Με τις Τέχνες δεν το έχουν οι νεοδημοκράτες.axilmar έγραψε: 29 Απρ 2021, 17:36Οσο λιγοτερα κινητρα για να επισκεφτουν οι ανθρωποι την εστιαση, τοσο το καλυτερο απο πλευρας πανδημιας.Cavaliere έγραψε: 29 Απρ 2021, 10:14 Γιατί δεν θέλουν μουσική στην Εστίαση; Κολλάνε τα σωματίδια; Τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους οι κλαρινογαμβροί Βαλκάνιοι Αράπηδες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τη μουσική γιατί δεν τη θέλει ο κλαρινογαμπρός;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τη μουσική γιατί δεν τη θέλει ο κλαρινογαμπρός;
Ordem e Progresso.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Μόνο Πρωτοψάλτη θα επιτρέπεται λένε "εσωτερικές" πηγές.

- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
ΤΟ ΚΚΕ παντα ηταν δεκανικι της γυφτοδεξιας καμια εκπληξη δεν
μας προκαλουν τα λεγομενα σου.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Frappezitis
ΑΥΤΗ ΤΗ Μ@Λ@ΚΙ@ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΤΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΡΕΕΕ???
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Otto Weininger
Kauldron έγραψε: 29 Απρ 2021, 16:11ΠέΖ μας πάλι για το πώς δε μεταδίδεται ο ιός στα ΜΜΜ.Otto Weininger έγραψε: 29 Απρ 2021, 15:58Νεγρε μου αλήθεια θες να μπεις σε διάλογο για επιδημιολογικά μέτρα, εμβόλια κλπ μαζί μου ;![]()
Μεταδίδεται αλλά όχι τόσο όσο στις διαδηλώσεις.
Ίσως φταίει που δεν γκαριζεις μέσα στα ΜΜΜ, που δε μένεις πολύ ώρα, που φοράς μάσκα και δε μιλάς κλπ.
Απλά πράγματα, για τα υπόλοιπα στις 3 μελέτες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Μόνο που τίποτα απ' αυτά δεν ισχύει. Υπάρχει μια συσχέτιση αριθμού σωματιδίων και έντασης φωνής, αλλά δεν μιλάς πιο δυνατά όταν παίζει μουσική. Μόνο τα μαγαζιά που παίζουν live έχουν την μουσική αρκετά δυνατά για να χρειάζεται να μιλήσεις πιο δυνατά. Σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να έχεις διπλασιασμό των σωματιδίων, ίσως, αλλά πολύ μεγαλύτερο ρόλο παίζει το άτομο που μιλάει παρά η ένταση. Ένα μικρό ποσοστό των ατόμων (όχι αρκετά μικρό για να μην βρίσκεται σε κάθε παρέα κάποιος) εκτοξεύουν μια τάξης μεγέθους περισσότερα σωματίδια από τους άλλους.Otto Weininger έγραψε: 29 Απρ 2021, 10:21" βίαιο φαινόμενο εκπνοής "Cavaliere έγραψε: 29 Απρ 2021, 10:14 Γιατί δεν θέλουν μουσική στην Εστίαση; Κολλάνε τα σωματίδια; Τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους οι κλαρινογαμβροί Βαλκάνιοι Αράπηδες;
Όταν παίζει μουσική, μιλάς πιο δυνατά για να ακουστείς, άρα πολύ περισσότερα σταγονίδια θα πετιούνται από το ήδη γεμάτο σαλια από το φαΐ στόμα σου, άρα πολύ μεγαλύτερος κίνδυνος μετάδοσης.
Με λίγα λόγια, αυτό με την μουσική είναι:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Frappezitis έγραψε: 29 Απρ 2021, 22:23 ΑΥΤΗ ΤΗ Μ@Λ@ΚΙ@ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΤΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΡΕΕΕ???

ΒΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Υδράργυρος
Τι τρομακτικα ειναι αυτα τα ορκ.
Το οτι το εθνος εχει αυτους τους μπαμπουλες για πνευματικους ταγους λεει πολλα
- hellegennes
Οι 29 κατασκευαστές είναι πραγματικότατοι (πλέον είναι 30). Τους έχει πάνω στο κουτί όλους. Πάντα τους είχε.Cavaliere έγραψε: 29 Απρ 2021, 12:13Aκόμα και οι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων που συνιστούσαν Skip πιο πραγματικοί και πειστικοί ακουγότανε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 29 Απρ 2021, 22:52Οι 29 κατασκευαστές είναι πραγματικότατοι (πλέον είναι 30). Τους έχει πάνω στο κουτί όλους. Πάντα τους είχε.
Ordem e Progresso.
