!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στρατηγοι απείλησαν τη Γαλλικη Κυβέρνηση με "πραξικοπημα"

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
run
Phorum.gr user: ran

Re: Στρατηγοι απείλησαν τη Γαλλικη Κυβέρνηση με "πραξικοπημα"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

πακιστανοι δουλευταραδες??????

σαρα και μαρα

και το κακο συναπαντημα να αντιμετωπιζει η ελλαδα την τουρκια και αυτοι να μιλαν για πακιστανους

θα μου πεις αριστερα και νεοφιλ ειναι χειροτεροι τουρκολατρες
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Thor έγραψε: 30 Απρ 2021, 18:50
Maspoli έγραψε: 30 Απρ 2021, 18:49
Thor έγραψε: 30 Απρ 2021, 18:36
Δεν παραβλεπω τιποτα,ειναι γνωστα αυτα σε ολους.
Το προβλημα ειναι με τους συγκεκριμενους που ερχονται και δεν εχουν καμμια ορεξη για εργασια.
Ερχονται ειτε σε διατεταγμενη υπηρεσια,ειτε για να εισπρατουν επιδοματα και να ξυνουν τ'αρχιδια τους στην υγεια των κοροιδων.
Αν υπάρχουν τέτοιοι μαζί σου όποια θρησκεία κι αν έχουν, όσοι και να είναι. Οι μουσουλμάνοι Πακιστανοί εργάτες στα θερμοκήπια της Μανωλάδας σου φαίνονται λόγου χάρη τέτοιοι;
Οχι βεβαια,οι συγκεκριμενοι εκτος απο δουλευταραδες ειναι και θυματα.
Ωραία. Εγώ όμως τέτοιους έχω δει περισσότερους στη ζωή μου (σε θερμοκήπια, στάβλους, εργοστάσια, πλυντήρια αυτοκινήτων, σε συνεργεία καθαρισμού, σε υπηρεσίες φροντίδας ηλικιωμένων κτλ) κι όχι από τους άλλους τους εισοδηματίες. Γι' αυτούς τους εισοδηματίες επιδομάτων, όλο ακούω αλλά δεν έχει τύχει να τους δω.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

run έγραψε: 30 Απρ 2021, 18:53 ηγουν το πετσινο χρημα

θα γινονταν η καθυστερημενη κινα υπερδυναμη χωρις την δυτικη παραγωγη...

εγινε λοιπον
Όταν ήσουν στο ΕΚΚΕ αυτα έλεγες για την Κίνα;
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Maspoli έγραψε: 30 Απρ 2021, 18:17
Thor έγραψε: 30 Απρ 2021, 18:14
Maspoli έγραψε: 30 Απρ 2021, 18:00

Οι ΜΚΟ έχουν ισχυρούς δεσμούς με την εξουσία και χρηματοδότηση από τύπους που δεν είναι ο ζαχαροπλάστη, ο φούρναρης, ο υδραυλικός της γειτονιάς.
Γιατι,ειπα εγω κατι διαφορετικο;
Ε μου φαίνεται πως παραβλέπεις το ότι οι μετανάστες είναι αναγκαίοι για τη λειτουργία της οικονομιας όπως αυτή λειτουργεί.
Ε ναι, αν δεν κρατάνε κάτω τους μισθούς των φτωχών πως θα πάει μπροστά η οικονομία; Αν δεν είχαμε και αυτούς οι εργοδότες θα αναγκάζονταν να δώσουν κανονικούς μισθούς για να βρουν εργάτες φτου φτου.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Awesomatic έγραψε: 30 Απρ 2021, 19:02
Ε ναι, αν δεν κρατάνε κάτω τους μισθούς των φτωχών πως θα πάει μπροστά η οικονομία; Αν δεν είχαμε και αυτούς οι εργοδότες θα αναγκάζονταν να δώσουν κανονικούς μισθούς για να βρουν εργάτες φτου φτου.
Οχι, δεν θα αναγκάζονταν και δεν θα το έκαναν.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Maspoli έγραψε: 30 Απρ 2021, 18:58
Αν υπάρχουν τέτοιοι μαζί σου όποια θρησκεία κι αν έχουν, όσοι και να είναι. Οι μουσουλμάνοι Πακιστανοί εργάτες στα θερμοκήπια της Μανωλάδας σου φαίνονται λόγου χάρη τέτοιοι;
Ωραία. Εγώ όμως τέτοιους έχω δει περισσότερους στη ζωή μου (σε θερμοκήπια, στάβλους, εργοστάσια, πλυντήρια αυτοκινήτων, σε συνεργεία καθαρισμού, σε υπηρεσίες φροντίδας ηλικιωμένων κτλ) κι όχι από τους άλλους τους εισοδηματίες. Γι' αυτούς τους εισοδηματίες επιδομάτων, όλο ακούω αλλά δεν έχει τύχει να τους δω.
Και Ψεύτης.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

