Μητσοκόλια εσύ ?Pussy Wagon έγραψε: 08 Αύγ 2018, 09:14Δέξου τότε ότι εγώ ο κομμουνιστής ζω στα βόρεια προάστια, εργάζομαι χρόνια σε υψηλές θέσεις στον ιδιωτικό τομέα, έχω εξαιρετικές σπουδές, μια ευτυχισμένη οικογένεια και έναν κύκλο από επιτυχημένους και ευτυχισμένους ανθρώπους σαν και εμένα. Δέξου επίσης το γεγονός ότι χαραμίζω τον πολύτιμο χρόνο μου για να γράφω από το πολυτελές γραφείο μου σε έναν χωριάτη ενώ περιμένει αυτός πίσω από έναν πάγκο να πουλήσει πεπόνια.nik_killthemall έγραψε: 07 Αύγ 2018, 23:19
Το ότι δεν γεμίζει ταξι το δέχομαι. Το ότι οπαδοί πλαστών ιδεολογιών του περασμένου αιώνα έχουν άποψη ενώ το μόνο που θα έπρεπε να κάνουν είναι να ξεσκατίζουν τουαλέτες αυτό δεν το δέχομαι.
Ρε συ μαν δεν ξέρω πως να στο πω για να μην πληγωθείς κιόλας αλλά στο πούτσο μου δεν είμαι δα κανας κομπλεξικός που προσπαθεί να επιβεβαιώσει την μίζερη ζωή του στα φόρα βγάζοντας στο κλαρί δουλειά οικογένεια βόρεια προάστια κλπ.
Και σα να μην φτάνουν αυτά με τόσο βαρύ βιογραφικό ψηφίζεις το ανεπάγγελτο κουτσούμπα πού ότι έχει κάνει σχετικό με δουλειά περιορίζεται στο " κομματική δουλειά" ?
Κόμπλεξ που κουβαλάς κι εσύ ρε φουκαρά ... ( και που σαι μαν το πολυτελές γραφείο σου έχει χαιρετισμούς από την ξαπλώστρα μου εδώ στην κυκλαδίτικη άδεια αμμουδιά εφρεντακι στην υγεια σου μαν )