ωραία γυναίκα η Ρια, δεν έχω βρει καμία εκτέλεσή της σε κομμάτι που να μου αρέσει ιδιαίτερα οπότε στο καλλιτεχνικό σκέλος ΔΓ/ΔΑParis έγραψε: 09 Μαρ 2021, 22:22 κ ο ημιπατριωτης Στουγιος κ η χροια της φωνης του τριχορδου του κ η ψηλη μανιτσα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η νέα γενιά του ρεμπέτικου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Μαυροβασίλης
Re: Η νέα γενιά του ρεμπέτικου
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
καλλιτεχνικα ..απο φωνη ξεφυχωΜαυροβασίλης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 22:33ωραία γυναίκα η Ρια, δεν έχω βρει καμία εκτέλεσή της σε κομμάτι που να μου αρέσει ιδιαίτερα οπότε στο καλλιτεχνικό σκέλος ΔΓ/ΔΑParis έγραψε: 09 Μαρ 2021, 22:22 κ ο ημιπατριωτης Στουγιος κ η χροια της φωνης του τριχορδου του κ η ψηλη μανιτσα
Ανατολή Μαργιόλα.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Μαυροβασίλης
Paris έγραψε: 09 Μαρ 2021, 22:48καλλιτεχνικα ..απο φωνη ξεφυχωΜαυροβασίλης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 22:33ωραία γυναίκα η Ρια, δεν έχω βρει καμία εκτέλεσή της σε κομμάτι που να μου αρέσει ιδιαίτερα οπότε στο καλλιτεχνικό σκέλος ΔΓ/ΔΑParis έγραψε: 09 Μαρ 2021, 22:22 κ ο ημιπατριωτης Στουγιος κ η χροια της φωνης του τριχορδου του κ η ψηλη μανιτσα
πολύ καλή!
οταν ακουγονται αυτα ειναι ωρα να ηχησει η κουδουνα της τομπουρλικαςΜαυροβασίλης έγραψε: 15 Απρ 2021, 19:37Paris έγραψε: 09 Μαρ 2021, 22:48καλλιτεχνικα ..απο φωνη ξεφυχωΜαυροβασίλης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 22:33
ωραία γυναίκα η Ρια, δεν έχω βρει καμία εκτέλεσή της σε κομμάτι που να μου αρέσει ιδιαίτερα οπότε στο καλλιτεχνικό σκέλος ΔΓ/ΔΑ![]()
- Μαυροβασίλης
μπούλα: το νυχτολούλουδο!Paris έγραψε: 15 Απρ 2021, 23:19 οταν ακουγονται αυτα ειναι ωρα να ηχησει η κουδουνα της τομπουρλικας![]()
Παντελής: δε διαθέτει λουλούδια το κατάστημα
- Λίνο Βεντούρα
Μαλάκες, τι χάλια είναι αυτά; Η Σεμέλη πριν μερικά χρόνια ήταν και γαμώ τις φωνές, έπαιζε και καλή κιθράρα. Τι συνέβη; Ο αυστρελέζος παίζει σαν κιθαρίστας πια, ντραμς... Κακό σχήμα γενικά με δύο φωνές που δεν θα έπρεπε να τραγουδάνε ποτέ μαζί. (παραδόξως ο μόνος που ξεφεύγει από την λάσπη είναι ο ντράμερ που προσπαθεί να μην γαμήσει τον ήχο και παίζει με μεγάλη αυτογνωσία και προσοχή)(και η Μαριόλα, που δεν μ' άρεζε εδώ τελικά ήταν καλή -σε μερικά κομμάτια πολύ καλή)
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Μαυροβασίλης
γμστ, σε άλλα βιδεο η βλαχοπούλα είναι πολύ καλή κι ο Φώταρος τούμπανο, τουλ. η Ανατολή διασώζεται
ο Φωτης με ποναει - κακες παρεες μαλλον - σαν χιπστερ φορεστ γκαμπ στεκεταιΜαυροβασίλης έγραψε: 16 Απρ 2021, 12:28γμστ, σε άλλα βιδεο η βλαχοπούλα είναι πολύ καλή κι ο Φώταρος τούμπανο, τουλ. η Ανατολή διασώζεται
το ''πως θα περασει η βραδια '' - αγαπημενη μου κομματαρα - ειναι ενδεικτικο το πως το προσεγγιζουν κ δυστυχως ειναι γενικη ταση τα τελευταια χρονια
- Λίνο Βεντούρα
Ίσως η μοναδική καλή γυναικεία φωνή που έχω ακούσει τα τελευταία δέκα χρόνια, ξέρω 'γω.
Δυστυχώς είναι το μοναδικό δείγμα που βρήκα στο διαδίκτυο. Σκοπελίτης ωραίος.
Δυστυχώς είναι το μοναδικό δείγμα που βρήκα στο διαδίκτυο. Σκοπελίτης ωραίος.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 92 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 25 Απαντήσεις