιο για τον Χ Ψ προσωπικό λόγο όσο ψεκασμενος κι αν είναι αυτος ο λογος.

Ο αντιεμβολιαστης σαν κύριο χαρακτηριστικό έχει ότι την άρνηση αγχώνεται να τη μεταλαμπαδεύσει σε όσο το δυνατόν περισσοτερους, να την κάνει κίνημα. Ο αντιεμβολιαστης έχει ρητορική Εμείς και Αυτοί και οι Αυτοί είναι κάποιο κατεστημένο. Εξ ου και οι ομοιότητες με τον Οχιτζη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μάιος 2021, 13:42
Kauldron έγραψε: 01 Μάιος 2021, 13:26 Απ' ό,τι φαίνεται κάποιους τους έτσουξε τόσο πολύ το δημοψήφισμα, που ακόμα δεν κατάφεραν να το ξεπεράσουν. Το βλέπουν στον ύπνο τους, και πετάγονται ιδρωμένοι. :giggle:
Αυτοί που το βλέπουν στον ύπνο τους, είναι αυτοί που ψήφισαν "όχι" στο δημοψήφισμα και καπάκι "ναι" στους ατάκτως υποχωρήσαντες, αποβάλλοντας τα οχιτζήδικα κόμματα από τα βουλευτικά έδρανα.

Και οι συνέπειες αυτού του ψυχολογικού τραύματος, παραμένουν αλώβητες μέχρι σήμερα.

Είναι, οι παρλαπίπες βωμολόχοι της κομματικής προσκόλλησης/υποστήριξης που υπόσχεται μια πιθανότητα εξουσίας. Οφατζήδες παπάρες, με λίγα λόγια.
Μετά το "είναι", δε βάζουμε κόμμα. :lol:
Αλλά αυτό που βλέπουμε όλοι, είναι ποιοί αναφέρουν το δημοψήφισμα ξανά, και ξανά, και ξανά. Αυτό αποδεικνύει οτι τους έτσουξε.
Άσχετα με το τί έγινε, το δημοψήφισμα έδειξε ποιά είναι η βούληση του ελληνικού λαού, και γι' αυτό οι γερμανοτσολιάδες ένθεν κακείθεν, δηλαδή και όσοι είναι στο σύριζα, και όσοι είναι στη νουδού (στη νουδού είναι όλοι γερμανοτσολιάδες), θορυβήθηκαν.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

lafkiotis έγραψε: 01 Μάιος 2021, 13:57

Το θέμα δεν είναι τι ξέχασα εγώ γιατί ακόμα δεν έχω γράψει τη δική μου λίστα κοινών στοιχείων.

Το θέμα είναι ότι κανείς δεν έχει απαντήσει με μια στοιχειώδη σαφήνεια. Αυτό κι αυτό κι αυτό.

Και όλοι ξέρουμε γιατί, έτσι δεν είναι; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Kauldron έγραψε: 01 Μάιος 2021, 14:01
Μετά το "είναι", δε βάζουμε κόμμα. :lol:
Σωστό.

Για τα υπόλοιπα, κανένα σχόλιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μάιος 2021, 13:59
foscilis έγραψε: 01 Μάιος 2021, 13:54

Στην πράξη ναι, γιατί κυριάρχησε το ένστικτο επιβίωσης, πέρα από τις παπαριές που θεωρούν ότι πρέπει να λένε.

Στις θεωρητικές προσεγγίσεις, ανεξαρτήτως αν έχουν ήδη εμβολιαστεί :lol: θα συνεχίσει να υπάρχει αντιεμβολιαστικό μέτωπο.
Δεν είναι μόνο αυτό.