ΠΑΣΟΚ 1985

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρχέλαος την 30 Απρ 2021, 19:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Ελα Αθηνα να σε παω μια βολτα στην Αχαρνων και θ'αλλαξεις γνωμη.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

Maspoli έγραψε: 30 Απρ 2021, 19:00
run έγραψε: 30 Απρ 2021, 18:53 ηγουν το πετσινο χρημα

θα γινονταν η καθυστερημενη κινα υπερδυναμη χωρις την δυτικη παραγωγη...

εγινε λοιπον
Όταν ήσουν στο ΕΚΚΕ αυτα έλεγες για την Κίνα;
κνιτ εγω μουτζωσα οτι πιστευα απο 1975-1979 εσυ και οι λοιποι φασιστοαριστερα σοσιαλφασιστες κκε αναρχομπαχαλα γερασατε ανθελληνες

φτου το κερατο σας
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Thor έγραψε: 30 Απρ 2021, 19:15

Σωστό αλλά αν σας πάω μία βόλτα στην Ανατολική Αττική θα πετύχετε ιδιοκτήτη μαγαζιού πακιστανό σε είδη τεχνολογίας με απίστευτους πολλούς πελάτες που τον συστήνουν ακόμα και ημι-ανταγωνιστές, το ίδιο και για άλλο κατάστημα.
Επίσης να αθλούνται στο κρίκετ ή όπως λέγεται σε μεγάλο αθλητικό χώρο ενώ παρά δίπλα έλληνες παίζουν μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τένις ή τρέχουμε.
Αρκετοί από αυτούς δουλεύουν σε εργοστάσια, στην κτηνοτροφία ως βοηθοί κλπ.
Επίσης ενίοτε μένουν σε παλιόσπιτα πληρώνοντας και ένα νοίκιο και τα οποία θα ήταν άδεια σε άλλη περίπτωση.
Σε μία τέτοια βόλτα θα έδειχνα επακριβώς κάποια σπίτια.

Βλέπουμε λοιπόν ότι στα πλαίσια του καπιταλισμού συνυπάρχουν όλες αυτές οι αντιθέσεις.

Προσωπικά θέλω μαζικό περιορισμό των ροών από Πακιστάν, Αφγανιστάν και μερικη ενίσχυση με βαλκάνιους παρότι βέβαια αρκετοί ακροδεξιοί τα είχαν συλλογικά με όλους τους αλβανούς επειδή προφανώς και εισήλθαν ή εμφανίστηκαν και κακοποιά στοιχεία.
Οι βαλκάνοι μας ταιριάζουν, δεν είναι ισλαμιστές, έχουμε κάποια κοινά στοιχεία και αφομοιώνονται εύκολα και φαίνεται και από τις νεότερες γενιές.
Και η χώρα λόγω υπογεννητικότητας χρειάζεται μία τέτοια εξωτερική ώθηση από βαλκάνιους και ανατολικοευρωπαίους σε σωστές δόσεις.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Αρχέλαος έγραψε: 30 Απρ 2021, 19:22
Thor έγραψε: 30 Απρ 2021, 19:15
Σωστό αλλά αν σας πάω μία βόλτα στην Ανατολική Αττική θα πετύχετε ιδιοκτήτη μαγαζιού πακιστανό σε είδη τεχνολογίας με απίστευτους πολλούς πελάτες που τον συστήνουν ακόμα και ημι-ανταγωνιστές, το ίδιο και για άλλο κατάστημα.
Επίσης να αθλούνται στο κρίκετ ή όπως λέγεται σε μεγάλο αθλητικό χώρο ενώ παρά δίπλα έλληνες παίζουν μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τένις ή τρέχουμε.
Αρκετοί από αυτούς δουλεύουν σε εργοστάσια, στην κτηνοτροφία ως βοηθοί κλπ.
Επίσης ενίοτε μένουν σε παλιόσπιτα πληρώνοντας και ένα νοίκιο και τα οποία θα ήταν άδεια σε άλλη περίπτωση.
Σε μία τέτοια βόλτα θα έδειχνα επακριβώς κάποια σπίτια.

