!!! DEVELOPMENT MODE !!!
bizarre.......
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: bizarre.......
Τι αλογαρα είναι αυτή ρε παιδιά;
Αν και προτιμώ τις ζουζουνες ως στυλ, πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι πολύ δυνατή.
Φωνάρα, φωνάρα
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Καλά ρε,μόνο ο Sid τα πιάνει ;
Οι υπόλοιποι,ντιπ μυαλό,κοιμάστε όρθιοι ;
Τι 'ν' τούτοι ρε μλκ ;
Λοιπόν,στο 2:21 "φλασάρει" Eye of Horus (με δήθεν αριστοτεχνικό τρόπο,αλλά σε μας δεν περνάνε αυτά).Μας λέει δηλαδή ότι είναι και αυτή occultist (εδώ μας έγινε η Κορομηλά,αυτή εδώ θα κολλούσε...)
3:22 ,εκεί που αλλάζει φάτσα,τι άλλο ; MK-Ultra και alternate personality.Εντελώς in your face.Εαν δε,δεν πέφτω έξω,αυτό το μπλε χρώμα είναι indigo.
Πριν την αλλαγή προσωπικότητας,όλο το βίντεο παίζει σε άσπρο/μαύρο,κλασσικό παράδειγμα "μάχης" μεταξύ καλού/κακού.Φυσικά,όπως θέλει η δαιμονική μουσική βιομηχανία,υπερισχύει το κακό.
Σχετικά,συγκρίνετέ το με αυτό (απλό παράδειγμα)

Το καπέλο της,είναι φυσικά ο Φαλλός.Δεν το πήρατε χαμπάρι ;
Τα σεντόνια γύρω της,είναι η Μήτρα.
Η χαζογκόμενα αυτή,στο τέλος γίνεται ξανά παιδί.Ούτε αυτό το είδατε ;
Μπήκε ο Φαλλός στη Μήτρα και (υποτίθεται πως) αναγεννήθηκε.Συμβολικά φυσικά όλα αυτά.
Κολλάω στην ερμηνεία της στάσης του σώματός της,εκεί,προς το τέλος,όταν σταματούν όλα απότομα (και αυτή μαζί).O θεός Shiva ;;
Θα το βρω,που θα μου πάει.
Sid,μπράβο ρε φίλε,μόνο εσύ με καταλαβαίνεις
Εννοείται πως είναι επηρρεασμένο από Crowley,Thelema και Magick.Όλη η δαιμονική μουσική βιομηχανία,εκεί βασίζεται.
Αφού την έχει αναλάβει ο Eno,τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε.
Ο handler της είναι ;
Η γκόμενα απαράδεκτη,και λεφτά να μου έδινε,δεν...
Ακόμη μία Ιλλουμινατική μαλακία,με λίγα λόγια.Γνωστά αυτά πλέον.
Ο επόμενος παρακαλώ.
Α,ναι,παίζει και μία σκάλα στο background !!
Όπως η Λάμψη του Κιούμπρικ,σκάλες παντού.
Όπως η Λάμψη του Κιούμπρικ,σκάλες παντού.
-
the comet the course the tail
αυτό είναι το καλό με την καλή τέχνη. ο καθένας βρίσκει αναφορές σε διάφορα προσωπικά βιώματα, ζητήματα κλπ.
-
ή αν το δεις διαφορετικά: ο καθένας με τον πόνο του.
Όχι φίλε μου,αν είσαι παν-άσχετος,μην εκφέρεις άποψη.the comet the course the tail έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:18 ή αν το δεις διαφορετικά: ο καθένας με τον πόνο του.
Να εκφέρεις άποψη ΜΟΝΟ για πράγματα που γνωρίζεις.
-
εντάξει ηρέμησε. δεν πρέπει να συγχύζεσαι.Papa John έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:19Όχι φίλε μου,αν είσαι παν-άσχετος,μην εκφέρεις άποψη.the comet the course the tail έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:18 ή αν το δεις διαφορετικά: ο καθένας με τον πόνο του.
Να εκφέρεις άποψη ΜΟΝΟ για πράγματα που γνωρίζεις.
Εσύ πάλι,δεν πρέπει να παρασύρεσαι.
-
από τι παρασύρομαι;
Και αυτό,δεν είναι καλή Τέχνη.Είναι μία αναπαραγωγή των ίδιων ηλίθιων κλισέ.
Πρέπει να ανανεώσουν κάποια στιγμή το ρεπερτόριό τους.
Αυτά,τα εμπεδώσαμε.
It's becoming soooo boring.
Από την κάθε μαλακία που μας πασσάρουν ως Τέχνη.the comet the course the tail έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:31από τι παρασύρομαι;
Σιγά τα ωά.
-
αφού μ' αρέσει ρε η τύπισσα. πωπω. τι θες να κάνω;Papa John έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:33Από την κάθε μαλακία που μας πασσάρουν ως Τέχνη.
Σιγά τα ωά.
εν τω μεταξύ από τις μουσικές που ακούω γενικότερα, πιστεύω ότι ακούω - αν όχι τις καλύτερες - πολύ καλές. δλδ πως εξηγείς ότι μου αρέσουν τόσο πολύ;;; επειδή είναι πολύ καλές προφανώς.
Όλοι μας πιστεύουμε το ίδιο - ότι ακούμε την καλλίτερη μουσική.the comet the course the tail έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:36
αφού μ' αρέσει ρε η τύπισσα. πωπω. τι θες να κάνω;![]()
εν τω μεταξύ από τις μουσικές που ακούω γενικότερα, πιστεύω ότι ακούω - αν όχι τις καλύτερες - πολύ καλές. δλδ πως εξηγείς ότι μου αρέσουν τόσο πολύ;;; επειδή είναι πολύ καλές προφανώς.![]()
Η τύπισσα δεν είναι καν ο εαυτός της.
Τέλος πάντων,κάτσε και απόλαυσε.
Μην παρασύρεσαι όμως.
-
δεν παρασύρομαι ρε. θα μείνω στο δρόμο του φωτός... αν και:Papa John έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:39Όλοι μας πιστεύουμε το ίδιο - ότι ακούμε την καλλίτερη μουσική.the comet the course the tail έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:36
αφού μ' αρέσει ρε η τύπισσα. πωπω. τι θες να κάνω;![]()
εν τω μεταξύ από τις μουσικές που ακούω γενικότερα, πιστεύω ότι ακούω - αν όχι τις καλύτερες - πολύ καλές. δλδ πως εξηγείς ότι μου αρέσουν τόσο πολύ;;; επειδή είναι πολύ καλές προφανώς.![]()
Η τύπισσα δεν είναι καν ο εαυτός της.
Τέλος πάντων,κάτσε και απόλαυσε.
Μην παρασύρεσαι όμως.
What light there is
Is too diffused
To indicate any direction
What light there is
Tells us nothing
Δ
Bring out your foghorns
The mist has descended
The alley's never been blinder
"άκου..."
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος the comet the course the tail την 28 Απρ 2021, 22:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.