Σύνδρομο της πριγκίπισσας. Μακριά, μακριά μακριά. Ακόμα και το ράφι θέλει απολύμανση αν καθίσουν εκεί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι 11 Κανόνες της νύφης για το γάμο
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Οι 11 Κανόνες της νύφης για το γάμο
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αφου καθε γυναικα νιωθει πριγκιπισα.Awesomatic έγραψε: 27 Απρ 2021, 14:32Σύνδρομο της πριγκίπισσας. Μακριά, μακριά μακριά. Ακόμα και το ράφι θέλει απολύμανση αν καθίσουν εκεί.
Και αφου την παντρευτεις την κανεις βασιλισσα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Πες τα ρε δικέ μου, που σκάει μύτη στους γάμους ο κάθε χλεμπονιάρης με βερμούδα, πόδια πιο γυαλιστερά και άτριχα από της Στικούδη και πουά πουκάμισο. Πού βρίσκεσαι ρε κακομοίρη; Σε fashion show στο Μιλάνο;Σέρπικο έγραψε: 27 Απρ 2021, 09:13 Φαντάσου τι έχει δει η μέλλουσα νύφη σε γάμους που έχει παραβρεθεί ή τι έχει ακούσει από φιλες/φίλους της για να βάλει κανόνες .
Καλά κάνει, πάντως γιατί σε κάθε γάμο, το κεντρικό πρόσωπο είναι η νύφη και ο γαμπρός, όχι το κάθε τσολι
που σκάει μύτη με αβυσσαλέα ντεκολτέ ή με φουστα φαρδιά ζώνη ή με φόρεμα που διαγράφεται ο σκατοκοφτης.
Ρε άντρες γύφτοι,στο γάμο, στο σημαντικότερο γεγονός του ατόμου που σας προσκάλεσε, φορέστε γραββατα ρε μλκς και κουστούμι, όχι τζιν ρε κλαρινογαμπροι.
Κόψετε τις αμεροκανιες, μην επισκιαζετε την βραδιά με καραγκιοζιλίκια τύπου πρόταση γάμου την ώρα του γλεντιού.
Δεν θα ήμουν τόσο αυστηρός ώστε να επιβάλλω κοστούμι, αλλά υφασμάτινο παντελόνι και πουκάμισο, επιβάλλεται.
Γενικά στην Ελλάδα έχουμε κονιορτοποιήσει όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις σε έξοδο για μπουζούκια. Είτε γάμος, είτε γενέθλια, είτε συνέντευξη για δουλειά, είτε οτιδήποτε, η αμφίεση είναι μπουκουκλερί.
Μηδέν αισθητική!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Feindflug έγραψε: 27 Απρ 2021, 17:24Πες τα ρε δικέ μου, που σκάει μύτη στους γάμους ο κάθε χλεμπονιάρης με βερμούδα, πόδια πιο γυαλιστερά και άτριχα από της Στικούδη και πουά πουκάμισο. Πού βρίσκεσαι ρε κακομοίρη; Σε fashion show στο Μιλάνο;Σέρπικο έγραψε: 27 Απρ 2021, 09:13 Φαντάσου τι έχει δει η μέλλουσα νύφη σε γάμους που έχει παραβρεθεί ή τι έχει ακούσει από φιλες/φίλους της για να βάλει κανόνες .
Καλά κάνει, πάντως γιατί σε κάθε γάμο, το κεντρικό πρόσωπο είναι η νύφη και ο γαμπρός, όχι το κάθε τσολι
που σκάει μύτη με αβυσσαλέα ντεκολτέ ή με φουστα φαρδιά ζώνη ή με φόρεμα που διαγράφεται ο σκατοκοφτης.
Ρε άντρες γύφτοι,στο γάμο, στο σημαντικότερο γεγονός του ατόμου που σας προσκάλεσε, φορέστε γραββατα ρε μλκς και κουστούμι, όχι τζιν ρε κλαρινογαμπροι.
Κόψετε τις αμεροκανιες, μην επισκιαζετε την βραδιά με καραγκιοζιλίκια τύπου πρόταση γάμου την ώρα του γλεντιού.
Δεν θα ήμουν τόσο αυστηρός ώστε να επιβάλλω κοστούμι, αλλά υφασμάτινο παντελόνι και πουκάμισο, επιβάλλεται.
Γενικά στην Ελλάδα έχουμε κονιορτοποιήσει όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις σε έξοδο για μπουζούκια. Είτε γάμος, είτε γενέθλια, είτε συνέντευξη για δουλειά, είτε οτιδήποτε, η αμφίεση είναι μπουκουκλερί.
Μηδέν αισθητική!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιατί, όταν πας σε γάμο δεν δίνεις δώρο κάποια χρήματα;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Θέα η τύπισσα 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Feindflug έγραψε: 27 Απρ 2021, 17:24 Πες τα ρε δικέ μου, που σκάει μύτη στους γάμους ο κάθε χλεμπονιάρης με βερμούδα, πόδια πιο γυαλιστερά και άτριχα από της Στικούδη και πουά πουκάμισο. Πού βρίσκεσαι ρε κακομοίρη; Σε fashion show στο Μιλάνο;
Μηδέν αισθητική!
Ένα από τα μεγάλα καλά που μας έκανε ο κορονοϊός είναι που γλιτώσαμε έστω και προσωρινά από γάμους, βαφτίσια, γαμοβαφτίσια και γαμωτοκερατομου.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Cecily Anne
Αν και μου λείψανε τα κολυβα, δε θα διαφωνήσω. +1Awesomatic έγραψε: 27 Απρ 2021, 17:57Feindflug έγραψε: 27 Απρ 2021, 17:24 Πες τα ρε δικέ μου, που σκάει μύτη στους γάμους ο κάθε χλεμπονιάρης με βερμούδα, πόδια πιο γυαλιστερά και άτριχα από της Στικούδη και πουά πουκάμισο. Πού βρίσκεσαι ρε κακομοίρη; Σε fashion show στο Μιλάνο;
Μηδέν αισθητική!
Ένα από τα μεγάλα καλά που μας έκανε ο κορονοϊός είναι που γλιτώσαμε έστω και προσωρινά από γάμους, βαφτίσια, γαμοβαφτίσια και γαμωτοκερατομου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Έναν. Όλα τα δώρα να είναι δώροεπιταγές για χοντος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Χαρά που θα κάνει ο γαμπρός !!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δικός μου γαμός είναι σιγά μην τον ρωτήσουμε κιόλας, θα του πάρω after shave να μην γκρινιάζει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
40 άτομα μια χαρά. 100€ ο καθένας να 4000€. Ξέρεις πόσα αρώματα και καλλυντικά παίρνω με 4000€? Όχι πολλά, αλλά παίρνω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Χες τον ρε, πάρτου ένα axe από το Σκλαβενίτη και καλό του είναι.Naida έγραψε: 27 Απρ 2021, 18:15Δικός μου γαμός είναι σιγά μην τον ρωτήσουμε κιόλας, θα του πάρω after shave να μην γκρινιάζει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση