!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τη μουσική γιατί δεν τη θέλει ο κλαρινογαμπρός;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Re: Τη μουσική γιατί δεν τη θέλει ο κλαρινογαμπρός;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

hellegennes έγραψε: 29 Απρ 2021, 23:47 «Σαν άνθρωποι» χωρίς μουσική δεν υπάρχει. Προτιμώ να φάω σπίτι μου από το να βγω έξω να φάω σαν να είμαι ζώο απλώς για να χορτάσω και να γυρίσω σπίτι μου. Δεν είναι αυτός ο λόγος που τρώμε έξω. Αν εσύ βγαίνεις έξω για φαγητό απλά επειδή πεινάς, τότε είσαι μπούφος, γιατί το φαγητό σπίτι σου είναι πολύ φθηνότερο.
Οπότε, για να σου μειώσει τα κίνητρα ν συνωστιστεις, σου κόβει την μουσική.

Δικαιωνεις με τα λεγόμενά σου την απαγόρευση αυτή...
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ΚΣΕΣΤΟΚΡΟΥΝ ΑΣΤΡΑ <<ΖΕΝΑΙΚΑ>> ΣΕ ΠΙΤΣΗΡΙΚΑΔΕΣ 3ΟΑΝΤΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΚΛΕΙΔΟΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΧΩΡΗς ΜΟΥΣΙΚΗ +ΧΩΡΙς FREΝΤΟΤΣΙΝΟΟΥ!!!!111
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Απρ 2021, 12:33 ΚΣΕΣΤΟΚΡΟΥΝ ΑΣΤΡΑ <<ΖΕΝΑΙΚΑ>> ΣΕ ΠΙΤΣΗΡΙΚΑΔΕΣ 3ΟΑΝΤΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΚΛΕΙΔΟΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΧΩΡΗς ΜΟΥΣΙΚΗ +ΧΩΡΙς FREΝΤΟΤΣΙΝΟΟΥ!!!!111
Οι φιλελεδες υποστηριζουν παπαθεμελισμους. Συνεχιστε
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Sid Vicious έγραψε: 30 Απρ 2021, 11:28
hellegennes έγραψε: 29 Απρ 2021, 23:47

«Σαν άνθρωποι» χωρίς μουσική δεν υπάρχει. Προτιμώ να φάω σπίτι μου από το να βγω έξω να φάω σαν να είμαι ζώο απλώς για να χορτάσω και να γυρίσω σπίτι μου. Δεν είναι αυτός ο λόγος που τρώμε έξω.
Παρ,οτι με φαινεται ανοητο σαν μετρο, μην υπερβάλουμε, στον περισσότερο κόσμο είναι αδιάφορη η μουσική κατά το φαγητό. Οι κύριοι λόγοι να φας έξω είναι η ποιότητα και νοστιμιά του φαγητού και η συναναστροφη/κοινωνικοποιηση με παρέα.
Είναι πολύ περίεργο, τύπε, ότι ενώ υπάρχουν καφετέριες, μπαρ και μουσικές σκηνές με διάφορα είδη μουσικής, σε όλες τις ταβέρνες παίζει απαίσια, λαϊκή μουσική.

Πού οφείλεται αυτό; Μήπως είναι τα μόνα μαγαζιά που έχουν ξεφύγει από την αποκρυφιστική λαίλαπα της μουσικής βιομηχανίας, την οποία αποκαλύπτει ανά καιρούς ο Papa John;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ+ΦΡΕΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΤΟΥΡΓΙΚΗ ΘΗΣΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΨΥΧΟΝ ΣΤΟ 100% ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ <<<ΙΣΡΑΗΛ>>> ΤΗς ΓΝΟΣΤΗς <<ΠΦΑΙΖER>>>
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Μη φωνάζεις μωρή ποντίκαινα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Απρ 2021, 12:46 ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ+ΦΡΕΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΤΟΥΡΓΙΚΗ ΘΗΣΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΨΥΧΟΝ ΣΤΟ 100% ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ <<<ΙΣΡΑΗΛ>>> ΤΗς ΓΝΟΣΤΗς <<ΠΦΑΙΖER>>>
:smt005: :smt005: :smt005:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

axilmar έγραψε: 30 Απρ 2021, 12:19
hellegennes έγραψε: 29 Απρ 2021, 23:47 «Σαν άνθρωποι» χωρίς μουσική δεν υπάρχει. Προτιμώ να φάω σπίτι μου από το να βγω έξω να φάω σαν να είμαι ζώο απλώς για να χορτάσω και να γυρίσω σπίτι μου. Δεν είναι αυτός ο λόγος που τρώμε έξω. Αν εσύ βγαίνεις έξω για φαγητό απλά επειδή πεινάς, τότε είσαι μπούφος, γιατί το φαγητό σπίτι σου είναι πολύ φθηνότερο.
Οπότε, για να σου μειώσει τα κίνητρα ν συνωστιστεις, σου κόβει την μουσική.

