Το Τζονσον είναι περίπου ίδιο με το Αστραζενεκα σε αποτελεσματικότητα.Green Dragon έγραψε: 29 Απρ 2021, 14:45Νομίζω αξίζει τον κόπο να πάει κανείς 2 φορές αντί για μία για να κάνει εμβόλιο υψηλότερης αποτελεσματικότητας. Εξάλλου όλα λειτουργούν ρολόϊ στα εμβολιαστικά κέντρα, σιγά την ταλαιπωρία.Otto Weininger έγραψε: 29 Απρ 2021, 10:14Κάνε ρε λίγο υπομονή μέχρι μέσα Μαΐου να κάνεις το Johnson να ξεμπερδεύεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Dwarven Blacksmith
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Το περιμένω αλλά έχω και πιο μεγάλους γνωστούς που δεν είχαν καμία παρενέργεια οπότε παίζει και αυτό. Θα δούμεEKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Απρ 2021, 14:37Το βράδυ ή αύριο το πρωί θα στα σκάσει με πυρετό, ρίγη και ίσως ναυτία. Αλλα για λίγες ώρες.Awesomatic έγραψε: 29 Απρ 2021, 14:18 Πρώτες εντυπώσεις: ελαφρά ζαλάδα αλλά ανεπαίσθητη. Η βελόνα ήταν τόσο μικροσκοπική που είχε γίνει το εμβόλιο και εγώ ακόμα περίμενα να το κάνει. Πολύ μικρή αναμονή και εμβολιάστηκα νωρίτερα από την ώρα που είχα κλείσει.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Gewponos90 έγραψε: 29 Απρ 2021, 14:53 Μπράβο στην νέα γενιά θα πω εγώ. Ψάχνεις για ραντεβού και δεν βρίσκεις.
Αντίθετα με τους κωλογερους μπορούσες να διαλέξεις μέρος, ώρα και μερα. Φοβόντουσαν μην χάσουν τα νιάτα και την ομορφιά τους.
Έχω αρχίσει και πιστεύω πως ο κορονοιος είναι ευλογία για τον τόπο. Σίγουρα πολύ περισσότερο από τα μνημονια
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Έχει 66% εναντι της ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗΣ νόσου (εσύ έβαλες διάγραμμα για την ΣΟΒΑΡΗ) και θεωρώ σημαντικό να μην νοσήσει κάποιος καθόλου και όχι απλά ήπια για να μην μεταδίδει κιόλας, ειδικά στους δικούς του ανθρώπους. Ο αδερφός μου έχει χρόνια κνίδωση ανθεκτική στην κλασική θεραπεία (μηνιαία anti-IGE ένεση) και αναγκάστηκε να πάρει κυκλοσπορίνη που ευτυχώς δούλεψε γιατί αλλιώς θα πήγαινε σε χημειοθεραπευτικά φάρμακα. Η κυκλοσπορίνη όμως κάνει ανοσοκαταστολή συν η κνίδωσή του, αν και σε ύφεση (χωρίς θεραπεία αυτήν την στιγμή) εξακολουθεί να υποβόσκει (πολύ ελαφρά συμπτώματα).Otto Weininger έγραψε: 29 Απρ 2021, 14:53Ποιος σου είπε ότι είναι υψηλότερη;Green Dragon έγραψε: 29 Απρ 2021, 14:45 Νομίζω αξίζει τον κόπο να πάει κανείς 2 φορές αντί για μία για να κάνει εμβόλιο υψηλότερης αποτελεσματικότητας. Εξάλλου όλα λειτουργούν ρολόϊ στα εμβολιαστικά κέντρα, σιγά την ταλαιπωρία.
![]()
Ένας λόγος παραπάνω δηλαδή για εμένα αλλά ισχύει και για τους υπόλοιπους.
Έτοιμο ραντεβού έρχεται και απλά επιβεβαιώνεις ή αλλάζεις.
- EKPLIKTIKOS
Γράψε αυριο εμπειρία. Εγώ θα κάνω μεγάλο Σάββατο στο κρεβάτι, είμαι προετοιμασμένος φουλAwesomatic έγραψε: 29 Απρ 2021, 14:58
Το περιμένω αλλά έχω και πιο μεγάλους γνωστούς που δεν είχαν καμία παρενέργεια οπότε παίζει και αυτό. Θα δούμε
Θα το μετανιωσεις αυτο που λες γιατι ερχεται μνημονιαρα που θα τριβεις τα ματια σουGewponos90 έγραψε: 29 Απρ 2021, 14:53 Μπράβο στην νέα γενιά θα πω εγώ. Ψάχνεις για ραντεβού και δεν βρίσκεις.
