Cavaliere έγραψε: 29 Απρ 2021, 18:50
Δεν είναι τα κιλά, πατσές φύγανε, ξεπρήστηκα. Αλλά δεν έκανα τη σωστή άσκηση, είχα πολλή καθιστική δουλειά, αυτή είναι η μαλακία.
Ούτε εγώ ασκούμαι, αλλά 5-10 χιλιόμετρα περπατάω κάθε άνομβρη μέρα, ένα πεντάκιλο το έχασα. Ελπίζω να μην αναστραφεί η κατάσταση μετά το Πάσχα.
Εγώ όχι. Και δεν είναι καλό για την υγεία, πρέπει να το κάνω.
εγω στα ιδια ειμαι,βασικα επειδη εχω και το στομαχι μου με εξαιρεση την Μ.Εβδομαδα εκανα ουσιαστικα νηστεια χριστουγεννων Plus λιγο γαλα και γιαουρτι κανα αυγο
τετοια πραγματα
κιλο δεν εχασα αυτο μου λεει πως η νηστεια μου δεν ηταναπο τα λιντλ ,αλλα απευθειας απο την παραβολη του φαρισαιου.
δεν πηγε καλα το πραμα
τελος παντων Μεγαλη Παρασκευη πια,θα τα ξαναπουμε μετα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 30 Απρ 2021, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Cavaliere έγραψε: 29 Απρ 2021, 18:40
Για αύριο θα φάω λίγο χταποδοσαλάτα με ξύδι, χαλβά, ταραμά με ψωμί
Αύριο (Μ.Παρασκευή) δεν τρώνε τίποτα κανονικά (αυτό για όσους ακολουθούν τη νηστεία)
Αυτό είναι αδύνατο, επειδή έχω δύο βάρδιες αύριο, και δεν θέλω να ζαλιστώ από την πείνα. Κατ΄οικονομίαν τρώμε, αν και, πραγματικά, ποτέ δεν έκανα αφαγία Μ.Παρασκευή, πάντα τρώγαμε εμείς κάτι σε αλάδωτο, ρύζι χωρίς λάδι, φρούτα, ξηρούς καρπούς, κ.α.. Δεν είμαι κι Ερημίτης.
βρασε κανα σταρι για τετοιες μερες,βαζε ξηρους καρπους ,αποξηραμενα φρουτα και κανα κανονικο
Airman68 έγραψε: 29 Απρ 2021, 20:11
Λοιπόν εγώ δεν μαγειρεύω σχεδόν ποτέ.
Είδα όμως στο YouTube μια συνταγή για ψωμάκια που δεν θέλει κόπο και φούρνο και μου ήρθε φλασια και τα έφτιαξα. Ανάρπαστα έγιναν και οι κόρες μου τα ζητάνε συνέχεια.
Αισθάνομαι πολύ περήφανος, σα να ανακάλυψα τη φωτιά ένα πράγμα...
Η αλήθεια είναι ότι το γκούγκλαρα να δω τι είναι
Το χατσαπούρι έχει τυρί αλλά τα δικά μου ψωμάκια όχι.
Μόνο αλεύρι, αλάτι, λάδι, ξηρή μαγιά και γάλα...