...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΑΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΊΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΉ ΚΆΡΤΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΟΥ ..
ΕΑΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΊΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΉ ΚΆΡΤΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΟΥ ..
...και αυτή την πιάσει το ... φιλανθρωπικό της εν όψει Πασχα ..
...

...
Re: ΕΑΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΊΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΉ ΚΆΡΤΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΟΥ ..
Καλά σου έκανε. Πρέπει να φάει και ο κοσμάκης.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
mah wife bad! She spend lot of moneys!

- Dwarven Blacksmith
Φιλανθρωπικό = το ψυχολογικό της ΣΥΜΦΕΡΟΝ για να μη νιώθει ενοχές για την προνομιακή της θέση ως σύζυγος συνταξιούχου στρατιωτικού 
Το να είναι ή σύζυγος σου φιλάνθρωπος με το δικό σου πορτοφόλι είναι αιτία διαζυγίου;
Βγαίνει εις βάρος της το διαζύγιο;
Εάν ή γυναίκα του Άρχοντα νιώθει ενοχές γιατί είναι γυναίκα Άρχοντα ...να πάει να γινει ...Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Απρ 2021, 19:51 Φιλανθρωπικό = το ψυχολογικό της ΣΥΜΦΕΡΟΝ για να μη νιώθει ενοχές για την προνομιακή της θέση ως σύζυγος συνταξιούχου στρατιωτικού![]()
Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Απρ 2021, 19:51 Φιλανθρωπικό = το ψυχολογικό της ΣΥΜΦΕΡΟΝ για να μη νιώθει ενοχές για την προνομιακή της θέση ως σύζυγος συνταξιούχου στρατιωτικού![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Το διαζύγιο βγαίνει σε βάρος μου ή σε βάρος της ;
Από ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉΣ πλευράς ρωταω
Από ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉΣ πλευράς ρωταω
Τι έγινε, σου πήρε την κάρτα του σούπερ μάρκετ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αστα αυτα και πες μου το εξής: Γιατι εσυ που εισαι ΜΑΧΙΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ του ΠΝ δεν μπαινεις στο νημα που κουβεντιαζουμε για τις φρεγατες?
Περιμενεις να σε πληρωσουμε?
ΝΑΙ !!!panos291 έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:43 Αστα αυτα και πες μου το εξής: Γιατι εσυ που εισαι ΜΑΧΙΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ του ΠΝ δεν μπαινεις στο νημα που κουβεντιαζουμε για τις φρεγατες?
Χωρίς πληρωμή ΔΕΝ κανω ΤΊΠΟΤΕ !!!
Σοβαρά τώρα
Στα ..36 χρόνια που ήμουν στο ελληνικό ναυτικό
Ειχα κάνει το καθήκον μου έως τελευταίας ρανίδας
Έκανα ότι μου ζητούσαν , αυτοί με πλήρωναν γι αυτό
Όταν έφυγα , δουλεψα έως την τελευταία στιγμή
Δεν με χαιρέτησαν δεν τους χαιρετησα
Έφυγα και πήρα την σύνταξη μου
Δεν τοτς χρωστώ τίποτε ΔΕΝ μου χρωστούν τίποτε!!
Ή δουλειά ενός στρατιωτικού είναι το να κάνει το καθήκον του συμφωνα με τις εντολές της ηγεσίας του
Δεν είναι το να χαράξει ή ασκεί κριτική στην εξωτερική ή αμυντική πολιτική ..
Ούτε να ...βρίζει την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ...γιατί διαφωνεί μαζί της
ενας αρχοντας θα εβρισκε γυναικα με δικη της πιστωτικη, και δεν θα της εδινε τη δικη του.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Απρ 2021, 19:54Εάν ή γυναίκα του Άρχοντα νιώθει ενοχές γιατί είναι γυναίκα Άρχοντα ...να πάει να γινει ...Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Απρ 2021, 19:51 Φιλανθρωπικό = το ψυχολογικό της ΣΥΜΦΕΡΟΝ για να μη νιώθει ενοχές για την προνομιακή της θέση ως σύζυγος συνταξιούχου στρατιωτικού![]()
![]()
ενας αρχοντας που κοιταζει το ΣΥΜΦΕΡΟΝ του, θα εβρισκε γυναικα που να του δινει αυτη την πιστωτικη της.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Προπληρωμενη πιστωτικη απο εδω και στο εξης, με αρχικο ποσο τα 50€ και αυτοματη καταθεση €50 μια φορα τη βδομαδα. Κατι σαν το ηλεκτρονικο χαρτζιλικι.
Internet/Mobile Banking (εσυ μονο τον ελεγχο) αν χρειαστει για εξεχουσες περιπτωσεις π.χ. που σου τρακαρει το αμαξι η ειδε μια καινουργια χυτρα ταχυτητας που θα τη βοηθησει με τις σπιτικες δουλειες.
Internet/Mobile Banking (εσυ μονο τον ελεγχο) αν χρειαστει για εξεχουσες περιπτωσεις π.χ. που σου τρακαρει το αμαξι η ειδε μια καινουργια χυτρα ταχυτητας που θα τη βοηθησει με τις σπιτικες δουλειες.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
TouchéΑσέβαστος έγραψε: 29 Απρ 2021, 08:05ενας αρχοντας θα εβρισκε γυναικα με δικη της πιστωτικη, και δεν θα της εδινε τη δικη του.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Απρ 2021, 19:54Εάν ή γυναίκα του Άρχοντα νιώθει ενοχές γιατί είναι γυναίκα Άρχοντα ...να πάει να γινει ...Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Απρ 2021, 19:51 Φιλανθρωπικό = το ψυχολογικό της ΣΥΜΦΕΡΟΝ για να μη νιώθει ενοχές για την προνομιακή της θέση ως σύζυγος συνταξιούχου στρατιωτικού![]()
![]()
ενας αρχοντας που κοιταζει το ΣΥΜΦΕΡΟΝ του, θα εβρισκε γυναικα που να του δινει αυτη την πιστωτικη της.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 301 Απαντήσεις
- 5193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
-
- 1 Απαντήσεις