Δικαιωνεις με τα λεγόμενά σου την απαγόρευση αυτή...
Αυτό επίσης μειώνει και την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων. Οπότε δικαιώνεται η κίνηση της μαλακοκυβέρνησης. :vp15:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Otto Weininger έγραψε: 30 Απρ 2021, 10:23
«Σαν άνθρωποι» χωρίς μουσική δεν υπάρχει. Προτιμώ να φάω σπίτι μου από το να βγω έξω να φάω σαν να είμαι ζώο απλώς για να χορτάσω και να γυρίσω σπίτι μου. Δεν είναι αυτός ο λόγος που τρώμε έξω. Αν εσύ βγαίνεις έξω για φαγητό απλά επειδή πεινάς, τότε είσαι μπούφος, γιατί το φαγητό σπίτι σου είναι πολύ φθηνότερο.
Ο λόγος που τρως έξω είναι η μουσική; Μάλλον εσύ είσαι μπουφος τότε.
Ο λόγος που τρώω έξω είναι για να διασκεδάσω. Η μουσική είναι μέρος αυτού. Επίσης ανθρώπινη δραστηριότητα χωρίς μουσική μού είναι αδιανόητη. Ακόμα και όταν περπατάω στον δρόμο παίζω μουσική στο μυαλό μου (αποφεύγω να βάζω ακουστικά, για λόγους ασφαλείας).
Otto Weininger έγραψε: 30 Απρ 2021, 10:47 Δηλαδή τι διαφορετικό έπρεπε να κάνει ο θίασος για να μην τα γράφετε όλα στα παπαρια σας 6 μήνες τώρα;
Αφενός να μην θεσπίσει καραντίνα 6 μηνών, με γελοιωδώς αυστηρά μέτρα. Είναι γνωστό έτσι κι αλλιώς ότι όταν η νομοθεσία είναι ασύμμετρη δεν λειτουργεί. Όπως όταν βάζεις δυσανάλογα υψηλά πρόστιμα σε κάτι. Θα υπήρχε επαρκής δικαιολογία εάν επρόκειτο για μια νόσο με π.χ. 5% θνητότητα. Δεν θα χρειαζόταν καν να θεσπίσει μέτρα η κυβέρνηση, όλοι θα έμεναν σπίτια τους. Αλλά 6 μήνες καραντίνα για έναν ιό με 0,3-0,5% θνητότητα είναι γελοίο πράγμα και ούτως ή άλλως δεν λειτουργεί. Το είδαμε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού.

Αφετέρου, να μην γράφουν οι ειδικοί της επιτροπής και οι κυβερνώντες τα ίδια τους τα μέτρα στα παπάρια τους. Από την στιγμή που δείχνουν ότι από τον τελευταίο βουλευτή ως τον πρωθυπουργό δεν τηρούνται τα μέτρα που ψήφισαν οι ίδιοι, είναι game over. Και αν το «αφενός», παραπάνω, το θεωρείς απλώς μια πολιτική επιλογή απελπισίας, μπροστά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση για τους περισσότερους, το «αφετέρου» είναι πολιτικό έγκλημα, όχι απλώς φταίξιμο. Δεν υπάρχει καμμιά ελπίδα να περιμένεις από τον κόσμο να τηρείς τα μέτρα που παραβιάζεις εσύ ως κυβέρνηση.

Πάρ'το απόφαση, δεν θα μπορούσε να έχει υπάρξει χειρότερη διαχείριση της κατάστασης. Η ΝΔ τα γάμησε όλα με τον χειρότερο τρόπο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

hellegennes έγραψε: 30 Απρ 2021, 14:18
Αφενός να μην θεσπίσει καραντίνα 6 μηνών, με γελοιωδώς αυστηρά μέτρα. Είναι γνωστό έτσι κι αλλιώς ότι όταν η νομοθεσία είναι ασύμμετρη δεν λειτουργεί. Όπως όταν βάζεις δυσανάλογα υψηλά πρόστιμα σε κάτι. Θα υπήρχε επαρκής δικαιολογία εάν επρόκειτο για μια νόσο με π.χ. 5% θνητότητα. Δεν θα χρειαζόταν καν να θεσπίσει μέτρα η κυβέρνηση, όλοι θα έμεναν σπίτια τους. Αλλά 6 μήνες καραντίνα για έναν ιό με 0,3-0,5% θνητότητα είναι γελοίο πράγμα και ούτως ή άλλως δεν λειτουργεί. Το είδαμε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού.