Αντίθετα με τους κωλογερους μπορούσες να διαλέξεις μέρος, ώρα και μερα. Φοβόντουσαν μην χάσουν τα νιάτα και την ομορφιά τους.
Έχω αρχίσει και πιστεύω πως ο κορονοιος είναι ευλογία για τον τόπο. Σίγουρα πολύ περισσότερο από τα μνημονια
"Πίνακας σύγκρισης των επτά εμβολίων – Η αποτελεσματικότητα έναντι των παραλλαγών | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" https://www.kathimerini.gr/society/5612 ... lagon/amp/
Ισχύουν αυτά?
Νομίζω θα διάλεγα Pfizer αν είχα τη δυνατότητα
Ισχύουν αυτά?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Jack Shephard έγραψε: 29 Απρ 2021, 10:43Ευχαριστώ γι' αυτό. Άλλαξα σε 10/05 και 31/07.foscilis έγραψε: 29 Απρ 2021, 10:26 Χθες το νωρίτερο που κατάφερα ήταν 9/6, σήμερα όμως ξαναμπήκα και το άλλαξα για 13/5![]()
Όσο για την ανταπόκριση των νεότερων ηλικιών, ωραία ευλογούμε τα γένια που δεν έχουμε αλλά ακόμα δε ξέρουμε την πραγματική ανταπόκριση.
Εμείς είμαστε το πρώτο κύμα. Οι δεδομένοι πελάτες. Είμαστε ας πούμε αυτοί που περιμένουν από τις 00:00 το βράδυ έξω από το κατάστημα να αγοράσουν το νέο iPhone. Απλώς στο πιο ορθολογικό.
Δε θέλαμε κάποια παραίνεση να πάμε να το κάνουμε, θα πηγαίναμε έτσι κι αλλιώς. Όσο περνάνε οι ημέρες θα δούμε την πραγματική τάση. Η οποία μακάρι να είναι αυτή των πρώτων ημερών. Να δούμε αν ο επικοινωνιακός βομβαρδισμός του "γίνεται χαμός τρέξε κι εσύ να κλείσεις ραντεβού" θα έχει αποτέλεσμα.
Από όσους ξέρω εγώ, οι άνδρες έχουν κλείσει όλοι ραντεβού. Από κοπέλες βλέπω μια στάση αναμονής αλλά κυρίως λόγω εμβολιο. Οι περισσότερες θα πάνε επίσης να εμβολιαστούν αλλά με άλλα έμβολιο.
Σε κάθε περίπτωση η επιπόλαιη νέα γενιά στέκεται πολύ πιο υπεύθυνα από τα παππουδια που φοβούνται μην τους χαλάσει το προξενιό το εμβολιο
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Bill Hicks
όλα είναι μαλακίες αν δεν λέει σε τι αναφαίρεται.Lugozzi έγραψε: 29 Απρ 2021, 17:30 "Πίνακας σύγκρισης των επτά εμβολίων – Η αποτελεσματικότητα έναντι των παραλλαγών | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" https://www.kathimerini.gr/society/5612 ... lagon/amp/
Ισχύουν αυτά?
βασικά και μόνο που είναι από ανάρτηση ΦΒ αρκεί.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Καθημερινη λέειBill Hicks έγραψε: 29 Απρ 2021, 19:21όλα είναι μαλακίες αν δεν λέει σε τι αναφαίρεται.Lugozzi έγραψε: 29 Απρ 2021, 17:30 "Πίνακας σύγκρισης των επτά εμβολίων – Η αποτελεσματικότητα έναντι των παραλλαγών | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" https://www.kathimerini.gr/society/5612 ... lagon/amp/
Ισχύουν αυτά?
βασικά και μόνο που είναι από ανάρτηση ΦΒ αρκεί.![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Bill Hicks
τονίζει σε ανάρτηση του στο Facebook ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Οκ, δεν το είδα, πήγα κατ ευθείαν στον πίνακαBill Hicks έγραψε: 29 Απρ 2021, 19:26τονίζει σε ανάρτηση του στο Facebook ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Dwarven Blacksmith
Άμα ο Μοσιαλος έστελνε επιστολή χειρόγραφη με πένα από φτερό χήνας θα είχε άλλο κύρος; 
- Bill Hicks
όχι, άμα έστελνε λινκ από paper που δημοσίευσε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Απρ 2021, 19:28 Άμα ο Μοσιαλος έστελνε επιστολή χειρόγραφη με πένα από φτερό χήνας θα είχε άλλο κύρος;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις