Νομίζω ότι είναι και ακριβή για το τι αντιπροσωπευουν οι υπαλληλοι των καπιταληστων.
Süddeutsche Zeitung: Η Ελλάδα ονειρεύεται να γίνει «Καλιφόρνια της Μεσογείου»
Μη με φουρκιζεις χρονιαρα μέραΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 01 Μάιος 2021, 09:51 Εξαιρετική η επιλογή της φωτό του άρθρου.
Νομίζω ότι είναι και ακριβής για το τι αντιπροσωπευουν οι υπαλληλοι των καπιταληστων.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Φοβεροί ταξιδιωτικοί προορισμοίDaje έγραψε: 01 Μάιος 2021, 10:04 Εσείς τι προτιμάτε να γίνουμε?
Φαντάζομαι Κούβα η Βενεζουέλα της Μεσογείου.
και γω προτιμάω να τα φτιάξω με την Τζούλια Νόβα και όχι τη Σούλα την κομμώτρια. Το θέμα είναι μπορώ; Μόνο γέλιο προκαλούν το οτι θα γίνουμε Καλιφόρνια της Ευρώπης.Daje έγραψε: 01 Μάιος 2021, 10:04 Εσείς τι προτιμάτε να γίνουμε?
Ακριβή, ε;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 01 Μάιος 2021, 09:51 Εξαιρετική η επιλογή της φωτό του άρθρου.
Νομίζω ότι είναι και ακριβή για το τι αντιπροσωπευουν οι υπαλληλοι των καπιταληστων.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Εσυ γιατι χαιρεσαι με τη φωτο? συμμαχοι εισασταν τοτεΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 01 Μάιος 2021, 09:51 Εξαιρετική η επιλογή της φωτό του άρθρου.
Προς το παρον γινομαστε κολομβια της μεσογειουDaje έγραψε: 01 Μάιος 2021, 10:04 Εσείς τι προτιμάτε να γίνουμε?
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 01 Μάιος 2021, 09:51 Εξαιρετική η επιλογή της φωτό του άρθρου.
Κολομβία των βαλκανιωνΥδράργυρος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 12:19Προς το παρον γινομαστε κολομβια της μεσογειουDaje έγραψε: 01 Μάιος 2021, 10:04 Εσείς τι προτιμάτε να γίνουμε?