Αφετέρου, να μην γράφουν οι ειδικοί της επιτροπής και οι κυβερνώντες τα ίδια τους τα μέτρα στα παπάρια τους. Από την στιγμή που δείχνουν ότι από τον τελευταίο βουλευτή ως τον πρωθυπουργό δεν τηρούνται τα μέτρα που ψήφισαν οι ίδιοι, είναι game over. Και αν το «αφενός», παραπάνω, το θεωρείς απλώς μια πολιτική επιλογή απελπισίας, μπροστά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση για τους περισσότερους, το «αφετέρου» είναι πολιτικό έγκλημα, όχι απλώς φταίξιμο. Δεν υπάρχει καμμιά ελπίδα να περιμένεις από τον κόσμο να τηρείς τα μέτρα που παραβιάζεις εσύ ως κυβέρνηση.
Με τρελαίνει να διαβάζω αναρτήσεις που ζηλεύω τη διατύπωσή τους.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 30 Απρ 2021, 14:18 Αλλά 6 μήνες καραντίνα για έναν ιό με 0,3-0,5% θνητότητα είναι γελοίο πράγμα και ούτως ή άλλως δεν λειτουργεί. Το είδαμε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού.

Πάρ'το απόφαση, δεν θα μπορούσε να έχει υπάρξει χειρότερη διαχείριση της κατάστασης. Η ΝΔ τα γάμησε όλα με τον χειρότερο τρόπο.
Αυτά τα δύο μέρη μαζί είναι ενδεικτικά. Να τα αφήναμε όλα ελεύθερα για σένα, να φτάναμε 30.000 - 60.000 νεκρούς με αυτό το αθώο 0,3-0,5% που λες.

Όσο για το "τα γάμησε όλα με το χειρότερο τρόπο" μόνο στην φαντασία σου.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Υδράργυρος έγραψε: 30 Απρ 2021, 12:35
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Απρ 2021, 12:33 ΚΣΕΣΤΟΚΡΟΥΝ ΑΣΤΡΑ <<ΖΕΝΑΙΚΑ>> ΣΕ ΠΙΤΣΗΡΙΚΑΔΕΣ 3ΟΑΝΤΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΚΛΕΙΔΟΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΧΩΡΗς ΜΟΥΣΙΚΗ +ΧΩΡΙς FREΝΤΟΤΣΙΝΟΟΥ!!!!111

Εικόνα
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

hellegennes έγραψε: 30 Απρ 2021, 14:18
Otto Weininger έγραψε: 30 Απρ 2021, 10:23
«Σαν άνθρωποι» χωρίς μουσική δεν υπάρχει. Προτιμώ να φάω σπίτι μου από το να βγω έξω να φάω σαν να είμαι ζώο απλώς για να χορτάσω και να γυρίσω σπίτι μου. Δεν είναι αυτός ο λόγος που τρώμε έξω. Αν εσύ βγαίνεις έξω για φαγητό απλά επειδή πεινάς, τότε είσαι μπούφος, γιατί το φαγητό σπίτι σου είναι πολύ φθηνότερο.
Ο λόγος που τρως έξω είναι η μουσική; Μάλλον εσύ είσαι μπουφος τότε.
Ο λόγος που τρώω έξω είναι για να διασκεδάσω. Η μουσική είναι μέρος αυτού. Επίσης ανθρώπινη δραστηριότητα χωρίς μουσική μού είναι αδιανόητη. Ακόμα και όταν περπατάω στον δρόμο παίζω μουσική στο μυαλό μου (αποφεύγω να βάζω ακουστικά, για λόγους ασφαλείας).
Otto Weininger έγραψε: 30 Απρ 2021, 10:47 Δηλαδή τι διαφορετικό έπρεπε να κάνει ο θίασος για να μην τα γράφετε όλα στα παπαρια σας 6 μήνες τώρα;

:+1: :goodpost: :bravo:
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Υδράργυρος έγραψε: 30 Απρ 2021, 12:35
παπαθεμελισμους αν εζησες εκεινη την εποχη θελανε οι εργαζομενοι στη διασκεδαση που δεν ειχανε ωραριο καθε νυχτα μεχρι το ξημερωμα...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

"Στα ΠαΠαΡιΑ μου οι νεκροι. Αμα δεν ακουσω νταλαρα οταν τρωω τα σουβλακια μου, δεν ειναι ζωη αυτη"
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”