Οι Έλληνες είναι από τους πιο αγράμματους λαούς στον κόσμο πάνω στο πώς δουλεύει η οικονομία. Υπήρχε γόνιμο έδαφος να πουληθεί η ιστορία ότι έρχονται οι Γερμανοί και μας κλέβουν τον πλούτο αλλά αν αντισταθούμε θα κολυμπάμε πάλι στο χρήμα. Και δεν είναι τελείως αθώες οι κυβερνήσεις που προηγήθηκαν του Δημοψηφίσματος, οι οποίες παρουσίαζαν κάθε μέτρο, ακομα και το πιο υποτυπώδες, ως παραχώρηση σε έναν υπερ πάντων αγώνα ενάντια στην Τρόικα: εμείς θέλαμε να έχετε σύνταξη 5.000 αλλά η κακια τρόικα.

Με τα εμβόλια είναι λίγο πιο δύσκολο να γίνει το ιδιο γιατί ο μηχανισμός λειτουργίας και η χρησιμότητα τους είναι πρόδηλα πραγματα ακόμα και για τους ανθρωποφάγους της ζούγκλας.

Ο αντιεμβολιασμος είναι βασικά μεταμοντέρνο κίνημα, όχι πρωτόγονο. Οι Ελ δεν είναι αρκετά προχωρημένοι πολιτισμικά για να μπορούν να το εκδηλώσουν σε όλη του την έκταση (βεβαια λόγω της ενστικτωδους ροπής προς τη βλακεία καταφέρνουν να το εκδηλώνουν σε απροσδόκητα υψηλό βαθμό για λαό με το δεδομένο επίπεδο αναπτυξης). Είναι μια ευτυχής σύμπτωση. Ίσως είκοσι χρόνια αργότερα να γινόταν σφαγή.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μάιος 2021, 14:02
lafkiotis έγραψε: 01 Μάιος 2021, 13:57

Το θέμα δεν είναι τι ξέχασα εγώ γιατί ακόμα δεν έχω γράψει τη δική μου λίστα κοινών στοιχείων.

Το θέμα είναι ότι κανείς δεν έχει απαντήσει με μια στοιχειώδη σαφήνεια. Αυτό κι αυτό κι αυτό.

Και όλοι ξέρουμε γιατί, έτσι δεν είναι; :lol:
Σαφήνεια για ποιο θέμα ;
Δηλαδή θα λέμε σε όλα ΝΑΙ ή σε όλα ΟΧΙ σε ότι μας ζητά ή κρατική εξουσία;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

foscilis έγραψε: 01 Μάιος 2021, 14:01
Ο αντιβολιαστης δεν είναι κάποιος που απλά δεν κάνει εμβολιο για τον Χ Ψ προσωπικό λόγο όσο ψεκασμενος κι αν είναι αυτος ο λογος.

Ο αντιεμβολιαστης σαν κύριο χαρακτηριστικό έχει ότι την άρνηση αγχώνεται να τη μεταλαμπαδεύσει σε όσο το δυνατόν περισσοτερους, να την κάνει κίνημα. Ο αντιεμβολιαστης έχει ρητορική Εμείς και Αυτοί και οι Αυτοί είναι κάποιο κατεστημένο. Εξ ου και οι ομοιότητες με τον Οχιτζη.
Θα συμπληρώσω ότι οι περισσότεροι οχιτζήδες τα έχουν στηλώσει σε κάποιο βολικό γι' αυτούς κατεστημένο.

Είναι τα παιδιά της "αλλαγής" μέχρι εκεί που τους συμφέρει σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και όχι συλλογικό πεδίο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 14:14 Σαφήνεια για ποιο θέμα ;
Δηλαδή θα λέμε σε όλα ΝΑΙ ή σε όλα ΟΧΙ σε ότι μας ζητά ή κρατική εξουσία;
Μην χρησιμοποιείς πρώτο πληθυντικό πρόσωπο.

Βασικό.

Έχει καταστεί πλέον σαφές ότι εσύ κι εγώ δεν έχουμε τα ίδια ζητούμενα τόσο στο προσωπικό όσο και στο συλλογικό πεδίο.

Το "εσύ κι εγώ" το γράφω με τη γενική έννοια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”