Βλέπουμε λοιπόν ότι στα πλαίσια του καπιταλισμού συνυπάρχουν όλες αυτές οι αντιθέσεις.

Προσωπικά θέλω μαζικό περιορισμό των ροών από Πακιστάν, Αφγανιστάν και μερικη ενίσχυση με βαλκάνιους παρότι βέβαια αρκετοί ακροδεξιοί τα είχαν συλλογικά με όλους τους αλβανούς επειδή προφανώς και εισήλθαν ή εμφανίστηκαν και κακοποιά στοιχεία.
Οι βαλκάνοι μας ταιριάζουν, δεν είναι ισλαμιστές, έχουμε κάποια κοινά στοιχεία και αφομοιώνονται εύκολα και φαίνεται και από τις νεότερες γενιές.
Και η χώρα λόγω υπογεννητικότητας χρειάζεται μία τέτοια εξωτερική ώθηση από βαλκάνιους και ανατολικοευρωπαίους σε σωστές δόσεις.
Οι Βαλκάνιοι και οι Ανατολικοευρωπαίοι μπορούν να έρθουν και τώρα. Μάλιστα λόγω της ένταξης των χωρών τους στην ΕΕ, μπορούν κάποιοι εξ'αυτών να έρθουν ευκολότερα από ότι παλαιότερα. Αλλά δεν το κάνουν, σε μεγάλο βαθμό τουλάχιστον πια, πορφανώς γιατί δεν το έχουν ανάγκη.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Maspoli έγραψε: 30 Απρ 2021, 09:49 Η μετανάστευση γίνεται πρώτα και κύρια διότι υπάρχει οικονομικός λόγος να γίνεται.

Φυσικά μπορείτε να συνεχίσετε να επιλέγετε κάποιοι να το αγνοείτε, να κάνετε ότι δεν το βλέπετε. Δεν θα σκοτιστεί το φαινόμενο για τον στρουθοκαμηλισμό σας.
Πριν 40 χρόνια δεν υπήρχε; Τότε γιατί δεν είχαμε λαθρομετανάστευση;

Φυσικά μπορείτε να συνεχίσετε να επιλέγετε κάποιοι να το αγνοείτε, να κάνετε ότι δεν το βλέπετε. Δεν θα σκοτιστεί το φαινόμενο για τον στρουθοκαμηλισμό σας.

:003:
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ποιους ακριβως βαλκανιους αιανατολικοευρωπαιους περιμενετε να ερθουν?

ολα τα βαλκανια και η ανατολικη ευρωπη μεταβαλλονται σε νεκροταφεια λογω του αγριου καπιταλισμου :102:

οτι δεν καταφερεο οθωμανικος ζυγος το καταφερε ο καπιταλισμος με τους κλεπτοκρατες του :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Αρχέλαος έγραψε: 30 Απρ 2021, 19:22 Προσωπικά θέλω μαζικό περιορισμό των ροών από Πακιστάν, Αφγανιστάν και μερικη ενίσχυση με βαλκάνιους παρότι βέβαια αρκετοί ακροδεξιοί τα είχαν συλλογικά με όλους τους αλβανούς επειδή προφανώς και εισήλθαν ή εμφανίστηκαν και κακοποιά στοιχεία.
Είναι άλλο πράγμα η εγκληματικότητα και άλλο η μακροπρόθεσμη πολιτική επίπτωση.Πάντως τα Βαλκάνια πλέον δεν είναι πηγή τόσο φθηνού δυναμικού διότι έχουν προοδεύσει.Η γη παραμένει πάντως γεμάτη και φτωχούς χριστιανούς και στη γειτονιά μας.Οι Κόπτες π.χ. στην Αίγυπτο είναι σχεδόν 10 εκατομμύρια.
Άβαταρ μέλους
Ticket

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ticket »

πάντως, περισσοτερο σε pronunciamento μοιάζει παρά σε (αποπειρα) πραξικοπημα(τος).
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”