Η πραγματικότητα:

Ο Σοσιαλισμός με Κινεζικά Χαρακτηριστικά το έκανε.

η κομμουνιστική κομματική διαχείρισηDwarven Blacksmith έγραψε: 25 Απρ 2021, 15:13 Ναι αλλά ο καπιταλισμός σήκωσε εκατοντάδες εκατομμύρια από τη φτώχεια τις τελευταίες δεκαετίες.
Η πραγματικότητα:
Ο Σοσιαλισμός με Κινεζικά Χαρακτηριστικά το έκανε.
Αυτό μου θυμίζει την υπόθεση ότι οι Ελ συνταξιούχοι κρατάνε στις πλάτες τους όλη την οικονομία.Μαυροβασίλης έγραψε: 25 Απρ 2021, 15:39 αν έπαιζε σοσιαλισμός και στον υπόλοιπο κόσμο- με οποιαδήποτε χαρακτηριστικά (πλην των πασοκικών)- και αντίστοιχη κατανάλωση, παπάρια σήκωμα από την φτώχεια θα είχες
Καραμελίτσα έγραψε: 28 Απρ 2021, 18:38 Εγώ έχω μία απορία που δεν είναι τρολιά κι ας φαίνεται έτσι.
Τί στάση κρατά το ΚΚΚ ως προς το φενγκ σούι;
Πωπω, θα πρέπει να γελάνε οι άνθρωποι με το πώς το καταναλώνουν σαν χάπατα στη Δύση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Απρ 2021, 18:58Καραμελίτσα έγραψε: 28 Απρ 2021, 18:38 Εγώ έχω μία απορία που δεν είναι τρολιά κι ας φαίνεται έτσι.
Τί στάση κρατά το ΚΚΚ ως προς το φενγκ σούι;![]()
Το θεωρεί φεουδαρχική προκατάληψη και μπορεί να διαγράφεις από το Κόμμα αν το παρακάνεις σε δημόσιο ενθουσιασμό. Αν δεν είσαι μέλος του Κόμματος, δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός.

Ο πιο γρήγορος δρόμος για το Σοσιαλισμό περνάει μέσα από το Ελεύθερο Εμπόριο.
Αυτή είναι όντως πρωτότυπη ιδέα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Απρ 2021, 20:25Ο πιο γρήγορος δρόμος για το Σοσιαλισμό περνάει μέσα από το Ελεύθερο Εμπόριο.![]()