- Otto Weininger
Έγραψες όλα αυτά παίρνοντας ως δεδομένο ότι δε μιλάς δυνατά. Νομίζεις.hellegennes έγραψε: 29 Απρ 2021, 22:39Μόνο που τίποτα απ' αυτά δεν ισχύει. Υπάρχει μια συσχέτιση αριθμού σωματιδίων και έντασης φωνής, αλλά δεν μιλάς πιο δυνατά όταν παίζει μουσική. Μόνο τα μαγαζιά που παίζουν live έχουν την μουσική αρκετά δυνατά για να χρειάζεται να μιλήσεις πιο δυνατά. Σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να έχεις διπλασιασμό των σωματιδίων, ίσως, αλλά πολύ μεγαλύτερο ρόλο παίζει το άτομο που μιλάει παρά η ένταση. Ένα μικρό ποσοστό των ατόμων (όχι αρκετά μικρό για να μην βρίσκεται σε κάθε παρέα κάποιος) εκτοξεύουν μια τάξης μεγέθους περισσότερα σωματίδια από τους άλλους.Otto Weininger έγραψε: 29 Απρ 2021, 10:21" βίαιο φαινόμενο εκπνοής "Cavaliere έγραψε: 29 Απρ 2021, 10:14 Γιατί δεν θέλουν μουσική στην Εστίαση; Κολλάνε τα σωματίδια; Τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους οι κλαρινογαμβροί Βαλκάνιοι Αράπηδες;
Όταν παίζει μουσική, μιλάς πιο δυνατά για να ακουστείς, άρα πολύ περισσότερα σταγονίδια θα πετιούνται από το ήδη γεμάτο σαλια από το φαΐ στόμα σου, άρα πολύ μεγαλύτερος κίνδυνος μετάδοσης.
![]()
Συν τοις άλλοις υπάρχουν εντάσεις στην μουσική όταν τρως. Άλλοι σιγά, άλλοι δυνατά. Εν μέσω πανδημίας δε θα παίζουμε με τα ντεσιμπέλ και θα ποντάρουμε στην σοβαρότητα της πλεμπας.
Καθόλου μουσική και φάτε σαν άνθρωποι.
ΥΓ: και φορα μάσκα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μπα, θα σας γραψουμε στον πουτσο μας και παλι.
- hellegennes
Τα έγραψε ο sys3χ, τα έγραψα κι εγώ. Βαριέμαι να τα επαναλαμβάνω. Το όλο θέμα με την μουσική που αυξάνει τα σωματίδια είναι σαν το ατσάλι του WTC που δεν λυγίζει από την φωτιά. Δεν διαφέρουν σε κάτι η μια ψεκασμένη παπαριά από την άλλην.Otto Weininger έγραψε: 29 Απρ 2021, 23:25Έγραψες όλα αυτά παίρνοντας ως δεδομένο ότι δε μιλάς δυνατά. Νομίζεις.hellegennes έγραψε: 29 Απρ 2021, 22:39Μόνο που τίποτα απ' αυτά δεν ισχύει. Υπάρχει μια συσχέτιση αριθμού σωματιδίων και έντασης φωνής, αλλά δεν μιλάς πιο δυνατά όταν παίζει μουσική. Μόνο τα μαγαζιά που παίζουν live έχουν την μουσική αρκετά δυνατά για να χρειάζεται να μιλήσεις πιο δυνατά. Σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να έχεις διπλασιασμό των σωματιδίων, ίσως, αλλά πολύ μεγαλύτερο ρόλο παίζει το άτομο που μιλάει παρά η ένταση. Ένα μικρό ποσοστό των ατόμων (όχι αρκετά μικρό για να μην βρίσκεται σε κάθε παρέα κάποιος) εκτοξεύουν μια τάξης μεγέθους περισσότερα σωματίδια από τους άλλους.Otto Weininger έγραψε: 29 Απρ 2021, 10:21
" βίαιο φαινόμενο εκπνοής "
![]()
Συν τοις άλλοις υπάρχουν εντάσεις στην μουσική όταν τρως. Άλλοι σιγά, άλλοι δυνατά. Εν μέσω πανδημίας δε θα παίζουμε με τα ντεσιμπέλ και θα ποντάρουμε στην σοβαρότητα της πλεμπας.
Καθόλου μουσική και φάτε σαν άνθρωποι.
ΥΓ: και φορα μάσκα.
«Σαν άνθρωποι» χωρίς μουσική δεν υπάρχει. Προτιμώ να φάω σπίτι μου από το να βγω έξω να φάω σαν να είμαι ζώο απλώς για να χορτάσω και να γυρίσω σπίτι μου. Δεν είναι αυτός ο λόγος που τρώμε έξω. Αν εσύ βγαίνεις έξω για φαγητό απλά επειδή πεινάς, τότε είσαι μπούφος, γιατί το φαγητό σπίτι σου είναι πολύ φθηνότερο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Πώς φαίνεται ότι δεν βάζεις εσύ πλυντήριο.Cavaliere έγραψε: 29 Απρ 2021, 23:13hellegennes έγραψε: 29 Απρ 2021, 22:52Οι 29 κατασκευαστές είναι πραγματικότατοι (πλέον είναι 30). Τους έχει πάνω στο κουτί όλους. Πάντα τους είχε.Cavaliere έγραψε: 29 Απρ 2021, 12:13
Aκόμα και οι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων που συνιστούσαν Skip πιο πραγματικοί και πειστικοί ακουγότανε.'Ελα, ρε. Τώρα το ακούω αυτό.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 832 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από NovaLacertae
-
- 7 Απαντήσεις